- Στις 36 τελευταίες αναμετρήσεις τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, η Ελσίνκι μετρά 23 νίκες, η Σέιναγιοεν πέντε ενώ οκτώ φορές αναδείχθηκαν ισόπαλες.
- Ρεκόρ 11-5-1 με γηπεδούχο την Ελσίνκι.
- Α’ γύρος (11/4): Σέιναγιοεν – Ελσίνκι 1-0.
- Τέσσερα Goal/goal & Over 2,5 στις έξι τελευταίες συναντήσεις τους με γηπεδούχο την Ελσίνκι.
- Τρία Over 2,5 στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της Ελσίνκι. Τα δύο στο Over 3,5.
- Πέντε Goal/goal & Over 2,5 στα έξι τελευταία ματς της Σέιναγιοεν. Τα τέσσερα πιο πρόσφατα ήταν Over 3,5.
- Τεχνητός χλοοτάπητας.
- Αποδόσεις
- Ανάλυση
- Εκτίμηση
- Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
Εταιρία | 1 | X | 2 | U 2.5 | O 2.5 | GG | NG |
---|
ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΛΣΙΝΚΙ - ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ
Facts Αγώνα

ΕΛΣΙΝΚΙ
Ρεπορτάζ
Δεύτερη νίκη σε ισάριθμα ματς μετά την απομάκρυνση του Κόρκεακουνας. Και αυτή επί νεοφώτιστης, της Κότκα, αλλά στην «Μπολτ Αρίνα» με 4-1.
Δυσκολεύτηκε σχετικά στο πρώτο ημίχρονο, αν και δεν έπαψε στιγμή να ελέγχει την κατάσταση. Προηγήθηκε στο 8’ με τον Ρινγκ, ισοφαρίστηκε στο 34’, με τον Πούκι να χάνει πέναλτι στην εκπνοή του 45λεπτου για να της δώσει εκ νέου το προβάδισμα. Μονόλογος η επανάληψη, πολλές οι ευκαιρίες που δημιούργησε και κατάφερε να πετύχει ακόμη τρία γκολ. Ο Πούκι πήρε το αίμα του πίσω στο 66’, ο Χόστικα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 70’ κι ο Κανελλόπουλος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στις καθυστερήσεις.
«Φυσικά υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης, αλλά σήμερα αντιδράσαμε καλά στις δύσκολες καταστάσεις που μας δημιούργησε η Κότκα. Είχαμε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει περισσότερες φορές», το σχόλιο του κόουτς Νούτινεν.
Συνεχίζει με υπηρεσιακό στον πάγκο καθώς ακόμη δεν έχει βρει το μόνιμο αντικαταστάτη του Κόρκεακουνας. Η διαφορά ωστόσο από την κορυφή δεν ροκανίζεται, αφού η Κούοπιο πηγαίνει από νίκη σε νίκη. Τουλάχιστον, με το αήττητο σερί των τεσσάρων αγώνων που τρέχει, βρέθηκε στη ζώνη των play off και στο -5 από τη δεύτερη Ίντερ Τούρκου.
Ακολουθεί δεκαήμερο-φωτιά, αφού το Σάββατο αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Μάριεχαμν, την επόμενη Τετάρτη την ερασιτεχνική JaPS στο Κύπελλο και τέλος, φιλοξενεί την Κούοπιο στις 31 Μαΐου.
Αγωνιστικά νέα
Τραυματίες οι Μέλερ (επιθετικό χαφ) και Κάλινεν (χαφ).

ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ
Ρεπορτάζ
Νέα γκέλα και το αρνητικό σερί συνεχίζεται! Μάλιστα, δείχνει να έχει επηρεαστεί ψυχολογικά. Αυτή τη φορά ήταν η Γκνίσταν που της έκοψε βαθμούς με το 2-2 στην πρωτεύουσα.
Ισορροπημένο παιχνίδι, τόσο ως προς τη στατιστική του όσο και προς την εικόνα της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 14’, η Σέιναγιοεν απάντησε με τον Τσουκουντί στο 25’, ωστόσο ο Γκασκ με αυτογκόλ στο 60’ έφερε ξανά στο κυνήγι του σκορ την ομάδα του. Τελικά, ο Τσουκουντί με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 72’ έσωσε το βαθμό για την ομάδα του.
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την ενότητα και την επιμονή που δείξαμε σήμερα. Συνολικά ήταν ένα καλό παιχνίδι», το σχόλιο του κόουτς Γκρίβι.
Η αλήθεια είναι πως το ιστορικό σερί των τεσσάρων νικών στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, έδωσε τη θέση του στο 0-2-2 των τελευταίων τεσσάρων παιχνιδιών, με τη Σέιναγιοεν να έχει χάσει τουλάχιστον τέσσερις βαθμούς λόγω της έλλειψης συγκέντρωσης στα τελευταία λεπτά των αγώνων της.
Πρόγραμμα-βουνό το επόμενο διάστημα, αφού μέσα σε δέκα ημέρες θα κληθεί να αντιμετωπίσει πέρα από την Ελσίνκι και τις Ίντερ Τούρκου εντός, Άτλαντις εντός (Κύπελλο) και Ούλου εκτός.
Αγωνιστικά νέα
Εκτίει ποινή ο Τσουκουντί (στόπερ). Απόντες και οι Πιρές (στόπερ), Γιουσίφ (χαφ), Ταμπί (στόπερ).
ΕΛΣΙΝΚΙ - ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
Βαθμολογία
Θ | ΟΜΑΔΑ | Β | ΑΓ | Ν | Ι | Η | ΓΚΟΛ | +/- |
---|
Προηγούμενοι αγώνες

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|
Επόμενοι αγώνες

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ |
---|

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ |
---|
Under / Over

GOAL | OVER | UNDER | ΑΓΩΝΕΣ |
---|

GOAL | OVER | UNDER | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
Goal / NoGoal

GOAL | NO GOAL | ΑΓΩΝΕΣ |
---|

GOAL | NO GOAL | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
Συνολικά Goal

0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ |
---|

0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ |
---|
Ημίχρονο/Τελικό

ΗΜ/ΤΕΛ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|

ΗΜ/ΤΕΛ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
Ακριβές σκορ

ΣΚΟΡ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|

ΣΚΟΡ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
Goals/15λεπτο

15ΛΕΠΤΟ | ΥΠΕΡ | ΚΑΤΑ |
---|

15ΛΕΠΤΟ | ΥΠΕΡ | ΚΑΤΑ |
---|
Παίκτες με περισσότερες κάρτες (κίτρινες / κόκκινες)

ΠΑΙΚΤΗΣ | ΚΙΤΡΙΝΕΣ | ΚΟΚΚΙΝΕΣ |
---|

ΠΑΙΚΤΗΣ | ΚΙΤΡΙΝΕΣ | ΚΟΚΚΙΝΕΣ |
---|
Παίκτες με περισσότερα goal

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL |
---|

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL |
---|
Top Scorers

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL | ΠΕΝΑΛΤΙ | 1ος ΣΚΟΡΕΡ |
---|

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL | ΠΕΝΑΛΤΙ | 1ος ΣΚΟΡΕΡ |
---|
H2H


ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|