Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΕΣΤΟΝ ΝΟΡΘ ΕΝΤ - ΡΕΝΤΙΝΓΚ
Facts Αγώνα
* Η Ρέντινγκ ψάχνει 2ο διαδοχικό διπλό στο Πρέστον για πρώτη φορά στην ιστορία της.
* Συνολική παράδοση (από το 1893-94): 24-12-24. Η Ρέντινγκ μετράει 4 διαδοχικές νίκες (όλες με ένα γκολ διαφορά), αλλά οι 3 εξ αυτών ήρθαν στο γήπεδό της. Είχαν προηγηθεί 3 σερί εντός έδρας επιτυχίες για την Πρέστον.
Το 1-1 στο Λιντς την κράτησε αήττητη σε 4η διαδοχική αγωνιστική (2-2-0), αλλά και χωρίς διπλό από τις 3 Νοεμβρίου (0-2-3). Διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι στο ξεκίνημα και προηγήθηκε στην κόντρα (Μπράουν 22’). Στην υπόλοιπη διάρκεια τα ηνία πέρασαν στους γηπεδούχους, οι οποίοι αύξησαν την πίεση μετά την ανάπαυλα. Είχαν κάποιες ευκαιρίες και δοκάρι, πριν λυτρωθούν από το τυχερό γκολ του Ντάλας (89’).
«Στα πρώτα 30 λεπτά ήμασταν εξαιρετικοί. Λίγες ομάδες θα παρουσιαστούν έτσι σε αυτό το γήπεδο. Και στη συνέχεια, όμως, είχαμε τη σωστή συμπεριφορά, δίνοντας τα πάντα σε κάθε μονομαχία» τόνισε μετά τη λήξη ο Αλεξ Νιλ δηλώνοντας υπερήφανος για την παρουσία των παικτών του.
Η σεζόν εξελίσσεται θετικά για την Πρέστον, που παραμένει εντός της πρώτης 6άδας, αν και δεν θα είναι εύκολο να παραμείνει σταθερή. Μεγάλο όπλο η εξαιρετική παρουσία στο «Ντίπντεϊλ» (9-2-1), όπου έχει σημειώσει τα 29/36 τέρματά της!
Επανήλθε στο παιχνίδι της «Boxing Day» ο στόπερ Ντέιβις (17/0). Ολοκλήρωσαν τις ποινές τους και ακολουθούν οι μπακ Ράφερτι (18/1), Φίσερ (15/0). Εκτός ο πρώτος σκόρερ και εκτελεστής των πέναλτι Τζόνσον (μ,17/8). Χάνει τη σεζόν ο Μουλτ (φορ, 2/1).
Κατέκτησε 2ο διαδοχικό τρίποντο με μηδέν και παρέμεινε αήττητη σε 4η αγωνιστική (2-2-0) με το 1-0 επί της ΚΠΡ. Είχε την υπεροχή και τις καλύτερες στιγμές στο πρώτο 45λεπτο και βρήκε δίχτυα στις αρχές της επανάληψης με το πανέμορφο γκολ του Σουίφτ (52’). Ανοιξε το ματς στο φινάλε και σώθηκε από το δοκάρι, αλλά και δύο απίστευτες επεμβάσεις του Ράφαελ.
«Βρισκόμαστε στο κυνήγι βαθμών και οι δύο συνεχόμενες επιτυχίες είναι σημαντικές. Δεχθήκαμε φάσεις, ειδικά στο τελευταίο 10λεπτο, όμως στη μεγαλύτερη διάρκεια ήμασταν εμείς αυτοί που είχαμε τον έλεγχο» ανέφερε στις δηλώσεις του ο Μαρκ Μπόουεν, νιώθοντας δικαιωμένος που είχε δώσει ρεπό στους παίκτες του τη μέρα των Χριστουγέννων.
Επί των ημερών του υπάρχει βελτίωση, αλλά όχι και σταθερότητα για τη Ρέντινγκ, η οποία βρίσκεται στο -10 από τις θέσεις των πλέι οφ και στο +8 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Μέτρια η παρουσία εκτός έδρας (2-5-4) και δύσκολο το έργο απέναντι στην Πρέστον, παρά την πρόσφατη παράδοση (4 σερί νίκες).
Δεν φαίνεται να έχει κάτι ανησυχητικό ο ποιοτικός μέσος Σουίφτ (18/3 γκολ/6 ασίστ). Ελειψε και παραμένει αμφίβολος ο επιθετικός Μπάλντοκ (8/2), όπως επίσης και ο δεξιός μπακ Γιάντομ (18/1). Σίγουρα εκτός ο στόπερ ΜακΙντάιρ (4/0) και ο πρώτος σκόρερ Πούσκας (ε,19/6).