Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΕΙΜΠΑΡ - ΑΛΜΕΡΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Ανέκτησε ψυχολογία η Έιμπαρ, που έρχεται από νίκη-ανάσα και δείχνει να «στρώνει» με τον νέο προπονητή. Ξεστράτισε η Αλμερία, η οποία έχει χάσει τον μπούσουλα και πετάει συνεχώς βαθμούς, κυρίως διότι είναι αφελέστατη στα μετόπισθεν. Θα δούμε φάσεις εκατέρωθεν, το G/G σε απόδοση 1.72 στην Bet365.
Πράττοντας τα… απολύτως απαραίτητα, πέρασε από την έδρα της ουραγού Καρταχένα (0-2) και απέφυγε την παγίδα. Ανέλαβε τα ηνία της αναμέτρησης από την αρχή και δικαίως προηγήθηκε στο 24’ μετά από μια εξαιρετική ομαδική συνεργασία. Στο 27’ έφτασε στο 0-2 με αυτογκόλ, σε μια φάση που ξεκίνησε από στατική μπάλα, ενώ από ‘κει και πέρα έκανε εξαιρετική διαχείριση.
Απειλήθηκε μονάχα στο τελευταίο ημίωρο, με τους γηπεδούχους να έχουν δοκάρι στο 92’. Η ουσία είναι ότι επέστρεψε στις νίκες μετά από 6 αγώνες και ανάσανε βαθιά, ενώ δείχνει ότι βελτιώνεται με τον Σαν Χοσέ στον πάγκο. Τώρα ψάχνει το πρώτο εντός έδρας τρίποντο από τις 14 Δεκεμβρίου (0-3-1).
Γυρίζει από τιμωρία ο αμ. χαφ Νολασκοαΐν (27/2), τραυματίστηκε σοβαρά και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο χαφ Μανταριάγκα (26/3). Χάνουν ένα ακόμα ο εξτρέμ Τρόντσο και οι νιόφερτοι χαφ Ιβάν Χιλ (4 συμ.) και Χ. Μαρτίνεθ (5 συμ.).
Εδώ και ένα δίμηνο έχει βαλθεί να γκρεμίσει όσα με κόπο έχτιζε νωρίτερα. Ιδανική αυτόχειρας στο εντός με τη Μάλαγα, «πέταξε» δύο πολύτιμους βαθμούς αφού κόλλησε στο 2-2. Άνοιξε το σκορ από νωρίς (11’) σε γρήγορη αντεπίθεση, ενώ ήταν κυριαρχική και δικαίως διπλασίασε τα τέρματά της στο 53’. Παρ’ όλα αυτά, απώλεσε τη συγκέντρωσή της και δέχθηκε την ολική επαναφορά με δύο μαζεμένα γκολ (55’, 62’ πέναλτι).
Στο φινάλε είχε την ευκαιρία να ανακτήσει το προβάδισμά της, όμως ο Σουάρες αστόχησε σε πέναλτι στο 90’. Μ’ αυτά και μ’ αυτά, συμπλήρωσε 7 αγώνες χωρίς νίκη (0-5-2) και τρέχει το χειρότερο σερί της στο φετινό πρωτάθλημα. Παράλληλα κατρακύλησε εκτός εξάδας και χάνει επαφή με την πρώτη δυάδα.
Εξέτισε ο Κάικι (στόπερ, 16 συμ.), ανακάμπτει ο χαφ Ρομπερτόνε (13/1). Παραμένουν στα «πιτς» ο στόπερ Τσούμι (24 συμ.), ο χαφ Γκι (7 συμ.), ο χαφ Μπάμπα (10 συμ.) και ο επιθετικός Φετάλ (13/1).