Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ - ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Η Ρέιντζερς δεν έχει ηττηθεί στα τελευταία έξι παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις και φαίνεται να το… βρίσκει κάπως με τον Ρολ. Για να συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ, θέλει επειγόντως το 3/3, κάτι που μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο. Αξίζει όμως η προσπάθεια στην Ουγγαρία. Πιστεύουμε ότι οι Σκωτσέζοι θα σκοράρουν στο στοίχημα σήμερα, αλλά δύσκολα θα βάλουν «φρένο» σε μια καλύτερη ομάδα, που έχει βρει δίχτυα στα τελευταία 24 παιχνίδια της! G/G στο 1.75 από τη Novibet.
Bet builder
1X & G/G & Over 4,5 κάρτες
Ειδικά στοιχήματα
Βάργκα anytime σκόρερ
Τάβερνιε Over 0,5 σουτ στο τέρμα
Μεγκόμα Κίτρινη κάρτα
ΑΝΑΛΥΣΗ ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ - ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ
Facts Αγώνα
- Έκτη αγωνιστική της League Phase του Γιουρόπα Λιγκ, με τη συμμετοχή 36 ομάδων στο κουπόνι. Η Φερεντσβάρος από την Ουγγαρία υποδέχεται την Ρέιντζερς από τη Σκωτία. Κάθε ομάδα θα δώσει από 8 ματς (4 εντός – 4 εκτός). Οι 8 πρώτες της τελικής κατάταξης περνάνε απευθείας στους «16», όσες τερματίσουν στις θέσεις 9-24 θα διεκδικήσουν την πρόκριση στα νοκ άουτ μέσα από διπλούς αγώνες, ενώ όσες τερματίσουν στις θέσεις 25-36 δεν συνεχίζουν στην Ευρώπη.
- Δύο φορές έχουν αναμετρηθεί οι δύο ομάδες. Σε διπλό παιχνίδι για τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Κυπελλούχων της σεζόν 1960/61, η Ρέιντζερς κέρδισε 4-2 στη Σκωτία, ενώ αργότερα οι Ούγγροι επικράτησαν στη Βουδαπέστη με 2-1.
- Τις υπόλοιπες τέσσερις φορές κόντρα σε σκωτσέζικες ομάδες, η Φερεντσβάρος μετράει δύο νίκες και ισάριθμες ήττες, με το συνολικό ρεκόρ να είναι 3-0-3.
- 7/11 ματς των Ρέιντζερς με τον Ντάνι Ρολ στον πάγκο ήταν Over 2,5.
- G/G τα 4 από τα 5 παιχνίδια της Φερεντσβάρος στη League Phase.
- G/G 10 από τα 13 πιο πρόσφατα ματς της γηπεδούχου σε όλες τις διοργανώσεις.
Δείτε τα προγνωστικά Γιουρόπα Λιγκ
Εντυπωσιακή η πορεία της Φερεντσβάρος στο πρόγραμμα αγώνων του φετινού Γιουρόπα Λιγκ. Ακόμη και αν χάσει και τα τρία παιχνίδια που απομένουν, θα έχει το εισιτήριο της ενδιάμεσης φάσης. Και αυτό γιατί μάζεψε 11 βαθμούς σε πέντε αγώνες, με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Πέρασε τη δοκιμασία στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στη Φενερμπαχτσέ και έφυγε από την Τουρκία με βαθμό.
Σε ένα παιχνίδι όπου κράτησε μόλις το 34% της κατοχής της μπάλας και δεν απείλησε σχεδόν καθόλου, κατάφερε να προηγηθεί με τον… αδίστακτο σκόρερ Βάργκα στο 66’, παίρνοντας προβάδισμα νίκης, με το οποίο θα βρισκόταν στην πρώτη θέση της League Phase, μετά το πέρας της πέμπτης αγωνιστικής. Της χάλασε τα όνειρα ο Ταλίσκα στο 69’, με το σκορ να μένει στο 1-1.
Μετά την παλικαρίσια ισοπαλία, έχουν ακολουθήσει τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα, για την πρωταθλήτρια Ουγγαρίας. Το 3/3 ξεκίνησε με διπλό (2-1) στην έδρα της Ακαδημίας Πούσκας. Συνεχίστηκε με νίκη στην έδρα της Κισβάρντα (1-0) στο εξ αναβολής παιχνίδι της πέμπτης αγωνιστικής και ολοκληρώθηκε στη Βουδαπέστη με 3-0 απέναντι στην ίδια ομάδα.
Στις δύο τελευταίες αγωνιστικές θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό και θα φιλοξενηθεί από τη Νότιγχαμ.
Μοναδικός τραυματίας ο βασικός στόπερ Γκάρτενμαν, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του 20χρονου Λίσζτες (μέσος).
Βρήκε και τα έκανε στο Κιλμάρνοκ, αλλά το βασικό είναι πως άλωσε μία δύσκολη έδρα και κυρίως, άρεσε αρκετά με το ποδόσφαιρο που έπαιξε. Αποτελεσματικότατος ο Μιόφσκι, βρήκε δίχτυα δύο φορές (33’ και 54’) και καθάρισε το ματς, με τον Μουρ στο 81’ να δίνει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των «Τζερς», για το επιβλητικό 3-0.
Επιστροφή στις νίκες εντός συνόρων για τους Ρέιντζερς, που σιγά-σιγά εμφανίζουν σημάδια βελτίωσης. Έφτασαν πια τις 6 αναμετρήσεις δίχως ήττα σε όλες τις διοργανώσεις (3-3-0), πλησιάζοντας στους 6 βαθμούς τη συμπολίτισσα Σέλτικ, αλλά απέχουν 9 από την κορυφή και τη Χαρτς στην Πρέμιερ Σκωτίας.
Παταγώδης αποτυχία στην Ευρώπη, αφού πρωτίστως δεν μπήκαν στη League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ, με το κακό να συνεχίζεται και να γίνεται ακόμα χειρότερο σε αυτήν του Γιουρόπα Λιγκ. Η ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Μπράγκα τούς έδωσε τον παρθενικό τους βαθμό στη διοργάνωση, αποτέλεσμα που τους «ξεκόλλησε» από την τελευταία θέση, αλλά πλέον αναζητείται ένα θαύμα για να μπουν στην 24άδα, αφού απαιτείται το 3/3 απέναντι σε Φερεντσβάρος, Λουντογκόρετς (εντός) και Πόρτο (εκτός), κάτι σαφώς πολύ δύσκολο, ειδικά αν συνυπολογίσει κανείς και την εικόνα των «διαμαρτυρόμενων» ως τώρα.
Τιμωρημένος ο σημαντικός μέσος Ντιομαντέ, γνωστές εδώ και καιρό οι απουσίες των Ράις (μέσος), Ντόουελ (μέσος), Στέρλινγκ (μέσος), ενώ αυτές που επηρεάζουν σοβαρά τα πλάνα του Ντάνι Ρολ είναι των στόπερ Κορνέλιους και Σούταρ και λιγότερο αυτές των εξτρέμ Μπαϊράμι και Άντμαν, που δεδομένα αντικαθίστανται πιο εύκολα.