ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΕΝΑ ΔΙΠΛΟ ΣΕ 9 ΕΞΟΔΟΥΣ
22:00:00
01.10

ΕΝΑ ΔΙΠΛΟ ΣΕ 9 ΕΞΟΔΟΥΣ

ΡΖΝΤ ΑΡΕΝΑ (28.800)
Cosmote Sport 7
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Facts Αγώνα

* Τρεις φορές έχουν παίξει στο παρελθόν και η Ατλέτικο δεν έχει χάσει ούτε μία φορά. Τα δύο παιχνίδια τους στη Μόσχα είχαν πολλά γκολ. Η Ατλέτικο κέρδισε με 5-1 το 2016 για τη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ το 2007 για τους ομίλους του ΟΥΕΦΑ είχαν αναδειχθεί ισόπαλες 3-3.

* Ο Σιμεόνε δεν έχει χάσει ποτέ ως προπονητής από ρωσική ομάδα σε 4 ματς (3-1-0).

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ
Ρεπορτάζ

Εκανε την έκπληξη στην πρεμιέρα και με κατοχή στο 22% (νικήτρια με τέτοια κατοχή στη διοργάνωση είχαμε να δούμε από το 2012) έφτασε στο μεγάλο διπλό με 2-1 επί της Λεβερκούζεν, εκμεταλλευόμενη όλα τα λάθη των αντιπάλων της. 

Από τότε, ο τεχνικός Σέμιν έκανε εξαιρετική διαχείριση, «θυσίασε» το αγαπημένο του Κύπελλο (αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Μπάλτικα εκτός έδρας) και είδε την ομάδα του να κερδίζει με 1-0 τη Ζενίτ εντός έδρας το Σάββατο, κάνοντας καλή εμφάνιση.

Βρέθηκε από την κόλαση στον παράδεισο στις καθυστερήσεις, όταν είδε γκολ των αντιπάλων της να ακυρώνεται με τη βοήθεια του VAR. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση χωρίς να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της. Πάντα διατεθειμένη να δίνει χώρο σε καλύτερες ομάδες.

«Η Ατλέτικο έχει πολλούς ποιοτικούς παίκτες, αλλά όλοι ξέρουμε ότι διακρίνεται για το γεγονός ότι είναι ομάδα. Κάθε παίκτης ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει. Οσο για εμάς, βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και πρέπει να μάθουμε από τα λάθη που είχαμε κάνει στο τελευταίο παιχνίδι με αντίπαλο την Ατλέτικο. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και θα δούμε τι θα καταφέρουμε», σχολίασε ο Σέμιν.

Αγωνιστικά Νέα

Εκτός παραμένουν οι Αντόν Μιραντσούκ (βασικός μέσος) και Φαρφάν (βασικός φορ), ενώ τα καλά νέα ήρθαν από τον Αλεξέι Μιραντσούκ (βασικός φορ), που έβγαλε την τελευταία προπόνηση και θέτει υποψηφιότητα για την ενδεκάδα. Τέλος, αμφίβολος δίνεται και ο Λίσοβ (αναπληρωματικός αρ. μπακ).

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
Ρεπορτάζ

Πιστή στη φιλοσοφία της, παρά τις κοσμογονικές αλλαγές του καλοκαιριού στο ρόστερ, συνεχίζει στη γραμμή που έχει χαράξει τα τελευταία χρόνια με τον Ντιέγκο Σιμεόνε στο τιμόνι της. Μια ομάδα που ναι μεν έχει μπόλικο ταλέντο, ίσως περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, αλλά δίνει πάντα προτεραιότητα στην άμυνά της.

Στην πρεμιέρα των ομίλων πριν από δύο εβδομάδες «επέστρεψε» από ντεσαβαντάζ δύο τερμάτων και πήρε ισοπαλία από τη Γιουβέντους (2-2) στο «WANDA Μετροπολιτάνο». Ισοφάρισε με γκολ στο 70’ του στόπερ Σάβιτς και στο 90’ του Μεξικανού χαφ Εκτορ Ερέρα, ύστερα από ένα καταπληκτικό –και αρκετά ισορροπημένο- ματς.

Στο πρωτάθλημα παρουσιάζεται επίσης ανταγωνιστική, μοιράζεται τη δεύτερη θέση με τη Γρανάδα, έναν βαθμό πίσω από την κορυφή, διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στην κατηγορία και έρχεται από «λευκή ισοπαλία» στο γήπεδό της κόντρα στη συμπολίτισσα Ρεάλ. Ενα «σφιχτό» ντέρμπι, χωρίς μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, καθώς οι δύο προπονητές πήραν ελάχιστα ρίσκα.

«Η Λοκομοτίβ είναι μια ομάδα που ξέρει τι θέλει να κάνει μέσα στο γήπεδο. Με έναν προπονητή που έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ποδόσφαιρο και τη μεταδίδει στους παίκτες του» έλεγε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Ντιέγκο Σιμεόνε. Ο Αργεντινός υπεραμύνθηκε της φιλοσοφίας του και άφησε ανοιχτά ενδεχόμενα για την ενδεκάδα της αναμέτρησης.

Σούπερ προσφορά* στη μάχη του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι από το Pamestoixima.gr! *Όροι και προϋποθέσεις

Αγωνιστικά Νέα

Σε σχέση με το ματς του Σαββάτου, ο Σιμεόνε υπολογίζει εκ νέου στις υπηρεσίες του Αλβαρο Μοράτα, ο οποίος έχει καλές πιθανότητες να αντικαταστήσει τον -απογοητευτικό ως τώρα- Ντιέγκο Κόστα στην κορυφή της επίθεσης. Υπάρχει κι ένα δεύτερο σενάριο, στο οποίο μπορεί να αγωνιστούν και οι δύο μαζί από την αρχή. Σε αυτή την περίπτωση θα μείνει έξω ο Λεμάρ και θα πάει στα άκρα της μεσαίας γραμμής ο Ζοάο Φέλιξ. Εκτός πλάνων είναι ο εξτρέμ Βιτόλο, που χτύπησε στο ντέρμπι και δεν έκανε το ταξίδι στη Ρωσία.

Casino