ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ, ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ, ΓΙΑ OVER ΜΟΙΑΖΕΙ
01.01

ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ, ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ, ΓΙΑ OVER ΜΟΙΑΖΕΙ

ΖΙΓΚΝΑΛ ΙΝΤΟΥΝΑ ΠΑΡΚ (66.099)
1.45
4° C Βροχερός
Cosmote Sport 4
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ, ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ, ΓΙΑ OVER ΜΟΙΑΖΕΙ

Facts Αγώνα

* Κεκλεισμένων των θυρών.

* Ουδεμία ισοπαλία στα τελευταία 11 παιχνίδια της Ντόρτμουντ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τελευταία το 0-0 με την Μπαρτσελόνα στις 17/09/2019. Ρεκόρ 7-0-4 έχουν οι Βεστφαλοί σε αυτά, όλες οι ήττες εκτός έδρας ήρθαν.

* Ρεκόρ 7-2-1 έχει η Ντόρτμουντ στα πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της στο Τσάμπιονς Λιγκ.

* Η Ντόρτμουντ έχει δεχτεί γκολ και στα εννέα πιο πρόσφατα παιχνίδια της απέναντι σε ιταλική ομάδα στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Τα 7/9 ήταν G/G και Over. Τη Λάτσιο τη φιλοξένησε μία φορά, το 1995 και τη νίκησε με 2-0. Εχει πρόσφατο ρεκόρ 7-0-7 όταν υποδέχεται ιταλική ομάδα, τελευταία ισοπαλία με 1-1 το 1989 απέναντι στη Σαμπντόρια.

* Η Λάτσιο έχει κερδίσει τα 7 από τα 15 παιχνίδια (3 ισοπαλίες, 5 ήττες) που έχει δώσει κόντρα σε γερμανικές ομάδες, αλλά μόνο ένα σε γερμανικό έδαφος σε 7 επισκέψεις (τη Στουτγάρδη για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ τη σεζόν 2012-13).

Ρεπορτάζ

Υποδέχτηκε την Κολωνία και ηττήθηκε από αυτή με 2-1 την περασμένη αγωνιστική στο γερμανικό πρωτάθλημα. Από στατική φάση βρέθηκε πίσω στο σκορ (9′) και έκτοτε είχε μεν απόλυτη πρωτοβουλία και δύο καλές στιγμές (ένα δοκάρι) αλλά όχι και ακρίβεια. Παρέμεινε ανούσια στο δεύτερο 45λεπτο με την πρωτοβουλία της, πάλι από στατική φάση δέχτηκε το 0-2 στο 60′. Ο Φαβρ εβαλε στο παιχνίδι ό,τι επιθετικό είχε διαθέσιμο στον πάγκο, η ταχύτητα συνεργασιών αυξήθηκε προσωρινά, στο 74′ ήρθε το 1-2, αλλά συνέχεια δεν υπήρξε. Οι ιδέες και η ακρίβεια απουσίασαν. Στο 87′ είχε ευκαιρία ισοφάρισης, δεν την αξιοποίησε, στο 90+5′ επίσης.

Η ομάδα του Λουσιέν Φαβρ δέχτηκε μεγαλοπρεπή σφαλιάρα από ομάδα που αγνοούσε τη νίκη στη σεζόν. Πάλι έχασε έδαφος στην κούρσα του τίτλου, πάλι αποδείχτηκε ασταθής. Σε όλα τα χρόνια του Φαβρ στην τεχνική ηγεσία της η ίδια ιστορία. Κάνει τέσσερα, πέντε μαζεμένα καλά παιχνίδια και εκεί που πάει να αισθανθεί σίγουρη για τον εαυτό της, την πατάει. 

Υπερβολική σιγουριά; Ισως. Πολλές φορές ωστόσο, έχουμε σημειώσει στα ρεπορτάζ της κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου πως όταν βρεθεί πίσω στο σκορ συνήθως δεν αντιδρά σωστά. Δέχτηκε πρώτη γκολ στο Αουγκσμπουργκ. Εχασε. Δέχτηκε πρώτη γκολ στη Ρώμη. Εχασε από τη Λάτσιο. Το ίδιο με την Κολωνία. Μόνο στο Βερολίνο κατάφερε να «απαντήσει» και να νικήσει τη Χέρτα.

Από τη μεριά μας δεν καταλάβαμε και την απόφαση του Φαβρ να αρχίσει το παιχνίδι με δίδυμο αμυντικών μέσων τους Τσαν, Βίτσελ. Ξέχασε τον Νταχούντ στον πάγκο, όταν σε άλλα αντίστοιχα παιχνίδια τον έριχνε στο παιχνίδι δίπλα από τον αμυντικό χαφ που ήταν καθαρά ανασταλτικών ικανοτήτων και κέρδιζε σε δημιουργία.

