Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΕΛΒΕΡΖΜΠΕΡΓΚ - ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Πιο δραστήρια αλλά αφελέστατη η Έλφερζμπεργκ, πιο σύνολο ισορροπίας η Φορτούνα. Δεν θα είναι εύκολο αλλά διπλό λέω από την Betsson.
Για λόγους στοιχήματος την αγαπώ. Λατρεύω το επιθετικό στιλ της, το όσα φάμε, όσα βάλουμε παιχνίδι, την τακτική θα ματιάσω τον αντίπαλο στην άμυνα αλλά δεν μαρκάρω ιδιαίτερα. Ωραία είναι για εμένα και για τα Over.
Απλά λέω ότι αν συνεχίσει έτσι θα υποβιβαστεί μάλλον. Μπορούσε να έχει κερδίσει στο Αννόβερο (2-2), να έχει κερδίσει τη Χάνζα Ρόστοκ (1-2) και να έχει κερδίσει στο Κάιζερσλαουτερν (2-3). Μπορούσε να έχει βάλει τρία, τέσσερα γκολ σε κάθε παιχνίδι.
Δεν τα έβαλε όμως και πίσω όποτε έρχεται επίσκεψη η εκάστοτε αντίπαλος δέχεται γκολ υπερβολικά εύκολα. Το έγραψα και στο προηγούμενο ρεπορτάζ, μοιάζει λες και θα πρέπει να σημειώνει τρία γκολ σε κάθε αναμέτρηση ώστε να νιώθει σιγουριά επικράτησης.
Αυτή είναι η κατάσταση στην ομάδα του Χορστ Στέφεν. Εγώ μαζί της για το ποδόσφαιρο που παίζει. Βλέπω τα παιχνίδια της και δεν βαριέμαι ποτέ. Μακάρι και να μην το αλλάξει το στιλ της, μας πληρώνει.
Νέα απώλεια ο βασικός δεξιός μπακ Φέλαουερ (3/0). Δεύτερο παιχνίδι στη σειρά χάνει ο βασικός κεντρικός αμυντικός Κορέια (2/1), πέμπτο ο αναπληρωματικός χαφ Ντράγκον (0/0) και ο επιθετικός Μαρτίνοβιτς (0/0). Ίσως γυρίσει μετά από απουσία τεσσάρων παιχνιδιών ο κεντρικός αμυντικός Γέκελ (0/0).
Υποδέχτηκε την Πάντερμπορν και ηττήθηκε δίκαια (1-2) από αυτή. Ειδικά στο πρώτο μέρος είχε ανούσια κατοχή μπάλας και μικρή φαντασία. Το βελτίωσε αυτό στο δεύτερο αλλά και πάλι, μόνο από στατική φάση σκόραρε και δεν αντιμετώπισε καλά τις αντεπιθέσεις της αντιπάλου.
Πρώτη ήττα συνεπώς στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Ντάνιελ Τιούν. Η ανέπαφη εστία των πρώτων δύο αγωνιστικών αποτελεί παρελθόν. Η ταχύτητα της Πάντερμπορν της προκάλεσε περισσότερα προβλήματα από τη Χέρτα και τη Ζανκτ Πάουλι.
Αλλά και επιθετικά όμως. Δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένη από τα δύο γκολ που έχει πετύχει μετά από τρεις αγωνιστικές. Το ένα από μία σέντρα ακριβείας, στο 1-0 επί της Χέρτα, το άλλο από στατική φάση απέναντι στην Πάντερμπορν.
Και δεν μπορώ να ισχυριστώ ότι χρειάζεται χρόνο. Με τους «παλιούς» έπαιξε στο βασικό σχήμα της σε κάθε αναμέτρηση. Μπορώ μόνο να σκεφτώ μήπως οι νεοφερμένοι βοηθήσουν σε βάθος χρόνου αλλά για την ώρα η επίθεση δεν λειτουργεί όπως θέλει.
Πρόσθεσε στο ρόστερ της τον αριστερό μεσοεπιθετικό Ντένις Γιαστρέμπσκι από τη Σλασκ Βρότσλαβ. Έχει πείρα από τις γερμανικές κατηγορίες, ενδιαφέρουσα επιλογή, μπορεί να βοηθήσει αλλά δεν νομίζω ότι θα κάνει τη διαφορά.
Νέα απώλεια ο βασικός αμυντικός χαφ Σομπότκα (3/0). Ο δεξιός μπακ ή κεντρικός αμυντικός Όμπερντορφ (0/0) αναμένεται να κριθεί ανέτοιμος και να λείψει για πέμπτο παιχνίδι στη σειρά.