ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ
20:00:00
19.01

ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

ΜΟΥΝΙΘΙΠΑΛ ΝΤΕ ΑΝΤΟΥΒΑ (6.000)
324
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΙΡΑΝΤΕΣ - ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ

Facts Αγώνα

* Εξ αναβολής παιχνίδι για την 21η αγωνιστική της Β’ Ισπανίας μετά την αναβολή λόγω της καταιγίδας «Φιλομένα» με βαριές χιονοπτώσεις πριν από 9 μέρες.

* Αήττητη με 1 νίκη και 1 ισοπαλία είναι εντός έδρας η Μιραντές κόντρα στη Βαγιεκάνο.

* O προπονητής της Ράγιο, Αντι Ιραόλα, ήταν πέρυσι στον πάγκο της Μιραντές, με την οποία τερμάτισε στην 11η θέση και την οδήγησε μέχρι τα ημιτελικά του κυπέλλου Ισπανίας αποκλείοντας τις Θέλτα, Σεβίλλη και Βιγιαρεάλ από τη μεγάλη κατηγορία.

* Χωρίς θεατές.

ΜΙΡΑΝΤΕΣ
Ρεπορτάζ

Ψάχνει τη νίκη που θα τη βγάλει από τη δύσκολη θέση και το άσχημο σερί με 3 ήττες (μαζί με το Κύπελλο) έπειτα από σχετικά καλή εμφάνιση στην έδρα της Λογκρονές, από την οποία ηττήθηκε 2-1.
 

Αδίκησε τον εαυτό της καθώς είχε δοκάρι για να προηγηθεί στο 0-0 και μεγάλη ευκαιρία στο τέλος για να ισοφαρίσει. Μετράει πλέον 1 γκολ στις 3 τελευταίες αναμετρήσεις και 1 νίκη στα 6 πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος.
 

Εχει 17 μέρες να παίξει επίσημο ματς, διάστημα στο οποίο δούλεψε κυρίως στον επιθετικό τομέα, διότι δείχνει δυσκολία στο σκοράρισμα και αναποτελεσματικότητα. Ωστόσο, είναι δημιουργική και παίζει καλό ποδόσφαιρο. «Είμαστε η ίδια ομάδα που νίκησε στην έδρα της Φουενλαμπράδα» δήλωσε ο προπονητής Χοσέ Αλμπέρτο που θυμήθηκε την τελευταία νίκη στις 12 του περασμένου Δεκέμβρη.

Αγωνιστικά Νέα

Εξέτισε ο μέσος Χάβι Μουνιόθ (18/0), ανέτοιμος ακόμη ο δεξιός μπακ Κάρλος Μαρτίνεθ (5/0).

ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ
Ρεπορτάζ

Εντυπωσίασε για ακόμη μία φορά στη διοργάνωση του Κυπέλλου. Το Σάββατο νίκησε 2-0 την Έλτσε στο ουδέτερο «Λας Ρόθας» της Μαδρίτης καθώς το «Βαγιέκας», που είναι η φυσική της έδρα, είχε πιάσει πάγο μετά τις σφοδρές χιονοπτώσεις. Επαιξε με μισή ομάδα βασικούς και αυτό είναι το σημαντικότερο, διότι διατήρησε τον καλό ρυθμό που βρίσκεται το τελευταίο διάστημα.
 

Εχει πέντε διαδοχικές νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Με νίκη θα ανέβει πάλι στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οσο περνάει ο καιρός γίνεται καλύτερη και δείχνει ότι μπορεί να είναι στο τέλος όχι απλά στην εξάδα αλλά στην τετράδα ή την πεντάδα.
 

Εντός έδρας είναι δυνατή, απόδειξη ότι νίκησε έστω και δύσκολα την Αλκορκόν 2-1 την περασμένη αγωνιστική, χωρίς να πιάσει υψηλή απόδοση. Ωστόσο, δεν τα καταφέρνει το ίδιο καλά μακριά από το «Βαγιέκας», αν κρίνουμε ότι έχει πετύχει μόνο δύο νίκες σε 10 αγώνες.

Αγωνιστικά Νέα

Λείπει μόνο ο φορ Ουγιόα (7/0) λόγω τραυματισμού και ο δεξιός μπακ Αντβίνσουλα (17/0) με τον στόπερ Βελάσκες (18/0) που είναι τιμωρημένοι.

Casino