Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
Με τρομερό ενθουσιασμό μπήκε στη σεζόν το Εδιμβούργο σκορπώντας με 5-1 την Μπρέχιν. Μάλιστα είχε πέντε διαφορετικούς σκόρερς. Επαιξε καθηλωτικό ποδόσφαιρο και περιόρισε σε παθητικό ρόλο την αντίπαλό της. Τα γκολ οι Μπαλατόνι, Μπράουν, Χέντερσον, Κάμπελ και Ζαρντίν.
«Κάναμε αρκετά λάθη στα ματς του Λιγκ Καπ, αλλά τα διορθώσαμε και αποδείξαμε πόσο καλή ομάδα είμαστε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Εχουμε υψηλές βλέψεις και θέλουμε να το αποδείξουμε στο χορτάρι», τόνισε ο Μακ Ντόναγκ.
Ο Σκωτσέζος τεχνικός δεν αλλάζει το 3-5-2 με επιθετικό δίδυμο τους Χέντερσον και Ντε Βίτα. Στα χαφ κάνουν τη διαφορά οι ηγέτες Μπράουν και Κάμπελ.
Θα παραταχθεί πλήρης.
Η Κάουντενμπιθ υπέστη βαριά εντός έδρας ήττα από την Ανναν με 3-0. Δεν μπήκε ποτέ στο ματς. Αρκετά λάθη στα μετόπισθεν. Σοβαρότατο το πρόβλημα στην επίθεση. Δεν σκόραρε ούτε στην πρεμιέρα, ούτε στα τρία ματς που προηγήθηκαν για το Λιγκ Καπ.
«Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από τις εμφανίσεις μας στο ξεκίνημα της σεζόν. Πρέπει να αλλάξουμε αρκετά πράγματα. Να γίνουμε πιο μαχητικοί στην επίθεση. Χρειάζεται υπομονή από όλους», δήλωσε ο Μπόλαν.
Δεδομένο το 4-4-2 με επιθετικό δίδυμο τους Καβανάγκι και Κοξ. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο χαφ Σουάν.
Δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα απουσιών.