Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ ΝΤΕ ΛΑ ΠΛΑΤΑ - ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ
Facts Αγώνα
* ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ
Οι 28 σύλλογοι παίζουν όλοι εναντίον όλων σε ένα γύρο 27 αγωνιστικών. Η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια και θα εξασφαλίσει εισιτήριο για τους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες 2023. Η Μπόκα – ως κάτοχος του Κόπα ντε λα Λίγκα – έχει ήδη διασφαλισμένη συμμετοχή, όπως και όποια ομάδα κατακτήσει το Κύπελλο. Οι υπόλοιπες τρεις θέσεις – αλλά και οι έξι για το Σουνταμερικάνα – θα προκύψουν από τη συνολική βαθμολογία που θα σχηματιστεί από τις 14 αγωνιστικές της κανονικής περιόδου του τελευταίου Κόπα ντε λα Λίγκα και τις 27 αγωνιστικές του τρέχοντος πρωταθλήματος.
* Παράδοση τελευταίας 20ετίας με γηπεδούχο την Εστουδιάντες: 3-6-6
* Συνολική παράδοση τελευταίας 20ετίας: 8-13-12
* Αήττητη η Κολόν στις έξι πιο πρόσφατες συναντήσεις τους (3-3-0).
* Στο Κόπα ντε λα Λίγκα: Κολόν – Εστουδιάντες 2-2
Ηττήθηκε 3-1 εκτός έδρας από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Τουκουμάν και έχασε έδαφος στη μάχη για μία θέση στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Σκόραρε για λογαριασμό της στο 42’ ο επιθετικός Λεάνδρο Ντίας για την προσωρινή ισοφάριση, όμως στην επανάληψη δέχτηκε άλλα δύο τέρματα.
Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα της αφού είχε προηγηθεί το εντός έδρας 1-2 από την Ντεφένσα. Συνολικά μετρά τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-1-2).
Την Τετάρτη θα φιλοξενηθεί από τη Ρίβερ Πλέιτ.
Θα απουσιάσει ο μέσος Χόρχε Ροντρίγκες που υπέστη θλάση. Δεν είναι ακόμα έτοιμος ο 37χρονος μέσος Χουάν Σόσα (1/0) που αποκτήθηκε στις αρχές Αυγούστου ως ελεύθερος από τη Φενέρμπαχτσέ. Μακροχρόνια απών ο κεντρικός αμυντικός Μουνιός (8/0).
Γνώρισε την συντριβή 0-4 εντός έδρας από την Αρχεντίνος Τζούνιορς πραγματοποιώντας απογοητευτική εμφάνιση. Συμπλήρωσε έτσι έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-1-5) και δεν έχει πλέον καμία πιθανότητα να εξασφαλίσει διεθνές εισιτήριο για το 2023.
Οι αντιδράσεις από μερίδα του κόσμου ήταν έντονες και μέσα σε αυτή την κρίση ο μεσοεπιθετικός – και φυσικός ηγέτης της – Λουίς Ροντρίγκες ανακοίνωσε ότι δεν θα συνεχίσει στον σύλλογο τη νέα σεζόν.
Απόψε θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της ο Ουρουγουανός Σαραλέγκι. Την ερχόμενη Τετάρτη θα υποδεχτεί την Πατρονάτο.
Εξέτισαν ο επιθετικός Άμπιλα (39/10) και ο αριστερός μπακ Ραφαέλ Ντελγκάδο (30/0) αλλά δεν προορίζονται για βασικοί. Μακροχρόνια τραυματίας ο μεσοεπιθετικός Φαρίας (39/8). Συνεχίζουν την αποθεραπεία τους ο αριστερός μπακ Οχέδα και ο μέσος Χουλιάν Τσίκο.