-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΧΟΜΠΡΟ - ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ
Facts Αγώνα
Α’ ΓΥΡΟΣ: Μίντιλαντ – Χόμπρο 1-1
Δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το β’ μέρος του πρωταθλήματος, καθώς γνώρισε την ήττα εκτός έδρας από τη Σόντερισκε με 3-1. Κατώτερη του αναμενόμενου και χωρίς τη γνωστή της αποτελεσματικότητα στην άμυνα, έδειξε σαφώς ανέτοιμη και έχασε δίκαια.
Ετσι, βρέθηκε μόλις 1 πόντο πάνω από την προτελευταία Εσμπιεργκ και ταυτόχρονα έχασε την επαφή με τις ομάδες που προπορεύονται, κάνοντας δύσκολη την υπόθεση της παραμονής. Παίζοντας μάλιστα με την πρωτοπόρο και σε καλή κατάσταση Μίντιλαντ, οι προοπτικές δεν είναι οι καλύτερες σε ό,τι αφορά τη βαθμολογική συγκομιδή και ενδέχεται μετά το πέρας της αγωνιστικής να βρεθεί ακόμη πιο χαμηλά.
Εκτός αποστολής έμεινε ο βασικός μέσος Κρίστιαν Κάπις (20 συμ., 1 ασίστ, 4 αλλαγή), που συμπλήρωσε κάρτες και θα εκτίσει ποινή 1 αγωνιστικής. Μακροχρόνια τραυματίας ο επιθετικός Μαντς Χβίλσομ (2 συμ.).
Χωρίς να ζοριστεί ιδιαίτερα, η ομάδα του Μπρίαν Πρίσκε επικράτησε 2-0 εντός έδρας της Λίνγκμπι και μπήκε με το «δεξί» στην τελική ευθεία της κανονικής περιόδου. Μάλιστα, η νίκη της αυτή αποκτά μεγαλύτερη αξία, αφού η Κοπεγχάγη που την ακολουθεί ηττήθηκε και έτσι η διαφορά ξαναπήγε στους 7 πόντους, δίνοντας σημαντικό πλεονέκτημα στη μάχη του τίτλου.
Η εμφάνισή της στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ήταν αρκετά καλή και θα μπορούσε να έχει πετύχει περισσότερα γκολ, ωστόσο αυτό που ικανοποίησε τον Πρίσκε ήταν ότι κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της, κάτι που δε συνέβαινε πολύ συχνά φέτος.
Εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει ο βασικός μέσος Εβάντερ (19 συμ., 6 γκολ, 6 ασίστ). Κανονικά στην αποστολή βρίσκεται ο αμυντικός Παουλίνιο (7 συμ., 1 ασίστ), που αποχώρησε με ενοχλήσεις από το ματς με τη Λίνγκμπι, ξεπέρασε όμως τον τραυματισμό του κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.
Τραυματίες παραμένουν οι αμυντικοί Μανιρέκαρ Τζέιμς (2 συμ.), Νίκολας Ντιρ (14 συμ., 1 ασίστ), ο μακροχρόνια τραυματίας βασικός αμυντικός Μαρκ Νταλ Χέντε (3 συμ.) και ο βασικός επιθετικός Σόρι Καμπά (16 συμ., 4 γκολ, 3 ασίστ).