-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΒΙΣΛΑ ΠΛΟΚ - ΚΟΡΟΝΑ ΚΙΕΛΤΣΕ
Facts Αγώνα
*Αγώνας για τα πλέι άουτ.
*Απόλυτα ισορροπημένη η παράδοση (8-3-8).
*Στα 6 από τα 7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια σημειώθηκε over. Στις 5 από αυτές τις περιπτώσεις συνδυάστηκε με g/g.
Κανονική διάρκεια πρωταθλήματος (31/05): Βίσλα Πλοκ – Κορόνα 1-4
Είχε ήδη εξασφαλίσει την παραμονή, οπότε τώρα θέλει απλά το καλύτερο πλασάρισμα, που θα φέρει περισσότερα έσοδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Είχε δύσκολη έξοδο στην έδρα της Ζαγκλέμπιε, όμως κατάφερε να φτάσει στη νίκη με 1-0.
Δέχθηκε πίεση στη μεγαλύτερη διάρκεια, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, είχε την τύχη με το μέρος της και πήρε τους τρεις βαθμούς χωρίς, η αλήθεια είναι, να το αξίζει. Πολύ σημαντικό ότι κράτησε στο μηδέν τους αντιπάλους της.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που πετύχαμε το στόχο μας και κερδίσαμε την παραμονή. Θέλουμε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται και το μόνο που μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι τα δύο επόμενα παιχνίδια. Αυτό θα φέρει περισσότερα έσοδα στον σύλλογο και θα βοηθήσει και εμάς», σχολίασε ο τεχνικός Σομπολέβσκι.
Τραυματίες είναι οι Ράσακ (μέσος, 28/0), Κούσβικ (φορ, 16/2), Φόγιουτ (στόπερ, 3/0), Ρζέζνιτσακ (μπακ, 16/2), Τόμασικ (αμυντικός, 26/3) και Βόλσκι (μέσος, 0/0).
Είχε ήδη αποφασίσει πριν το τελευταίο παιχνίδι ότι μέχρι το τέλος της σεζόν θα έδινε την ευκαιρία στους παίκτες με μικρότερο χρόνο συμμετοχής να δείξουν τι αξίζουν. Αλλωστε, έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά.
Εδειξε, πάντως, καλό πρόσωπο τηρουμένων των αναλογιών και έφυγε με ισοπαλία 1-1 από την έδρα της Βίσλα Κρακοβίας. Βέβαια, είχε την τύχη με το μέρος της, καθώς οι γηπεδούχοι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες, ανάμεσά τους και ένα πέναλτι. Βρέθηκε να παίζει μόλις από το 30’ με παίκτη παραπάνω, όμως δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί.
«Οι νεαροί μας παίκτες πρέπει να είναι προσεκτικοί. Είναι ένα βήμα να παίζουν σε αυτό το επίπεδο, όμως το πιο δύσκολο είναι να καθιερωθούν σε αυτό. Πρέπει να είναι ταπεινοί και να συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά», αρκέστηκε να πει ο βοηθός Κούζερα.
Μοναδική απουσία είναι εκείνη του τιμωρημένου Τσέμπουλα (μέσος, 25/2).