Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΣΕΡΙ ΤΗΣ ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ
Facts Αγώνα
* Οι 4 από τις 5 τελευταίες συναντήσεις τους εμφάνισαν Under 2,5 και No Goal.
Εχει να αγωνιστεί από τις 23/3, όταν και νίκησε 1-0 εκτός έδρας την Μπρίστολ Ρόβερς. Το παιχνίδι είχε πάθος και ένταση, αλλά λιγοστές καλές φάσεις. Τη νίκη στη Σουίντον χάρισε ο Πέιν, που σκόραρε στο 71’, ενώ στα τελευταία λεπτά χρειάστηκε μια καθοριστική επέμβαση του γκολκίπερ Καμπ, ώστε να αποφευχθεί η ισοφάριση.
Τα 2 συνεχόμενα τρίποντα κράτησαν τη Σουίντον πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Με τους «ρόμπινς» να έχουν αποκτήσει μομέντουμ, ίσως η διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων να μην ήταν ό,τι καλύτερο. Σημασία έχει ότι η ομάδα του Τζον Σέρινταν δείχνει να βρίσκει τον εαυτό της στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν.
Σημαντικό για τον Σέρινταν ήταν, πέρα από τις νίκες, ότι η Σουίντον διατήρησε απαραβίαστη την εστία της στα δύο τελευταία παιχνίδια. Σύμφωνα με τον έμπειρο τεχνικό, η βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας είναι κάτι απαραίτητο εν όψει της τελικής ευθείας στο πρωτάθλημα, όπου κάθε κερδισμένος βαθμός μπορεί να αποδειχτεί πολύτιμος.
Δεν υπολογίζονται λόγω τραυματισμών οι αμυντικοί Μάστερσον (5/0), Μποντρί (15/1), Κονρόι (19/0).
Εφτασε κοντά στο να νικήσει εντός έδρας την Πλίμουθ, όμως υποχρεώθηκε σε ισοπαλία με 2-2. Βρέθηκε να χάνει 12’ και κινδύνεψε και άλλες φορές στο πρώτο ημίχρονο. Ανέτρεψε το σκορ με γκολ του Κάικαϊ στο 47’ και του Γέιτς στο 64’ (πέναλτι), ωστόσο δέχτηκε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις.
Εστω και με αυτό τον τρόπο, η Μπλάκπουλ διεύρυνε το αήττητο σερί της στο πρωτάθλημα σε 6-5-0, εξακολουθώντας να ελπίζει βάσιμα σε μια θέση στα πλέι οφ. Πάντως, η ισοπαλία κόντρα στην Πλίμουθ, με τον τρόπο που ήρθε, έμοιαζε περισσότερο με ήττα, καθώς χάθηκαν δύο πολύτιμοι βαθμοί.
Ο προπονητής Νιλ Κρίτσλι υπογράμμισε ότι η ομάδα του θα έχει δύσκολο έργο στο Σουίντον. Όπως είπε, η αντίπαλος προέρχεται από 2 συνεχόμενες νίκες και θα αγωνιστεί με ανεβασμένη ψυχολογία, ενώ είχε αρκετές μέρες μπροστά της ώστε να προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι.
Προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι μέσοι Στιούαρτ (10/0), Αντερσον (14/2), Χάμιλτον (22/5), Βίρτσου (16/2), ο επιθετικός Μάντιν (20/4) και οι αμυντικοί Εκπιτέτα (24/2), Χάσμπαντ (22/0). Μάντιν και Χάσμπαντ έχουν κάποιες ελπίδες να προλάβουν. Εκτός ομάδας έχει τεθεί, για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί, ο επιθετικός Λουμπαλά (12/0).