ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΦΕΡΝΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ «ΜΟΡΕΛΟΣ» Η ΜΟΝΤΕΡΕΙ
03:00:00
09.08

ΦΕΡΝΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ «ΜΟΡΕΛΟΣ» Η ΜΟΝΤΕΡΕΙ

ΜΟΡΕΛΟΣ (38.869)
658
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΟΝΑΡΚΑΣ - ΜΟΝΤΕΡΕΙ

Facts Αγώνα

*4-5-10 η μεταξύ τους προϊστορία από το 2012.

*2-2-6 η παράδοση στην έδρα της Μονάρκας από τότε.

 *Αήττητη η Μοντερέι στα 6 πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια.

*Τετάρτη ξημερώματα, η Μονάρκας νίκησε εντός έδρας την Πουέμπλα με σκορ 1-0 για το Κύπελλο Μεξικού.

*Την ίδια μέρα, η Μοντερέι αντιμετώπισε την Καφεταλέρος εκτός έδρας για το Κύπελλο Μεξικού. Ματς το οποίο διεκόπη μετά τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου λόγω έντονης καταιγίδας και που θα ολοκληρωθεί στις 11 Οκτωβρίου.
 

ΜΟΝΑΡΚΑΣ
Ρεπορτάζ

Πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα την περασμένη αγωνιστική, επικρατώντας της Πατσούκα με σκορ 2-1 εκτός έδρας. Δεν είχε την πλειοψηφία των ευκαιριών, ωστόσο ήταν αποτελεσματική και ιδιαίτερα προσεκτική στην αμυντική της λειτουργία. Τα γκολ πέτυχαν ο Εντισον Φλόρες στο 41΄ με ωραία ενέργεια και ο Αλντο Ρότσα στο 78΄ με «πονηρό» σουτ, το οποίο βρήκε δίχτυα «χάρη» στον πρώην τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Ροντρίγκο Ρέι. Υστερα δέχθηκε αυτογκόλ από τον Ατσιλιέρ στο 86’, όμως δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα για την ισοφάριση.

Δικαιώθηκε μετά από δύο σερί ήττες το σύνολο του τεχνικού, Χαβιέρ Τορέντε, που παρά τα αποτελέσματα που είχε φέρει, έδειξε ανταγωνιστικό πρόσωπο και έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο. «Οταν κάποιος κυριαρχεί, παίζει, πλησιάζει και δεν καταφέρνει, είναι απλώς θέμα χρόνου. Είμαστε σε καλό δρόμο, μετά την 8η αγωνιστική θα φανεί η δουλειά της ομάδας», οι δηλώσεις του Αργεντινού προπονητή, μετά τη νίκη κόντρα στην Πατσούκα.

Με αναπληρωματική ενδεκάδα έπαιξε μεσοβδόμαδα απέναντι στην Πουέμπλα για το Κύπελλο. Κατάφερε να πάρει σχετικά εύκολα την εντός έδρας νίκη, με σκορ 1-0, καθώς είχε τον έλεγχο του αγώνα και απειλήθηκε ελάχιστες φορές.
 

Αγωνιστικά Νέα

Χωρίς προβλήματα θα παρατάξει την ομάδα του ο Τορέντε, ο οποίος θα έχει ξεκούραστους τους περισσότερους παίκτες, μετά το «ροτέισιον» που έκανε στο ματς με την Πουέμπλα.

ΜΟΝΤΕΡΕΙ
Ρεπορτάζ

Μεγάλη ανατροπή πέτυχε κόντρα στη Λεόν την προηγούμενη αγωνιστική. Παρότι βρισκόταν πίσω στο σκορ από το 42ο λεπτό με 2-0, κατάφερε να ισοφαρίσει λίγο πριν την ανάπαυλα με τον Φούνες Μόρι και να αλλάξει τις ισορροπίες στο δεύτερο μέρος, κάνοντας το 2-2 με τον Μόντες στο 67΄ και διαμορφώνοντας το τελικό 3-2 ξανά με τον Φούνες Μόρι, στις καθυστερήσεις.

Νίκη ψυχολογίας για την ομάδα του Νουέβο Λεόν, που ξεκίνησε νωθρά το Απερτούρα, γνωρίζοντας την ήττα από Κλαμπ Αμέρικα και Ατλέτικο Σαν Λουίς. «Είχαμε «πνίξει» τον αντίπαλο σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, πιστεύω πως πήραμε άξια τη νίκη. Πέρα από τις ήττες ή τις νίκες, συνεχίζουμε με την ίδια ηρεμία και ταπεινότητα», τα λόγια του προπονητή, Ντιέγκο Αλόνσο, μετά τη νίκη επί της Λεόν.

Λόγω έντονης καταιγίδας διεκόπη ο αγώνας κόντρα στην Καφεταλέρος για τη φάση των ομίλων του Κυπέλλου, με το σκορ να ήταν στο 1-1 μέχρι το ημίχρονο. Ταλαιπωρία βέβαια που δεν κόστισε για τον τεχνικό, Ντιέγκο Αλόνσο, αφού αγωνίστηκε με πολλούς αναπληρωματικούς και δεν πήρε αρκετούς βασικούς στην αποστολή. 
 

Αγωνιστικά Νέα

Ανέτοιμος αγωνιστικά παραμένει ο νεοφερμένος Ολλανδός φορ, Βίνσεντ Γιάνσεν, ο οποίος προπονείται εντατικά για να προσαρμοστεί στην ομάδα. Πρόβληματα μυϊκού τραυματισμού αντιμετωπίζει ο επιθετικός, Ανχελ Σαλντίβαρ.

Casino