Απόψε η Ντόρτμουντ εξασφαλίζει την πρόκριση στην επόμενη φάση αν δεν ηττηθεί, παίρνει και την πρωτιά αν νικήσει. Το ζητούμενο ωστόσο, είναι και η εικόνα της. Πρέπει να επανέλθει στα καλά παιχνίδια, όσα εμφάνισε με την Κολωνία δεν πρέπει να παρουσιαστούν ξανά.

Αγωνιστικά Νέα

Νέες απώλειες ο βασικός δεξιός μπακ Μενιέ (9/0) και ο βασικός κεντρικός αμυντικός Τσαν (6/1). Τρίτο παιχνίδι στη σειρά χάνει ο αναπληρωματικός μεσοεπιθετικός Ρεϊνιερ (3/0). Ισως γυρίσει μετά από απουσία παιχνιδιού ο βασικός αριστερός μπακ Γκερέιρο (7/1). Ισως γυρίσει στην αποστολή μετά από μεγάλο διάστημα απουσίας ο κεντρικός αμυντικός Ζαγκαντού (0/0).

Ρεπορτάζ

Το σερί των 8 αγώνων χωρίς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις τερματίστηκε με το αναπάντεχο 1-3 από την Ουντινέζε στο «Ολίμπικο». Στο ημίχρονο έχανε 0-2 με γκολ στο 18’ και στο 45’, στο 71’ έγινε το 0-3, μείωσε στο 74’ με πέναλτι του Ιμόμπιλε. «Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Το ξεχνάμε αμέσως και σκεφτόμαστε την Ντόρτμουντ» το σχόλιο του Σιμόνε Ιντζάγκι. 

Υποχώρησε στη μέση της βαθμολογίας, στο -9 πλέον από την κορυφή. Ακολουθεί το ματς με τη Σπέτσια στην ουδέτερη Τσεζένα. 

Στο Τσάμπιονς Λιγκ τα καταφέρνει καλύτερα διατηρώντας το αήττητο έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές έχοντας να επιδείξει δύο εντός έδρας νίκες απέναντι σε Ντόρτμουντ και Ζενίτ και δύο εκτός έδρας ισοπαλίες με Κλαμπ Μπριζ και Ζενίτ. Με νίκη εξασφαλίζει και μαθηματικά την πρόκριση στα νοκ άουτ. Διαφορετικά θα έχει νέα ευκαιρία την τελευταία αγωνιστική, όταν και θα υποδεχτεί την Κλαμπ Μπριζ. Μπορεί πάντως να προκριθεί ακόμα και αν ηττηθεί στο Ντόρτμουντ, εφόσον όμως η Ζενίτ κάνει διπλό απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ. Προκρίνεται επίσης αν και τα δύο ματς σε Ντόρτμουντ και Μπριζ λήξουν ισόπαλα.

Στο μεταξύ, η διοίκηση πλήρωσε πριν από τη λήξη της σχετικής προθεσμίας τους μισθούς του Σεπτεμβρίου και έτσι η ομάδα γλίτωσε την αφαίρεση βαθμών. Παράλληλα, επέστρεψε στο πόστο του ο μάνατζερ του κλαμπ, Αντζελο Περούτσι, ο οποίος είχε τσακωθεί με το δίδυμο Λοτίτο – Τάρε και απείχε των καθηκόντων του, με αφορμή τη διαφωνία τους για το χειρισμό της υπόθεσης του Λουίς Αλμπέρτο. Υπενθυμίζουμε ότι ο Ισπανός μεσοεπιθετικός τα είχε βάλει με post του στο Instagram με τη διοίκηση για την καθυστέρηση στην πληρωμή των μισθών, όταν ανακοινώθηκε πως η ομάδα απέκτησε δικό της αεροπλάνο για τις μετακινήσεις της.

Αγωνιστικά Νέα

Εκτός λίστας οι στόπερ Βάβρο, Μπάστος και ο φορ Λούλιτς. Τραυματίας ο φορ Μουρίκι. Μάχη να προλάβουν δίνουν ο στόπερ Λουίζ Φελίπε και ο φορ Καϊσέδο. Επιστρέφει ο χαφ Μιλίνκοβιτς. Τη θέση κάτω από τα γκολπόστ διεκδικούν Στρακόσα και Ρέινα. Μάρουσιτς, Φάρες, Λάτζαρι αντίστοιχα τις δύο θέσεις των ακραίων μπακ-χαφ, Κορέα και Περέιρα άλλη μία στην επίθεση ως παρτενέρ του Ιμόμπιλε.

Casino