-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΙΧΩΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟ ΚΙΝΗΤΡΟ
Facts Αγώνα
* Η Τζίλιγχαμ μετράει 9 σερί νίκες υποδεχόμενη την Πλίμουθ.
Εφυγε με το 1-1 από την έδρα της Μπέρτον, σε βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι. Προηγήθηκε στο 37’ με τον Γκρέιαμ, είχε τουλάχιστον δυο καθαρές ευκαιρίες για να πετύχει δεύτερο γκολ και να σιγουρέψει τη νίκη, δεν τις αξιοποίησε και πλήρωσε το κόστος, δεχόμενη την ισοφάριση στο 90’.
Η Τζίλιγχαμ κλείνει τις υποχρεώσεις της με θετικό πρόσημο, παρόλο που δεν κατάφερε να μπει στα πλέι οφ, αφού η πορεία της ήταν σαφώς καλύτερη σε σχέση με αυτές των τελευταίων ετών. Ο προπονητής Στιβ Εβανς θέλει στο νέο πρωτάθλημα να παρουσιάσει μια ακόμα πιο ανταγωνιστική ομάδα.
Ο Εβανς είπε ότι στόχος είναι να ολοκληρωθεί η σεζόν με νίκη και να τερματίσει η Τζίλιγχαμ σε όσο το δυνατόν υψηλότερη θέση. Υπογράμμισε ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να αγωνιστούν στο τελευταίο ματς της σεζόν, ώστε να δώσουν χαρά στους φίλους της ομάδας.
Νοκ άουτ έχουν τεθεί ο αμυντικός Μαγκομά (4/0) και ο μέσος Σλάτερι (7/0), αμφίβολος θεωρείται ο αμυντικός Κάντι (18/1).
Ηττήθηκε 3-1 εντός έδρας από τη Σάντερλαντ, αγωνιζόμενη για μεγάλο διάστημα με αριθμητικό μειονέκτημα. Βρέθηκε να χάνει στο 21’, ισοφάρισε στο 62’ με τον Εντουαρντς, όμως στο 64’ έμεινε με δέκα παίκτες και δεν άντεξε, δεχόμενη γκολ στο 84’ (πέναλτι) και στις καθυστερήσεις.
Η Πλίμουθ τρέχει αρνητικό σερί 0-1-5, ωστόσο αυτό δεν έχει κάποια επίπτωση, αφού η παραμονή στην κατηγορία είναι εξασφαλισμένη. Σε κάθε περίπτωση, ο βασικός στόχος επιτεύχθηκε, αφού οι «προσκυνητές» ήταν νεοφώτιστοι στη Λιγκ 1 και κατάφεραν να μην κινδυνέψουν.
Ο προπονητής Ράιαν Λόου επεσήμανε πως γνωρίζει τις ανάγκες που έχει η Πλίμουθ, ώστε να παρουσιαστεί καλύτερη στο επόμενο πρωτάθλημα. Όπως τόνισε, ο πήχης θα μπει ψηλότερα, χωρίς ωστόσο η ομάδα να εγκαταλείψει τη φιλοσοφία της για γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο.
Αρκετοί νεαροί, προερχόμενοι από τα τμήματα υποδομής, αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Θα λείψουν ο μέσος Κούπερ (12/1) και οι αμυντικοί Εϊμσον (40/0), Λιούις (20/1), Γουντς (9/1), Οπόκου (33/1).