Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΕΣΤΟΡΙΛ - ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Η Εστορίλ μετά την ήττα από την Εστρέλα επιστρέφει στη θαλπωρή της έδρας όπου τουλάχιστον βρίσκει δίχτυα. Η Μποαβίστα παραμένει αήττητη, μακριά από το γήπεδό της έχει λιγότερο άγχος και μπορεί να φύγει αήττητη. Πάμε στα δεξιά με την απαραίτητη κάλυψη.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΣΤΟΡΙΛ - ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ
Facts Αγώνα
* Παράδοση: 4-2-3 εντός, 5-6-6 συνολικά. Τα 4/6 πιο πρόσφατα παιχνίδια των δύο ομάδων ήταν g/g.
Επέστρεψε στα γνωστά. Μετά από νίκη επί της Ρίο Άβε, ηττήθηκε εκτός έδρας από τη νεοφώτιστη Εστρέλα με 2-1 και παρέμεινε στους τρεις βαθμούς. Μέτρια εμφάνιση, ήταν λιγότερο αποτελεσματική και είχε λιγότερες κλασικές ευκαιρίες από την αντίπαλό της, με αποτέλεσμα να θεωρείται δίκαιο το αποτέλεσμα. Στο πρώτο μέρος ήταν κακή, είχε μόλις μία τελική προς την εστία. Στο δεύτερο μέρος κάπως βελτιώθηκε, όμως δέχθηκε από νωρίς (47’) το 1-0 και έπρεπε να αντιδράσει. Δεν είχε πολλές ευκαιρίες αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει στο 67’ με γκολ του Ζοάο Μάρκες μετά από εξαιρετική αντεπίθεση. Προσπαθούσε να κρατήσει την ισοπαλία, είχε μία ακόμη ευκαιρία για να «κλέψει» τη νίκη όμως δέχθηκε πίεση στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα και δέχθηκε και δεύτερο γκολ στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων.
Άφησε ελεύθερο τον βασικό πέρυσι Λέα Σιλίκι (μέσος) ενώ απέκτησε τον Σι (αρ.μπακ) που πέρυσι αγωνιζόταν στην Ελλάδα με τα χρώματα του Βόλου. Επίσης, η Εστορίλ δανείστηκε τον Ματέους Φερνάντες (μεσοεπιθετικός) από τη Σπόρτινγκ.
Τραυματίας ο Μαγκάλα (στόπερ, 3/1).
Μετά από δύο διαδοχικές εμφατικές νίκες, η Μποαβίστα υπέστη την πρώτη απώλεια βαθμών και μάλιστα εντός έδρας. Παραχώρησε 1-1 στην Κάσα Πία, σε ένα σχετικά δίκαιο αποτέλεσμα. Βέβαια αν μία ομάδα άξιζε περισσότερο τη νίκη, αυτή θα ήταν η Μποαβίστα που είχε μία κλασική ευκαιρία παραπάνω από την αντίπαλό της.
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Πετίτ ήταν κάκιστη, δέχθηκε το 0-1 στην αντεπίθεση (33’). Η ομιλία του Πορτογάλου προπονητή στην ανάπαυλα λειτούργησε ευεργετικά και η Μποαβίστα ήταν ανώτερη στο δεύτερο μέρος. Η ισοφάριση ήρθε νωρίς (48’) με τον Μαλέιρο να κάνει ωραία ενέργεια, να φτάνει έξω από την περιοχή και με ένα υπέροχο δυνατό σουτ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Η Μποαβίστα δεν σταμάτησε εκεί, πίεσε και έχασε κι άλλες ευκαιρίες. Στο 62’ το σουτ του Ονιεμαέτσι μέσα από την περιοχή απέκρουσε ο αντίπαλος κίπερ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε ένα φαλτσαριστό και δυνατό σουτ του Ρεϊσίνιο. Στο 89’ ήταν η τελευταία ευκαιρία της Μποαβίστα να πάρει τη νίκη, όμως ο Ντε Σάντις που μπήκε αλλαγή, έφτασε απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά δεν κατάφερε να κάνει το πλασέ όπως θα ήθελε.
Τραυματίες οι Αμπασκάλ (στόπερ, 1/0) και Μπάσο (στόπερ).