- Τα 3 τελευταία ματς της Έλφσμποργκ στο πρωτάθλημα ήταν Over στο στοίχημα.
- Τα 3/5 τελευταία ματς της Χάμαρμπι ήταν G/G.
- Αποδόσεις
- Ανάλυση
- Εκτίμηση
- Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
Εταιρία | 1 | X | 2 | U 2.5 | O 2.5 | GG | NG |
---|
ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ - ΧΑΜΑΡΜΠΙ
Facts Αγώνα

ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ
Ρεπορτάζ
Πέρασε σαν σίφουνας από το Χάλμσταντ επικρατώντας 4-1 της τοπικής ομάδας. Πήρε προβάδισμα με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Σίμον Χέντλουντ, διπλασίασε στο 21’ με τον Φρέντερικ Ιλέρ, στάθηκε άτυχη στο 31’ και δέχθηκε τη μείωση με αυτογκόλ του Ιμπραχίμ Μπουχάρι, η τύχη της επέστρεψε την ισορροπία πετυχαίνοντας τρίτο με αυτογκόλ των γηπεδούχων στο 48’, για να σφραγίσει στο 71’ με τον Τέιλορ Σίλβερχολτ.
Πέμπτη συνεχόμενη νίκη, έφτασε στους 25 βαθμούς σε 11 αγώνες στις αναλύσεις στοιχήματος και βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, 2 πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Μιέλμπι, έχοντας μάλιστα και ένα ματς λιγότερο.
Αγωνιστικά νέα
Δεν υπάρχουν αναφορές για κάποιο νέο πρόβλημα σε σχέση με το τελευταίο ματς. Εκτός στα 4 τελευταία ο αναπληρωματικός φέτος επιθετικός Περ Φρικ (4 συμ., όλες αλλαγή), παραμένει αμφίβολος.
Κατά τα άλλα, εκτός μένει για τέταρτο ματς ο βασικός γκολκίπερ Ισάκ Πέτερσον (6 συμ.), που θα αργήσει να επιστρέψει λόγω προβλήματος στους προσαγωγούς.
Τραυματίες παραμένουν ο βασικός μεσοεπιθετικός Άρμπερ Ζένελι και ο βασικός μέσος Γενς Γιάκομπ Τόμασεν, που θα αργήσουν να επιστρέψουν και φυσικά χάνουν το σημερινό ματς.

ΧΑΜΑΡΜΠΙ
Ρεπορτάζ
Πήρε αυτό που ήθελε έστω και δύσκολα η ομάδα του Κιμ Χέλμπεργκ, καθώς επιβλήθηκε 1-0 εντός έδρας της νεοφώτιστης Ντέγκεφορς. Είχε την πλήρη υπεροχή, πίεζε και έκανε φάσεις, ωστόσο δεν μπορούσε να βρει τον δρόμο προς την εστία της φιλοξενούμενης. Τον γόρδιο δεσμό έλυσε στο 61’ ο Ναχίρ Μπεσάρα ο οποίος πέτυχε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση.
Με τη νίκη αυτή έφτασε στους 24 βαθμούς σε 12 αγώνες και βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας, 3 πίσω από την πρωτοπόρο Μιέλμπι και 1 από τη σημερινή της αντίπαλο, από την οποία έχει 1 ματς περισσότερο.
Αγωνιστικά νέα
Συμπλήρωσε κάρτες και είναι τιμωρημένος ο βασικός μέσος Πάβλε Βάγκιτς (12 συμ.).
Κατά τα άλλα, εκτός αποστολής μένουν και σήμερα ο αμυντικός Φρέντερικ Βίντερ, που βρίσκεται σε φάση αποθεραπείας από ρήξη χιαστών, ο εναλλακτικός μέσος Ντένις Κολάντερ, που αναρρώνει από τραυματισμό στο γόνατο και είναι άγνωστο πότε θα επιστρέψει και ο βασικός μέσος Όσκαρ Γιόχανσον Σέλνας, που υποβλήθηκε σε επέμβαση κατά τη διάρκεια του Μαρτίου και βρίσκεται σε φάση αποθεραπείας.
ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ - ΧΑΜΑΡΜΠΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
Βαθμολογία
Θ | ΟΜΑΔΑ | Β | ΑΓ | Ν | Ι | Η | ΓΚΟΛ | +/- |
---|
Προηγούμενοι αγώνες

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|
Επόμενοι αγώνες

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ |
---|

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ |
---|
Under / Over

GOAL | OVER | UNDER | ΑΓΩΝΕΣ |
---|

GOAL | OVER | UNDER | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
Goal / NoGoal

GOAL | NO GOAL | ΑΓΩΝΕΣ |
---|

GOAL | NO GOAL | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
Συνολικά Goal

0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ |
---|

0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ |
---|
Ημίχρονο/Τελικό

ΗΜ/ΤΕΛ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|

ΗΜ/ΤΕΛ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
Ακριβές σκορ

ΣΚΟΡ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|

ΣΚΟΡ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
Goals/15λεπτο

15ΛΕΠΤΟ | ΥΠΕΡ | ΚΑΤΑ |
---|

15ΛΕΠΤΟ | ΥΠΕΡ | ΚΑΤΑ |
---|
Παίκτες με περισσότερες κάρτες (κίτρινες / κόκκινες)

ΠΑΙΚΤΗΣ | ΚΙΤΡΙΝΕΣ | ΚΟΚΚΙΝΕΣ |
---|

ΠΑΙΚΤΗΣ | ΚΙΤΡΙΝΕΣ | ΚΟΚΚΙΝΕΣ |
---|
Παίκτες με περισσότερα goal

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL |
---|

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL |
---|
Top Scorers

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL | ΠΕΝΑΛΤΙ | 1ος ΣΚΟΡΕΡ |
---|

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL | ΠΕΝΑΛΤΙ | 1ος ΣΚΟΡΕΡ |
---|
H2H


ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|