Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΕΛΤΣΕ - ΕΣΠΑΝΙΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Πολύ κρίσιμη μονομαχία μεταξύ δύο ομάδων που παλεύουν για την άνοδο και θα παραταχθούν δίχως τους τιμωρημένους προπονητές τους. Η Έλτσε ισχυροποιείται στο γήπεδό της κι έρχεται από νίκη… ψυχολογίας. Από την άλλη, η Εσπανιόλ δεν έχει βρει τα πατήματά της μετά την αλλαγή τεχνικού, όμως διαθέτει περίσσια ποιότητα. Θεωρώ ότι θα βρουν φάσεις και οι δύο, το G/G σε απόδοση 1.95 στο pamestoixima.gr.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΛΤΣΕ - ΕΣΠΑΝΙΟΛ
Facts Αγώνα
• 13-5-4 η παράδοση στην έδρα της Έλτσε.
• Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Άλβαρο Μορένο Αραγόν, έχει καταλογίσει 9 πέναλτι σε 18 ματς που έχει σφυρίξει στο φετινό πρωτάθλημα!
Αγριεμένη, πάτησε τη Σπόρτινγκ Χιχόν (2-1 εντός) κι επανήλθε στις επιτυχίες. Μπήκε δυναμικά και κυριάρχησε απόλυτα στο πρώτο ημίχρονο, κάτι που αποτυπώθηκε και στο προβάδισμα των δύο τερμάτων που απέκτησε (28’, 34’), με την αντίπαλη άμυνα να κάνει ευγενική… χορηγία στο δεύτερο. Μετά την ανάπαυλα «έδωσε» μέτρα στους φιλοξενούμενους και στο 67’ δέχθηκε τη μείωση, ενώ στο φινάλε αγχώθηκε αφού η Χιχόν είχε μία ακόμα καλή ευκαιρία για την ολική επαναφορά.
Η ουσία είναι ότι θυμήθηκε τον καλό εαυτό της και άφησε πίσω της το χειρότερο φετινό σερί της των 4 αγώνων μπαίνοντας παράλληλα στο κόλπο της απευθείας ανόδου. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει υποστεί μόλις 2 ήττες στα 17 τελευταία εντός έδρας της (10-5-2).
Με ποινή μιας αγωνιστικής τιμωρήθηκε ο τεχνικός Μπεκακέσε: στα 3 προηγούμενα φετινά παιχνίδια που απουσίασε λόγω τιμωρίας, η ομάδα του νίκησε και στα 3 δίχως να δεχθεί γκολ! Την ύστατη στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του αμυντικού Κλερκ (34 συμ.), νοκ άουτ τέθηκε μέχρι το τέλος της σεζόν ο φορ Γκαρθές (25/1).
Γλυκόξινη γεύση έμεινε από το 1-1 στο εντός έδρας με την Ανδόρρα. Αφενός, η απόδοσή της κινήθηκε στη μετριότητα και δεν άξιζε κάτι καλύτερο βάσει εικόνας. Μπήκε μουδιασμένα και βρέθηκε πίσω στο 29’, σε μια φάση που… έχασε την μπάλα. Ανέβηκε κάπως στο δεύτερο μέρος και ισοφάρισε στο 52’, ενώ στο 63’ είχε δοκάρι. Παρ’ όλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν ευκαιρίες για το 1-2.
Το θέμα είναι ότι υποχώρησε από την πρώτη δυάδα κι έχασε σημαντικό έδαφος στην κούρσα για την απευθείας άνοδο. Τουλάχιστον διεύρυνε το αήττητο σερί της στα 10 παιχνίδια (4-6-0). Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει πανηγυρίσει μόλις 2 διπλά στις 13 πιο πρόσφατες εξόδους της (6 ισοπαλίες, 5 ήττες).
Εξέτισε ο Καμπρέρα (στόπερ, 31 συμ.), τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του προπονητή Γκονθάλεθ. Εκτός μάχης ο Μελαμέντ (χαφ, 19/3), αποθεραπεύτηκαν ο μπακ Ρ. Σάντσεθ (4 συμ.) και ο Μπαλντέ (φορ, 20 συμ.). Λείπουν καιρό ο χαφ Εσπόσιτο (21/1) και ο φορ Σαντίκ (2 συμ.).