Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΑΡΙΤΙΜΟ - ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ
Facts Αγώνα
* Α’ ΓΥΡΟΣ: ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ – ΜΑΡΙΤΙΜΟ 0-0
* 21-7-5 η παράδοση στην έδρα της Μαρίτιμο.
* Κεκλεισμένων των θυρών.
Μπαίνει στην επανέναρξη του πρωταθλήματος με πρώτιστο μέλημα την αποφυγή του υποβιβασμού, σε μια σεζόν που είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα. Θυμίζουμε ότι από τον Νοέμβριο πορεύεται με τον Ζοσέ Γκόμες στον πάγκο, με τον οποίο συμμαζεύτηκε κάπως. Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της (8/3) υποτάχθηκε στη Μορεϊρένσε (2-0 εκτός) για την 3η σερί ήττα της.
Από ‘κει και πέρα, ήταν η μοναδική ομάδα που δεν υπέγραψε το «σχέδιο επανεκκίνησης» της λίγκας και δεν δέχθηκε τις πέντε αλλαγές ανά παιχνίδι, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της λίγκας, ενώ μέχρι και ο προπονητής της αντιτάχθηκε στην απόφαση της διοίκησης.
Συν τοις άλλοις, προσέφυγε στο CAS θεωρώντας παράμονη τη διακοπή της δεύτερης κατηγορίας και τους εξωαγωνιστικούς προβιβασμούς, ενώ απαίτησε και την παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα. Αρνητικά όλα τα τεστ για κορωνοϊό στους ποδοσφαιριστές της.
Τιμωρημένος ο ενδεκαδάτος Εντγκαρ Κόστα (εξτρέμ, 19 συμ.), δεν αναφέρονται άλλα προβλήματα απουσιών.
Ορίζει τη μοίρα της στη μάχη για τη σωτηρία, αν και προέρχεται από 6 ματς δίχως νίκη (0-3-3), που είναι το χειρότερό της εδώ και 15 μήνες: καλό άλλοθι το δύσκολο πρόγραμμα που είχε σε αυτόν τον κύκλο αγώνων. Αποδεδειγμένα πάντως, ο τεχνικός Βελάθκεθ παράγει έργο και την «έστρωσε» από τον Νοέμβριο που ανέλαβε.
«Θα ήταν χειρότερο αν δεν παίζαμε κι αν μέναμε στο σπίτι. Το ποδόσφαιρο έκανε καλή δουλειά», τόνισε ο Ισπανός προπονητής. Στην πιο πρόσφατη υποχρέωσή της πάλεψε αρκετά και «τσίμπησε» την ισοπαλία (1-1 εντός) από την Μπενφίκα, η οποία είχε χαμένο πέναλτι στο 76’.
Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω Covid-19 θα ταξιδέψει στη Μαδέιρα με τους διαιτητές του παιχνιδιού να βρίσκονται στο ίδιο αεροπλάνο. «Καθαροί» όλοι οι παίκτες της στις εξετάσεις που έγιναν για κορωνοϊό.
Εκτίει ποινή ο ενδεκαδάτος χαφ Σεμέδο (20/1), σε σχέση με το προηγούμενο ματς επιστρέφει ο χρήσιμος χαφ Εμπερ (21/2), που εξέτισε.