ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΕΣΤΟΡΙΛ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ
ΠΟΡΤ
22:30
07.10

ΕΣΤΟΡΙΛ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Γύρισε πληγωμένη από το Μιλάνο
1
X
2
Εκτίμηση
ΑΝΤΟΝΙΟ ΚΟΪΜΠΡΑ ΝΤΕ ΜΟΤΑ (8.000), ΕΣΤΟΡΙΛ
31
24° C Αίθριος
Cosmote Sport 2
  • Εκτίμηση
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση
  • Στατιστικά

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Εταιρία
1
X
2
U 2.5
O 2.5
GG
NG

ΕΣΤΟΡΙΛ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Η Εστορίλ είχε παράπονα από τη διαιτησία κόντρα στην Γκιμαράες, όμως δεν περιμένω να πάρει κάτι στην πρωταθλήτρια. Θα προσπαθήσει να παίξει στην κόντρα και να εκμεταλλευτεί την κούραση της Μπενφίκα. Η φιλοξενούμενη γύρισε πληγωμένη από το Μιλάνο και θέλει να ξεσπάσει στο πρωτάθλημα και να πάει στη διακοπή με μία νίκη. Το απλό διπλό πληρώνει λίγο, αν το συνδυάσουμε με over κάτι γίνεται.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΣΤΟΡΙΛ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Facts Αγώνα

  • Παράδοση: 0-1-11 εντός, 0-3-20 συνολικά. Τα 9/11 διπλά της Μπενφίκα στην έδρα της Εστορίλ συνοδεύτηκαν με g/g+over.
  • Διαιτητής: Αντρέ Ναρσίζο: Πέρυσι σε 16 αγώνες στην πρώτη κατηγορία έδειξε 81 κίτρινες κάρτες (5 μέσο όρο), 6 κόκκινες και 3 πέναλτι. Φέτος σε τρεις αγώνες στην πρώτη κατηγορία έδειξε 16 κίτρινες (6+5+5).
ΕΣΤΟΡΙΛ
Ρεπορτάζ

Η νίκη στο Λιγκ Καπ δεν βοήθησε τόσο πολύ στη μετάβαση στο πρωτάθλημα και έχασε με 3-2 από την Γκιμαράες. Πλέον απέκτησε συγκάτοικο στην τελευταία θέση. Έχει τρομερά παράπονα από τη διαιτησία καθώς έπαιζε με παίκτη λιγότερο για ένα ημίχρονο και έχασε με ανύπαρκτο πέναλτι στις καθυστερήσεις.

Στο πρώτο ημίχρονο ήταν κυνική, άνοιξε το σκορ στο 12’ με προβολή του Αραούχο. Στο 20ό λεπτό έβαλε τις βάσεις για να πάρει κάτι καλό από το ματς, με τον Γκόμες να κάνει ωραία ενέργεια και με σουτ να γράφει το 0-2. Στο 40’ ο Χόλσγκροουβ αποβλήθηκε για σπρώξιμο, σε μια αυστηρή απόφαση. Έκτοτε η Εστορίλ άρχισε να δέχεται πίεση και τελικά στο 57’ έγινε το 1-2 από στατική φάση. Η πίεση απέδωσε για την αντίπαλο και στο 69’ ήρθε η ισοφάριση. Τελικά το έργο ολοκληρώθηκε στο 93’ για το 3-2, με ανύπαρκτο πέναλτι που δόθηκε μετά από εξέταση και του VAR.

Αγωνιστικά Νέα

Τιμωρημένος ο Χόλσγκροουβ (μέσος, 7/1). Τραυματίες οι Καμπάτσο (στόπερ, 6/0), Μαγκάλα (στόπερ, 3/1) και Εντιαγέ (αμ.χαφ, 1/0).

ΜΠΕΝΦΙΚΑ
Ρεπορτάζ

Ούτε στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ κατάφερε να πάρει κάτι χειροπιαστό με αποτέλεσμα το έργο της να γίνεται δύσκολο με φόντο την πρόκριση. Έχασε με 1-0 από την Ίντερ στο Μιλάνο, κάνοντας μέτρια εμφάνιση και σεβάστηκε παραπάνω από όσο έπρεπε την αντίπαλό της. Ο κόουτς Σμιντ παρέταξε την ομάδα του χωρίς καθαρό φορ για 80 λεπτά με σκοπό να «κλέψει» το ματς αλλά δεν του βγήκε. Μάλιστα στο 22’ είχε απώλεια με τον τραυματισμό του Μπα που έγινε αναγκαστική αλλαγή. Το πρώτο μέρος ήταν σχετικά ισορροπημένο, με την Μπενφίκα να έχει μία μεγάλη ευκαιρία με τον Αουρσνες και ένα δοκάρι με απευθείας εκτέλεση κόρνερ με τον Ντι Μαρία. Στο δεύτερο όμως δέχθηκε πίεση, γλίτωσε από τα δοκάρια και ο Τρούμπιν κρατούσε το μηδέν, μέχρι το 62’ που δέχθηκε το 1-0 σε μια αντεπίθεση. Ο Γερμανός τεχνικός άργησε να βάλει τον Καμπράλ (μπήκε στο 80’) και πιο κοντά έμοιαζε η Ίντερ στο 2-0 παρά η Μπενφίκα στο 1-1. Ας όψεται όμως ο Τρούμπιν που κράτησε 3-4 περιπτώσεις το σκορ στο 1-0.

Στο πρωτάθλημα συνέχισε με την έκτη διαδοχική νίκη της, κερδίζοντας με 1-0 στο πορτογαλικό κλάσικο την Πόρτο και την προσπέρασε στη βαθμολογία, μένοντας μόνη 2η. Εκμεταλλεύτηκε στον μέγιστο βαθμό το γεγονός πως η αντίπαλός της έπαιζε με 10 παίκτες από το 19ο λεπτό, μία αποβολή που κέρδισε ο Νέρες με την ταχύτητά του. Ηταν καλύτερη από την αντίπαλό της, όμως τις περισσότερες ευκαιρίες της τις έχασε στο δεύτερο ημίχρονο.

Αφού πίεσε, έχασε τρεις τεράστιες ευκαιρίες μέσα σε τέσσερα λεπτά (53’-57’) με δοκάρι του Κοκτσού, άστοχο πλασέ του Νέρες και προβολή του Οταμέντι. Τελικά το πολυπόθητο γκολ το πέτυχε στο 68ο λεπτό με τον Ντι Μαρία. Ο Νέρες έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, η μπάλα κόντραρε και ο Αργεντινός με ωραίο γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Αγωνιστικά Νέα

Τραυματίες οι Μπα (δ.μπακ, 7/1) και Ντι Μαρία (δ.εξτρέμ, 6/5).

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΕΣΤΟΡΙΛ 4-4-2
ΜΠΕΝΦΙΚΑ 4-2-3-1
99
Daniel Figueira
78
Tiago Araujo
23
Pedro Alvaro
3
Bernardo Vital
5
Volnei
20
Gilson Tavares
33
Joao Marques
82
Mateus Fernandes
21
Rodrigo Gomes
11
Cassiano
9
Alejandro Marques
1
Anatolii Trubin
13
David Jurasek
30
Nicolas Otamendi
4
Antonio Silva
8
Fredrik Aursnes
87
Joao Neves
10
Orkun Kokcu
20
Joao Mario
27
Rafa Silva
7
David Neres
33
Petar Musa
ΜΠΕΝΦΙΚΑ 4-2-3-1

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Casino