ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

FC ΤΟΚΥΟ – ΟΥΡΑΒΑ
ΙΑΠ1
13:30
03.04

FC ΤΟΚΥΟ – ΟΥΡΑΒΑ

Με την αναξιοπιστία τους στα μετόπισθεν
1
X
2
Εκτίμηση
Ajinomoto Stadium
  • Εκτίμηση
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση
  • Στατιστικά

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Εταιρία
1
X
2
U 2.5
O 2.5
GG
NG

FC ΤΟΚΥΟ - ΟΥΡΑΒΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Δημήτρης Φραγγάκης Δημήτρης Φραγγάκης
Ώρα έναρξης: 13:30
STAKE: 10

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Over 2,5

Απόδοση: 2.18
stoiximan Παίξε νόμιμα

Εκεί που προσπαθεί να… συνέλθει η Ουράβα, κάτι παθαίνει και τα χαλάει όλα. Ελπίζει να μην της συμβεί ξανά, όμως δεν μπορώ να εμπιστευτώ πλέον την άμυνά της. Το ίδιο ισχύει, αλλά από το ξεκίνημα της σεζόν, για την Τόκιο που μαζεύει σε κάθε ματς την μπάλα από το τέρμα της. Επιθετικά πάντως δείχνει να βρίσκει λύσεις. Επιλέγω το καλοπληρωμένο Over του 2.18 στη Stoiximan.

ΑΝΑΛΥΣΗ FC ΤΟΚΥΟ - ΟΥΡΑΒΑ

Facts Αγώνα

  • Τα 8/10 τελευταία μεταξύ τους έληξαν Under.
FC ΤΟΚΥΟ
Ρεπορτάζ

Εξελίχθηκε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο το εκτός έδρας ντέρμπι απέναντι στην Καβασάκι, πέρα για πέρα δίκαιη η ήττα με 3-0. Από το ξεκίνημα μπήκε έχοντας παθητικό ρόλο, στο 34’ ήρθε το πρώτο τέρμα. Εξαφανισμένη στην επανάληψη, καθοριστική η αποβολή του γκολκίπερ Χατάνο στο 72’ για να ακολουθήσουν τα υπόλοιπα δύο γκολ προς το φινάλε (83’ και 90+2’).

Ξεκάθαρα το χειρότερο παιχνίδι της φέτος. Αξιοσημείωτο πως και στις δύο ήττες από ομάδες καλύτερη από αυτήν (όπως και στο 1-2 από τη Βίσελ Κόμπε), είχε αντικρίσει την κόκκινη κάρτα πριν δεχτεί τα καθοριστικά τέρματα. Με 5 βαθμούς σε ισάριθμες αναμετρήσεις αντιμετωπίζοντας κατά κύριο λόγο ισχυρότερους συλλόγους (τους οποίους κόντραρε στα ίσα με εξαίρεση το τελευταίο), ο κόουτς Κλαμόφσκι περιμένει μια βελτιωμένη εκδοχή από τους ποδοσφαιριστές του.

Αγωνιστικά Νέα

Εξέτισε ο στόπερ Ενρίκε Τρεβισάν (3/0). Τραυματίας ο μέσος Χιγκάσι (3/0) που θα λείψει για τις επόμενες 5 εβδομάδες.

ΟΥΡΑΒΑ
Ρεπορτάζ

Έβγαλε την απαιτούμενη σοβαρότητα στο σημείο που έπρεπε, έφτασε στην ανατροπή και επικράτησε της Φουκουόκα εντός έδρας με 2-1. Δεν πατούσε καλά στο πρώτο ημίχρονο, πέρα από το γκολ που δέχτηκε στο 28’ φάνηκε και από την ανούσια κατοχή μπάλας. «Ταρακουνήθηκε» αρκετά βγαίνοντας από τα αποδυτήρια, πήρε… μονότερμα τον αντίπαλο και κάλλιστα θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα γκολ, πέρα από αυτά των Ουατανάμπι (65’), Τιάγκο Σαντάνα (73’ με πέναλτι).

Η δουλειά πάντως έγινε και έτσι πήρε το πρώτο τρίποντο στην έδρα της και (μόλις) το δεύτερο στη σεζόν. Θα μπορούσε να τα είχε πάει πολύ καλύτερα μαζεύοντας παραπάνω από τους ήδη 8 βαθμούς (2-2-1), της λείπει όμως αυτό που βρήκε στο δεύτερο 45λεπτο του τελευταίου αγώνα. Σιγουριά, αυτοπεποίθηση, συνοχή, δημιουργικότητα, αποτελεσματικότητα. Αυτό που θέλει τώρα όμως είναι να βρει μομέντουμ και να «πατήσει» πάνω στο πρόσφατο αποτέλεσμα.

Αγωνιστικά Νέα

Ανέτοιμος ακόμα ο Ολλανδός μέσος Λίνσεν. Σε στάδιο ανάρρωσης βρίσκονται οι Σολτς (στόπερ, 3/1), Σολμπάκεν (εξτρέμ).

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Casino