- Τα 3/4 τελευταία ματς της Έλφσμποργκ ήταν G/G και Over, ενώ εντός έχει 4/5 τελευταία Ν/G.
- Τα 3 τελευταία ματς της Βέρναμο ήταν G/G και Over 3,5.
- Αποδόσεις
- Ανάλυση
- Εκτίμηση
- Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
Εταιρία | 1 | X | 2 | U 2.5 | O 2.5 | GG | NG |
---|
ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ - ΒΑΡΝΑΜΟ
Facts Αγώνα

ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ
Ρεπορτάζ
Πήρε αυτό που ήθελε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Χέκεν, επικρατώντας δίκαια με 2-1.
Στάθηκε βέβαια τυχερή στο α’ μέρος γλιτώνοντας σε μία φάση χάρη στο δοκάρι, στην επανάληψη όμως ανέβασε την απόδοσή της, πίεσε και έκανε φάσεις, είχε και η ίδια δοκάρι, για να ανοίξει το σκορ στο 75’ με τον Άρι Σιγκούρπαλσον και να διπλασιάσει στο 87’ με τον Άρμπερ Ζένελι. Χαλάρωσε κάπως στα τελευταία λεπτά και δέχθηκε τη μείωση στο 90+4’.
Έφτασε έτσι στους 35 βαθμούς και αναρριχήθηκε στη βαθμολογίας, αποκτώντας προβάδισμα στη μάχη της 3ης θέσης, ενώ παρακολουθεί διακριτικά και τη μάχη της κορυφής, από την οποία απέχει 11 πόντους, έχοντας όμως να παίξει και το σημερινό ματς.
Αγωνιστικά νέα
Τραυματίας αποχώρησε στο τέλος του αγώνα με τη Χέκεν ο βασικός αμυντικός Νίκλας Χουλτ (17 συμ., 1 γκολ, 3 ασίστ) και δίνεται αμφίβολος.
Εκτός στα δύο τελευταία ο βασικός μέσος Σίμον Όλσον (16 συμ., 2 ασίστ), ο οποίος υποφέρει από τραυματισμό στον μηρό και θα μείνει εκτός για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες.
Εκτός μένει για ένατο ματς ο βασικός γκολκίπερ Ισάκ Πέτερσον (6 συμ.), που θα αργήσει να επιστρέψει λόγω προβλήματος στους προσαγωγούς.

ΒΑΡΝΑΜΟ
Ρεπορτάζ
Άγγιξε για άλλη μια φορά τη νίκη την περασμένη εβδομάδα, έφτασε μια ανάσα από τη βρύση, δεν μπόρεσε όμως να πιει νερό, μένοντας τελικά στο 2-2 με τη φορμαρισμένη και φιλόδοξη ΓΚΑΪΣ.
Πήρε προβάδισμα μόλις στο 1’ με τον Μάρκους Άντονσον, δε χάρηκε όμως για πολύ, αφού δέχθηκε την ισοφάριση στο 5’. Στάθηκε άτυχη σε μια φάση στο α’ μέρος έχοντας δοκάρι, ήταν όμως τυχερή στην επανάληψη γλιτώνοντας η ίδια χάρη στο δοκάρι, για να πάρει εκ νέου προβάδισμα στο 74’ με τον Ότσο Λιιμάτα. Και πάλι όμως η χαρά της κράτησε λίγο, αφού δέχθηκε την ισοφάριση στο 78’, χωρίς να μπορέσει να κάνει κάτι περισσότερο στη συνέχεια.
Με την ισοπαλία αυτή έφτασε στους 8 βαθμούς σε 18 αγώνες, παραμένει όμως στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, διατηρώντας όμως ακόμη ορατές ελπίδες για σωτηρία, χρειάζεται όμως άμεσα νίκες.
Αγωνιστικά νέα
Δεν υπάρχουν αναφορές για κάποιο νέο πρόβλημα σε σχέση με το τελευταίο ματς, η αποστολή είναι πρακτικά ίδια.
ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ - ΒΑΡΝΑΜΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
Βαθμολογία
Θ | ΟΜΑΔΑ | Β | ΑΓ | Ν | Ι | Η | ΓΚΟΛ | +/- |
---|
Προηγούμενοι αγώνες

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|
Επόμενοι αγώνες

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ |
---|

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ |
---|
Under / Over

GOAL | OVER | UNDER | ΑΓΩΝΕΣ |
---|

GOAL | OVER | UNDER | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
Goal / NoGoal

GOAL | NO GOAL | ΑΓΩΝΕΣ |
---|

GOAL | NO GOAL | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
Συνολικά Goal

0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ |
---|

0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ |
---|
Ημίχρονο/Τελικό

ΗΜ/ΤΕΛ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|

ΗΜ/ΤΕΛ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
Ακριβές σκορ

ΣΚΟΡ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|

ΣΚΟΡ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
Goals/15λεπτο

15ΛΕΠΤΟ | ΥΠΕΡ | ΚΑΤΑ |
---|

15ΛΕΠΤΟ | ΥΠΕΡ | ΚΑΤΑ |
---|
Παίκτες με περισσότερες κάρτες (κίτρινες / κόκκινες)

ΠΑΙΚΤΗΣ | ΚΙΤΡΙΝΕΣ | ΚΟΚΚΙΝΕΣ |
---|

ΠΑΙΚΤΗΣ | ΚΙΤΡΙΝΕΣ | ΚΟΚΚΙΝΕΣ |
---|
Παίκτες με περισσότερα goal

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL |
---|

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL |
---|
Top Scorers

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL | ΠΕΝΑΛΤΙ | 1ος ΣΚΟΡΕΡ |
---|

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL | ΠΕΝΑΛΤΙ | 1ος ΣΚΟΡΕΡ |
---|
H2H


ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|