ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ
20:30:00
14.10

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ

ΑΝΓΚΧΕΛ ΙΟΡΝΤΑΝΕΣΚΟΥ (4.600), ΒΟΛΟΥΝΤΑΡΙ
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ U21 - ΒΟΡ. ΙΡΛΑΝΔΙΑ U21

Facts Αγώνα

* Προκριματικός γύρος που θα αναδείξει τις 14 ομάδες που θα παίξουν με τις διοργανώτριες Ουγγαρία και Σλοβενία στην τελική φάση του Euro 2021 (13-27 Ιουνίου).

* Οι 53 ομάδες είναι χωρισμένες σε 9 γκρουπ: οκτώ των 6 ομάδων και ένα των 5 ομάδων. Ο πρώτος κάθε ομίλου και ο καλύτερος δεύτερος όλων των ομίλων περνούν στα τελικά. Οι υπόλοιποι 8 δεύτεροι θα παίξουν στα πλέι οφ (διπλοί αγώνες) για τις υπόλοιπες τέσσερις θέσεις.

* Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι παίκτες που είναι γεννημένοι από τις 1 Ιανουαρίου 1998 και ύστερα.

* Σε περίπτωση ισοβαθμίας στον όμιλο ισχύουν κατά σειρά:

1) Βαθμοί στα μεταξύ τους ματς

2) Διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους ματς

3) Καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους ματς

4) Καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στα μεταξύ τους ματς

5) Διαφορά τερμάτων στον όμιλο

6) Καλύτερη επίθεση στον όμιλο

7) Καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στον όμιλο

8) Περισσότερες νίκες στον όμιλο

9) Περισσότερες εκτός έδρας νίκες στον όμιλο

10) Πειθαρχικός έλεγχος (κόκκινη: 3 βαθμοί, κίτρινη: 1 βαθμός, κόκκινη από δύο κίτρινες: 3 βαθμοί)

11) Ο συντελεστής UEFA που χρησιμοποιήθηκε για την κλήρωση του προκριματικού γύρου

* Για τον καθορισμό του καλύτερου δεύτερου δεν υπολογίζονται τα παιχνίδια με την ομάδα που θα τερματίσει τελευταία και ισχύουν κατά σειρά τα κριτήρια:

1) Βαθμοί

2) Διαφορά τερμάτων

3) Καλύτερη επίθεση

4) Καλύτερη εκτός έδρας επίθεση

5) Περισσότερες νίκες

6) Περισσότερες εκτός έδρας νίκες

7) Πειθαρχικός έλεγχος

8) Ο συντελεστής UEFA που χρησιμοποιήθηκε για την κλήρωση του προκριματικού γύρου

ΡΟΥΜΑΝΙΑ U21
Ρεπορτάζ

Η άσχημη πρεμιέρα τον Σεπτέμβρη κόντρα στη Δανία (2-1) της έδωσε επιπλέον κίνητρο για να δει το δεύτερο ματς με την Ουκρανία πιο σοβαρά, σε χαρακτήρα «τελικού». Τα κατάφερε και μάλιστα με πανηγυρικό τρόπο (3-0), την ώρα που μέχρι το 75΄ το παιχνίδι ήταν ακόμη στο μηδέν.

Ο χαφ της Στεάουα Βουκουρεστίου, Μορουτάν, ήταν αυτός που «ξεκλείδωσε» την άμυνα των Ουκρανών στο 75’, για να έρθει πέντε λεπτά αργότερα το 2-0 από τον, εισελθών από τον πάγκο, φορ της Εσμπιεργκ, Πέτρε.

Στο 84’ μπήκε ο χαφ της Πίζας, Μάριν, ο οποίος ένα λεπτό αργότερα αποβλήθηκε για ανόητο μαρκάρισμα. Ωστόσο δεν επηρεάστηκε και στο φινάλε του ματς, ο Πέτρε βρήκε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και το τρίτο για την ομάδα, που την οδήγησε στην πρώτη νίκη στον 8ο όμιλο.

Πλέον κυνηγά με αξιώσεις την πρώτη θέση (στο -4 με αγώνα λιγότερο από τη Φινλανδία), εάν κάνει το καθήκον της απόψε, κόντρα στην κουρασμένη Β. Ιρλανδία. Και αυτό γιατί τον Νοέμβρη παίζει ξανά εντός χωρίων κόντρα στους πρωτοπόρους, ενώ στη συνέχεια ταξιδεύει στη χώρα της σημερινής αντιπάλου.

ΒΟΡ. ΙΡΛΑΝΔΙΑ U21
Ρεπορτάζ

Ηξερε από την αρχή πως θα έχει δύσκολο Οκτώβρη, με τα δύο ταξίδια σε Δανία και Ρουμανία. Η πρώτη «αποστολή» δεν πήγε όπως θα ήθελε, τουλάχιστον για τον βαθμό της ισοπαλίας. Βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 30’ με τον Πόουλσεν (μπακ, Γκλάντμπαχ) σε ένα γενικό κακό πρώτο ημίχρονο για την ίδια, χωρίς ευκαιρίες.

Στο δεύτερο ανέβασε αισθητά την απόδοσή της και στο 57’ με τον νεαρό μεσοεπιθετικό της Στόουκ, Ντανγούντι έφερε το ματς στα ίσα. Αντεξε μέχρι το 86’, όταν ο ταλαντούχος φορ της Χέρενφεν Οντγκαρντ (ο οποίος είχε μπει αλλαγή στο 69’) έδωσε τη νίκη στους Δανούς.

Πλέον ο δρόμος είναι αρκετά «ανηφορικός» και «δύσβατος», αφού θα πρέπει να κάνει αρκετές υπερβάσεις για να ελπίζει σε πρόκριση, αρχής γενομένης από το συγκεκριμένο. Εχει μαζέψει μόλις δύο βαθμούς (ισοπαλίες κόντρα σε Μάλτα και Φινλανδία) σε τρεις αγώνες.

Δεν έχει σκοπό να παρατάξει διαφορετική ομάδα από το τελευταίο παιχνίδι ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μπάρακλοχ.

Casino