ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ ΛΑ ΠΛΑΤΑ – ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ
00:30
11.05

ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ ΛΑ ΠΛΑΤΑ – ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ

Σε εξαιρετική κατάσταση η Εστουδιάντες
ΧΟΡΧΕ ΛΟΥΙΣ ΙΡΣΙ (30.000), ΛΑ ΠΛΑΤΑ
61
13° C Συννεφιασμένος
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ - ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖ.

Facts Αγώνα

* ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ
Μονός προημιτελικός στην έδρα της ομάδας που τερμάτισε σε καλύτερη θέση στην κανονική περίοδο. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι χωρίς παράταση. Οι ημιτελικοί και ο τελικός θα είναι επίσης μονά παιχνίδια αλλά θα διεξαχθούν σε ουδέτερο έδαφος. Η νικήτρια της διοργάνωσης εξασφαλίζει εισιτήριο για τους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες 2023.

* Παράδοση τελευταίας 10ετίας με γηπεδούχο την Εστουδιάντες: 4-2-1
* Συνολική παράδοση τελευταίας 10ετίας: 5-4-6
* Συνολική παράδοση: 46-34-44
* Αήττητη η Αρχεντίνος έξι πιο πρόσφατες συναντήσεις τους (4-2-0).

ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ
Ρεπορτάζ

Παρατάχθηκε με αναπληρωματική ενδεκάδα στο εκτός έδρας παιχνίδι της με τη Ροσάριο Σεντράλ και ηττήθηκε 3-1, χάνοντας έτσι και αήττητο δεκατριών αγώνων (9-4-0) σε όλες τις διοργανώσεις. Ηδη στο μισάωρο ήταν πίσω 2-0, ενώ μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δημιούργησε κάποιες φάσεις για να μειώσει το σκορ, χωρίς όμως να καταφέρει να αξιοποιήσει κάποια από αυτές. Στο 53’ δέχτηκε και τρίτο τέρμα, για να έρθει στο 75’ η μείωση από τον 21χρονο μέσο Αγκουστίν Πινιέιρο που είχε περάσει αλλαγή λίγα λεπτά νωρίτερα.

Προφανώς και δεν την ενόχλησε καθόλου η ήττα, αφού πραγματοποιεί φέτος εξαιρετική πορεία, τόσο στο Κόπα ντε λα Λίγκα όσο και στο Κόπα Λιμπερταδόρες, όπου ήδη έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της στους «16».

Αγωνιστικά Νέα

Εξέτισαν ο Παραγουανός μέσος Μορέλ και ο επιθετικός Ντίας, με τον πρώτο να βρίσκεται στον πάγκο και τον δεύτερο να ξεκινά βασικός. Δεν είναι ακόμα στο 100% ο εξτρέμ Πελεγκρίνι και έτσι δεν αναμένεται να ξεκινήσει. Συνεχίζει την αποθεραπεία του ο συμπληρωματικός μέσος Ορόσκο. Μακροχρόνια τραυματίας ο κεντρικός αμυντικός Μουνιός (8/0).

ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖ.
Ρεπορτάζ

Νίκησε δύσκολα 2-1 εντός έδρας την Ουνιόν και εξασφάλισε την πρόκρισή της στα πλέι-οφ. Ανοιξε το σκορ στο 6’ με πέναλτι του κεντρικού αμυντικού Τορέν, ενώ ακολούθησε ένα δοκάρι για την Ουνιόν και πολλές ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματά της. Δεν τις αξιοποίησε και το πλήρωσε στο 58’ δεχόμενη την ισοφάριση. Τελικά τη λύση έδωσε στο 83’ ο κεντρικός αμυντικός Κέβιν Μακάλιστερ από κοντά μετά από εκτέλεση κόρνερ, ενώ προς το τέλος έφτασε πολύ κοντά στο 3-1 με σουτ από τα… 70 μέτρα.

Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι ο Μακάλιστερ υποτίθεται ότι είχε συμπληρώσει πέντε κίτρινες και ήταν τιμωρημένος, όμως η μία εξ αυτών των καρτών δεν είχε καταγραφεί στα αρχεία της πειθαρχικής επιτροπής – από παράλειψη του διαιτητή – και έτσι δεν συμπεριλήφθηκε στη λίστα των τιμωρημένων που ανακοινώνεται πριν από κάθε αγωνιστική.

Όπως διευκρινίστηκε, ούτε η Ουνιόν αλλά ούτε και η Χιμνάσια (που είχε έννομο συμφέρον) μπορούσε να κάνει ένσταση, αφού η ευθύνη ανήκει στην πειθαρχική επιτροπή και στην Ομοσπονδία. Το μόνο που θα μπορούσαν να είχαν κάνει ήταν να είχαν μελετήσει τη λίστα πριν ξεκινήσει το παιχνίδι και να είχαν επισημάνει εγκαίρως τη συγκεκριμένη παράλειψη.

Αγωνιστικά Νέα

Δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και δεν αναμένονται αλλαγές στην αρχική της ενδεκάδα.

Casino