- Τα 6/8 τελευταία της Έστερ ήταν G/G, ενώ εντός έδρας έχει 3 συνεχόμενα ματς με 2-3 γκολ.
- Τα 6/7 τελευταία ματς της Βέρναμο στο πρωτάθλημα ήταν G/G και Over.
- Ντέρμπι της επαρχίας Σμόλαντ.
- Δείτε τα προγνωστικά Α’ Σουηδίας.
- Αποδόσεις
- Ανάλυση
- Εκτίμηση
- Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
Εταιρία | 1 | X | 2 | U 2.5 | O 2.5 | GG | NG |
---|
ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΣΤΕΡ - ΒΑΡΝΑΜΟ
Facts Αγώνα

ΕΣΤΕΡ
Ρεπορτάζ
Βαριά ήττα για την Έστερ, έχασε 4-0 εκτός έδρας από τη Χάμαρμπι και παρέμεινε χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα.
Η ήττα, σε συνδυασμό με τη γενικότερη πορεία της ομάδας, αλλά και τις μέτριες έως κακές εμφανίσεις, είχαν σαν αποτέλεσμα την απομάκρυνση του 42χρονου Βρετανού τεχνικού Μάρτιν Φόιστον.
Στη θέση του ανέλαβε ο 52χρονος Ρόμπερτ Μπιέρκνεσιε, ο οποίος θα μείνει στον πάγκο ως το τέλος της χρονιάς. Ο Μπιέρκνεσιε έχει περάσει στο παρελθόν από τους πάγκους της Γιουργκόρντεν, Μπρομαπόικαρνα, Έστερ, Συριάνσκα, Ασίρισκα και Βάσαλουντ.
Κατά τη διάρκεια της διακοπής, η Έστερ με τον Μπιέρκνεσιε στον πάγκο επικράτησε 5-1 εκτός έδρας της ερασιτεχνικής Ρέπε και πήρε την πρόκριση στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Σουηδίας.
Αγωνιστικά νέα
Συμπλήρωσε κάρτες και είναι τιμωρημένος ο βασικός αμυντικός Λούκας Μπέρκουιστ (19 συμ., 1 γκολ, 1 ασίστ). Αντίθετα, επιστρέφει από τιμωρία ο βασικός αμυντικός Μάτις Άντολφσον (20 συμ., 2 γκολ, 2 ασίστ).
Εκτός στα δύο τελευταία λόγω τραυματισμού ο ενίοτε βασικός επιθετικός Τζόελ Βόλκερινγκ Πέρσον (6 συμ., 4 αλλαγή), παραμένει αμφίβολος.

ΒΑΡΝΑΜΟ
Ρεπορτάζ
Προσπάθησε όσο μπορούσε η Βέρναμο στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Γκέτεμποργκ, δεν μπόρεσε όμως να φύγει με βαθμολογικό όφελος, χάνοντας 1-0.
Προσπάθησε να παίξει κλειστά και να χτυπήσει με αντεπιθέσεις και ως ένα σημείο της βγήκε, ωστόσο στην εκπνοή του ημιχρόνου έκανε το λάθος και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 45’. Ανέβασε την απόδοσή της στην επανάληψη, έπαιξε πιο επιθετικά, δεν κατάφερε όμως να γίνει ιδιαίτερα απειλητική, ενώ στάθηκε τυχερή σε μια φάση, γλιτώνοντας χάρη στο δοκάρι.
Έτσι, η Βέρναμο έμεινε στους 12 βαθμούς και στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, 6 πόντους πίσω από τη γραμμή των μπαράζ παραμονής και τη σημερινή της αντίπαλο, ενώ μένουν 8 αγώνες για το τέλος του πρωταθλήματος.
Αγωνιστικά νέα
Δεν υπάρχουν αναφορές για κάποιο νέο πρόβλημα σε σχέση με το τελευταίο ματς, η αποστολή είναι πρακτικά ίδια.