-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΣΙΜΑ ΑΝΤΛΕΡΣ - ΧΙΡΟΣΙΜΑ
Facts Αγώνα
Φάση των «16». Διπλές αναμετρήσεις. Σε ισχύ το εκτός έδρας γκολ. Παράταση και πέναλτι σε περίπτωση επανάληψης του σκορ στον πρώτο αγώνα.
* Η Κασίμα άνοιξε το σκορ στα 8/9 πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.
* Το 2011 ήταν η τελευταία φορά που είχαμε ιαπωνικό εμφύλιο στη φάση των «16».
* Δεύτερη φορά στα νοκ άουτ η Χιροσίμα. Την προηγούμενη, το 2014, αποκλείστηκε από την Σίδνεϊ.
* Τελευταία μεταξύ τους κόντρα ήταν τον Σεπτέμβρη του 2018, όταν η Κασίμα απέκλεισε στην παράταση την Χιροσίμα, στο πλαίσιο των προημιτελικών του Κυπέλλου του Αυτοκράτορα. 0-0 η κανονική διάρκεια, 2-0 στην παράταση.
* Πέρσι η Χιροσίμα κέρδισε μέσα – έξω την Κασίμα στο πρωτάθλημα.
* Πρώτη φετινή τους κόντρα.
Οι πρωταθλητές Ασίας κάνουν την 7η εμφάνιση τους στη φάση των νοκ άουτ στο ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ. Για να φτάσουν εδώ πραγματοποίησαν την τελευταία αγωνιστική των ομίλων συγκλονιστική ανατροπή στην έδρας τους, κόντρα στη Λουνένγκ (2-1). Ο συνήθης ύποπτος, Σο Ιτο, με τον συνήθη τρόπο, 2 κολλητά γκολ (68, 70’), ανέτρεψε την εις βάρος κατάσταση για την ομάδα του και της χάρισε την ευκαιρία για να συνεχίσει την υπεράσπιση του τροπαίου.
Η Κασίμα κοντράρεται για πρώτη φορά στην ιστορία της στο θεσμό, με ομάδα από την Ιαπωνία, με σκοπό φυσικά την επανάληψη του περσινού θριάμβου. Εδειξε φρεσκάδα στο ματς με την Τσερέζο στο πρωτάθλημα την προηγούμενη αγωνιστική, την οποία κέρδισε εύκολα με 2-0. Η πίεση που άσκησε ήταν ασφυκτική, με αποτέλεσμα να κλέψει πολλές μπάλες. Αμφίβολος είναι ο πρωταγωνιστής της πρόκρισης, Σο Ιτο. Από εκεί και πέρα έχουν μειωθεί στο ελάχιστο τα προβλήματα, σε σχέση με τις προηγούμενες αγωνιστικές.
Μπορεί να ξεκίνησε τη διοργάνωση με ήττα την πρώτη αγωνιστική, ωστόσο ένα τρομερό ντεμαράζ 5 νικών της έδωσε όχι μόνο την πρόκριση, αλλά και την εύκολη πρωτιά, σε έναν όμιλο με ισχυρούς αντιπάλους, όπως η κινεζική Εβεργκράντε. Μάλιστα, οι 15 βαθμοί που συγκέντρωσε, αποτελούν το ρεκόρ μεταξύ των 32 ομάδων. Εξτρα κίνητρο είναι το γεγονός, πως απέναντί της θα βρεθεί η κάτοχος του τροπαίου. Αρκετά καλή εμφανίστηκε στο ματς μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, όπου κέρδισε άνετα με 2-0 την Σόναν. Τον Βραζιλιάνο Πάτρικ αναμένεται να χρησιμοποιήσει στην κορυφή ο Τζοφούκου, ο οποίος δεν ξεκίνησε στο ματς πρωταθλήματος.