ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ ΛΑ ΠΛΑΤΑ – ΛΑΝΟΥΣ
01:00
19.02

ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ ΛΑ ΠΛΑΤΑ – ΛΑΝΟΥΣ

Αήττητη η Λανούς στις οκτώ πιο πρόσφατες συγκρούσεις τους
ΧΟΡΧΕ ΛΟΥΙΣ ΙΡΣΙ (30.000), ΛΑ ΠΛΑΤΑ
16
26° C Ηλιόλουστος
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ ΝΤΕ ΛΑ ΠΛΑΤΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΛΑΝΟΥΣ

Facts Αγώνα

* ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ
Οι 28 σύλλογοι είναι μοιρασμένοι σε δύο ομίλους των δεκατεσσάρων και θα παίξουν μεταξύ τους σε ένα γύρο δεκατεσσάρων αγωνιστικών (θα υπάρξει και μία αγωνιστική «διαομιλική» με τα «κλάσικο»). Οι πρώτες τέσσερις κάθε ομίλου προκρίνονται στα πλέι-οφ, τα οποία θα διεξαχθούν με σύστημα νοκ-άουτ και με μονά παιχνίδια στις έδρες των πρώτων και των δεύτερων. Οι ημιτελικοί και ο τελικός θα είναι επίσης μονά παιχνίδια αλλά σε ουδέτερο έδαφος. Η νικήτρια της διοργάνωσης εξασφαλίζει εισιτήριο για τους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες 2023.

* Παράδοση τελευταίας 10ετίας με γηπεδούχο την Εστουδιάντες: 3-1-1
* Συνολική παράδοση τελευταίας 10ετίας: 3-7-4
* Συνολική παράδοση: 55-44-35
* Αήττητη η Λανούς στις οκτώ πιο πρόσφατες συναντήσεις τους (3-5-0).
* Οι τέσσερις τελευταίες συγκρούσεις τους έληξαν ισόπαλες και οι τρεις τελευταίες με σκορ 1-1.
* Οι επτά πιο πρόσφατες συναντήσεις τους επιβεβαίωσαν το under.

ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ ΝΤΕ ΛΑ ΠΛΑΤΑ
Ρεπορτάζ

Θριάμβευσε 3-2 εκτός έδρας επί της Ουρακάν σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να το είχε «καθαρίσει» και πολύ πιο εύκολα εάν δεν έμενε με παίκτη λιγότερο στο 60’. Προηγήθηκε στο 13’ με τον μέσο Ζούκι και ισοφαρίστηκε στο 44’ με πέναλτι που μπορούσε να είχε αποφύγει. Στην επανάληψη μπήκε πολύ δυνατά και σκόραρε δύο φορές μέσα σε έξι λεπτά (46’-52’) με τους επιθετικούς Μποσέλι και Ντίας.

Όμως μετά το 60’ αναγκάστηκε να οπισθοχωρήσει λόγω του αριθμητικού μειονεκτήματος. Στο 80’ δέχτηκε τη μείωση, ενώ στα τελευταία λεπτά οι αντίπαλοί της είχαν κάθετο δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ και ακόμα δύο μεγάλες χαμένες ευκαιρίες.

Η ουσία είναι ότι έκανε το 2/2 στο Κόπα ντε λα Λίγκα και σήμερα θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το απόλυτο απέναντι σε μία αντίπαλο με την οποία πάντως δεν έχει καθόλου καλή παράδοση τα τελευταία χρόνια.

Την προσεχή Τετάρτη δοκιμάζεται στη Χιλή από την Αουντάξ Ιταλιάνο, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη δεύτερη προκριματική φάση του Κόπα Λιμπερταδόρες. Τη μεθεπόμενη Κυριακή θα υποδεχτεί την Αρσεναλ Σαραντί για την 4η αγωνιστική του Κόπα ντε λα Λίγκα.

Αγωνιστικά Νέα

Τιμωρημένος ο Παραγουανός χαφ-εξτρέμ Μορέλ (2/0) που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στον αγώνα με την Ουρακάν. Στη θέση του θα ξεκινήσει ο Μανουέλ Κάστρο.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΛΑΝΟΥΣ
Ρεπορτάζ

Δεν δυσκολεύτηκε να επιβληθεί 2-0 της Μπαράκας Σεντράλ και να πάρει το πρώτο της φετινό τρίποντο. Σκόραραν ο επιθετικός Χοσέ Λόπες στο 31’ σε μία φάση που ξεκίνησε από εκτέλεση κόρνερ και ο 41χρονος επιθετικός Σαντ στο 44’ ύστερα από εξαιρετική ασίστ του χαφ-εξτρέμ Μαλκόρα.

Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε το σκορ να είναι πολύ μεγαλύτερο. Στην επανάληψη έπεσε ο ρυθμός του παιχνιδιού, όμως δεν απειλήθηκε καθόλου από τη νεοφώτιστη αντίπαλό της.

Την επόμενη Τετάρτη μπαίνει στη μάχη του Κυπέλλου αντιμετωπίζοντας την Ντεφενσόρες ντε Καμπασέρες, ομάδα 5ης κατηγορίας, ενώ τη μεθεπόμενη Δευτέρα υποδέχεται τη νεοφώτιστη Τίγκρε για την 4η αγωνιστική του Κόπα ντε λα Λίγκα.

Αγωνιστικά Νέα

Απών για περίπου τρεις εβδομάδες ακόμα ο κεντρικός αμυντικός Μπραγκιέρι. Μακροχρόνια τραυματίας ο 21χρονος εξτρέμ Ντε Λα Βέγκα (36/4 πέρσι) που έχει υποστεί ρήξη χιαστών και αναμένεται να επιστρέψει τον Σεπτέμβριο.

Εξέτισαν ο κεντρικός αμυντικός Λομόνακο και ο εξτρέμ Λαουτάρο Ακόστα. Ο τελευταίος είχε τιμωρηθεί πέρσι με οκτώ αγωνιστικές για επίθεση σε διαιτητή, όμως η ομοσπονδία αποφάσισε πριν λίγες ημέρες ότι όλες οι ποινές που ξεπερνούν τις τέσσερις αγωνιστικές θα μειωθούν στο μισό. Αρα από τις οκτώ πήγε στις τέσσερις, τις οποίες εξέτισε στις δύο τελευταίες αγωνιστικές του περσινού πρωταθλήματος και στις δύο πρώτες του φετινού Κόπα ντε λα Λίγκα.

Το εάν θα ξεκινήσει βασικός όμως είναι εξαιρετικά αμφίβολο. Καταρχήν ο τεχνικός Αλμιρόν δεν έχει αποφασίσει ακόμα εάν θα παρατάξει την ομάδα του με 4-3-3 (όπως στην πρεμιέρα με τη Νιούελς) ή με 4-4-2 (όπως στη δεύτερη αγωνιστική με την Μπαράκας). Στην πρώτη περίπτωση θα ταίριαζε σαν αριστερό εξτρέμ, όπου όμως ο Μαλκόρα δείχνει να έχει καπαρωμένη τη θέση του βασικού. Στο δεύτερο ενδεχόμενο θα μπορούσε να ξεκινήσει είτε ως αριστερός χαφ (όπου όμως και πάλι υπάρχει ο Μαλκόρα) ή σαν ένας εκ των δύο επιθετικών στη θέση μάλλον του Χοσέ Λόπες (ο Σαντ δύσκολα βγαίνει από την ενδεκάδα) που πάντως δείχνει επίσης φορμαρισμένος.

Casino