Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΕΞΕΤΕΡ - ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Η φόρμα και η ποιότητα λέει Μπέρμιγχαμ. Ωστόσο, πολλά θα κριθούν και από τη θέληση των δύο ομάδων, με τους φιλοξενούμενους να μην παίζουν στα… κόκκινα έως τώρα στο Λιγκ Τρόφι. Για την Έξετερ ίσως αποτελέσει ευκαιρία ώστε να ξεμπλοκάρει. Για τους παραπάνω λόγους δεν αξίζει το ρίσκο του «διπλού» που πληρώνει κάτω από 1.60. Επιλογή μας το G/G σε απόδοση 1.80 στην Bet365.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΞΕΤΕΡ - ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ
Facts Αγώνα
- Φάση των «32» του Λιγκ Τρόφι. Συμμετέχουν οι οκτώ καλύτερες ομάδες του κάθε γκρουπ (Βορράς και Νότος) και οι οκτώ δεύτεροι. Σε περίπτωση ισοπαλίας στα 90 λεπτά, η πρόκριση θα κριθεί μέσω των πέναλτι.
- Η Έξετερ της Λιγκ 1 υποδέχεται την Μπέρμιγχαμ από τη Λιγκ 1.
- Στο πρωτάθλημα (26/11): Έξετερ-Μπέρμιγχαμ 0-2
Βρίσκεται σε κακό φεγγάρι. Όχι επειδή έχασε το Σάββατο (7/12) με 2-0 στην έδρα της Στόκπορτ, καθώς είναι άλλωστε καλή ομάδα οι γηπεδούχοι. Ωστόσο, συμπλήρωσε πέντε αγώνες δίχως νίκη στη Λιγκ 1, όπου υποχώρησε στην 11η θέση, ενώ απομακρύνθηκε στο -7 από την πρώτη εξάδα. Σε αυτό το διάστημα έχει χαμογελάσει με την πρόκριση στον 3ο γύρο του Κυπέλλου, χάρη στο 2-0 επί της Τσέστερφιλντ (Νάσιοναλ Λιγκ).
Ήταν χειρότερη από τη Στόκπορτ, αλλά μπόρεσε να αντισταθεί μέχρι το φινάλε. Μοιραίος ήταν ο αμυντικός Κράμα, καθώς σημείωσε αυτογκόλ στο 67’, ενώ υπέπεσε σε πέναλτι από το οποίο έγινε το 2-0 στο 89’.
Στον 1ο γύρο του Λιγκ Τρόφι έκανε το απόλυτο, αντιμετωπίζοντας Σουίντον, Τότεναμ U21 και Μπρίστολ Ρόβερς.
Εκτός ο αμυντικός Ιφέκο (11 συμ.). Διαθέσιμος κανονικά ο μεσοαμυντικός Κόουλ (8/1).
Η ποιότητά της είναι δεδομένη, έδειξε και χαρακτήρα το Σάββατο (7/12). Πέρασε με 2-1 απ’ την έδρα της Μπάρνσλεϊ, κάνοντας ανατροπή για την 3η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα και 4η σε όλες τις διοργανώσεις. Βρέθηκε στο -1 από την κορυφή, έχοντας αγώνα λιγότερο από τη Γουίκομ και λιγότερους από τη Ρέξαμ, που είναι από πάνω της.
Βρέθηκε στο 58’ πίσω στο σκορ με τον μέσο Σέουνγκ-Χο να σημειώνει αυτογκόλ. Ξεκίνησε κατευθείαν την αντεπίθεσή της, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον επιθετικό Στάνσφιλντ, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της (60’, 79’). Πλέον έχει εννέα τέρματα σε 12 συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα. Εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι από το 70’ και μετά αγωνίστηκε με αριθμητικό πλεονέκτημα.
Από τη φάση των ομίλων πέρασε ως 2η, τερματίζοντας πίσω από τη Γουόλσολ και πάνω από Φούλαμ U21, Σρούσμπερι.
Επιστρέφει από τιμωρία ο επιθετικός Άντερσον (21/4). Δεν παίζει ο Χάνσον (15/1). Έχει χάσει έξι σερί ματς ο εξτρέμ Ράιτ (10/3) και λογικά θα είναι ξανά εκτός. Αμφίβολος ο αμυντικός Σάμπστεντ (12 συμ.). Δεν υπολογίζεται ο μέσος Τσανγκ (0 συμ.).