ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΕΝΔΟΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΚΟΡΥΦΗΣ
17:00:00
23.08

ΕΝΔΟΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΚΟΡΥΦΗΣ

ΒΙΛΑ ΚΑΠΑΝΕΜΑ (20.000), ΚΟΥΡΙΤΙΜΠΑ
117
11° C Βροχερός
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΑΡΑΝΑ - ΟΠΕΡΑΡΙΟ

Facts Αγώνα

* Παράδοση τελευταίας 10ετίας με γηπεδούχο την Παρανά: 2-2-2
* Συνολική παράδοση τελευταίας 10ετίας: 6-4-3
* Η Παρανά έχει νικήσει 1-0 στις τρεις τελευταίες συναντήσεις τους.
* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.
* Πρόκειται για ενδοπολιτειακή σύγκρουση, αφού αμφότερες εδρεύουν στην περιφέρεια Παρανά.

ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ: ΠΑΡΑΝΑ – ΟΠΕΡΑΡΙΟ 1-0
 

ΠΑΡΑΝΑ
Ρεπορτάζ

Επιβλήθηκε 2-1 εκτός έδρας της Γκουαρανί ντε Καμπίνας, σημειώνοντας την τρίτη συνεχόμενη νίκη της και παραμένοντας αήττητη στο πρωτάθλημα μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Μάλιστα το κατάφερε με ανατροπή, αφού στο ημίχρονο ήταν πίσω στο σκορ. Ισοφάρισε στο 62’ με τον επιθετικό Μπρούνο Γκόμες και πέτυχε το νικητήριο τέρμα στο 75’ με τον μέσο Τζόνι.

Είναι από τις ομάδες που έχουν φιλοδοξίες ανόδου και μέχρι στιγμής τις επιβεβαιώνει. Αλλωστε θα μπορούσε να βρίσκεται στο 4-0-0 (αντί του 3-1-0), εάν στην πρεμιέρα δεν ισοφαριζόταν στις καθυστερήσεις από τη νεοφώτιστη Κονφιάνσα. Η επόμενη αγωνιστική της υποχρέωση είναι την Τετάρτη που υποδέχεται την Μποταφόγκο στον μεταξύ τους επαναληπτικό για την 3η φάση του Κυπέλλου. Στο πρώτο παιχνίδι – που είχε διεξαχθεί προ πανδημίας – είχε ηττηθεί 1-0.
 

Αγωνιστικά Νέα

Μοναδική απουσία ο μακροχρόνια τραυματίας μέσος Λουάν (0/0) που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας από τον τραυματισμό του.

ΟΠΕΡΑΡΙΟ
Ρεπορτάζ

Επιβλήθηκε 3-0 εντός έδρας της Αλαγκοάνο, με την τελευταία πάντως να έχει αρκετές απουσίες λόγω κορωνοϊού. Πέτυχε όλα της τα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο (56’, 65’, 84’). Είχαν προηγηθεί η νίκη της πρεμιέρας επί της Φιγκεϊρένσε (3-1) και οι δύο εκτός έδρας ισοπαλίες με Ναούτικο (0-0) και Αμέρικα Μινειρο (1-1). Η επόμενη αγωνιστική της υποχρέωση είναι την επόμενη Κυριακή που υποδέχεται την Μπραζίλ ντε Πελότας στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής.

Αγωνιστικά Νέα

Εκτός αποστολής ο αμυντικός Ντανίλο (8/0) λόγω τραυματισμού και ο μέσος Κλέιτον (13/0) που βρέθηκε ντοπαρισμένος και αναμένεται το δεύτερο δείγμα.

Casino