-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ - ΑΝΤΟΦΑΓΚΑΣΤΑ
Facts Αγώνα
* Εξ αναβολής αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής στην Πριμέρα Ντιβιζιόν Χιλής. Δίχως την παρουσία θεατών.
* 9-6-2 η παράδοση ανάμεσα στις δύο ομάδες από το 2008. 5-4-1 το μεταξύ τους ρεκόρ στην έδρα της Κόλο Κόλο από τότε.
* Η Κόλο Κόλο σκόραρε πρώτη στα 8 από τα 10 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια. G/G τα 5 από τα 7 πιο πρόσφατα.
Εκανε πολύ κακό ξεκίνημα στο ματς με την Ντεπορτές Ικίκε εντός έδρας και βρέθηκε να χάνει με 2-0 από το 25ο λεπτό. Παρότι ήταν το φαβορί της αναμέτρησης και ήθελε πάση θυσία τη νίκη, δεν κατάφερε να βγάλει κάτι αξιόλογο στο υπόλοιπο μέρος και συνέχισε να εμφανίζει νωθρό πρόσωπο, με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 2-0.
Ετσι, έμεινε για 8ο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις και συνέχισε την απογοητευτική της πορεία στο πρωτάθλημα, παραμένοντας στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.
Δεν έχει πείσει καθόλου με τον τρόπο που αγωνίζεται και προσεγγίζει τα παιχνίδια της, ενώ δίκαια βρίσκεται τόσο χαμηλά στον πίνακα. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως το ρόστερ της είναι για να κυνηγάει το πρωτάθλημα και όχι την αποφυγή των τελευταίων θέσεων.
Τραυματίστηκε και έμεινε εκτός δράσης ο πολύτιμος φορ Μόουτσε (10/0). Συνεχίζουν εκτός ο μπακ Βέχαρ (11/0), οι μεσοεπιθετικοί Μπολάδος (15/2) και Φερνάντες (8/0), όπως και ο φορ Μπλάντι (10/2).
Παρόλο που είχε σημαντικές απουσίες αλλά και δύσκολο έργο απέναντι στην Ουνιόν Λα Καλέρα εντός έδρας, τα πήγε περίφημα και νίκησε με 3-1. Μπήκε δυναμικά στο ξεκίνημα και από το 24ο λεπτό ήταν μπροστά με 2-0, ενώ στη συνέχεια έκανε διατήρηση και δεν δυσκολεύτηκε να διαμορφώσει το τελικό 3-1.
Τρομερή η πορεία της μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Αν και δεν διαθέτει ιδιαίτερα ποιοτικό ρόστερ για τα δεδομένα της κατηγορίας, τακτικά εμφανίζεται άψογη έως τώρα και πείθει με τον τρόπο που αγωνίζεται.
Δεν είναι τυχαίο πως έχει ηττηθεί μόλις δύο φορές φέτος. Μάλιστα, διαθέτει και την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας μαζί με την Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα, με μόλις 13 γκολ παθητικό.
Εξέτισαν και επιστρέφουν ο αμυντικός Μενσία (8/0) και ο φορ Φλόρες (8/0), ενώ τιμωρημένος είναι ο πολύτιμος φορ Μουνιός (13/4).