-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΛΕΤΣΕ - ΜΠΡΕΣΙΑ
Facts Αγώνα
* Κεκλεισμένων των θυρών.
* 9-8-10 η μεταξύ τους παράδοση συνολικά από τη σεζόν 1996-97, 7-2-4 με γηπεδούχο τη Λέτσε την ίδια περίοδο.
* Τρεις σερί άσοι, G/G+Over οκτώ από τα εννέα τελευταία στο Λέτσε, Over εννέα από τα δέκα στο «Βία ντελ μάρε», Over επτά από τα οκτώ τελευταία ανεξαρτήτως έδρας.
* Πρώτος γύρος: Μπρέσια – Λέτσε 3-0
Ετσι δεν πάει πουθενά! Προηγήθηκε της Ασκολι, πήρε όμως για μία ακόμα φορά μηδέν στη διαχείριση του ρυθμού και στα αμυντικά της καθήκοντα, με συμπεια να γνωρίσει ήττα σοκ που την απομακρύνει αρκετά από το στόχο της απευθείας ανόδου και τώρα τρέχει.
Πρόκειται ίσως για την πιο ποιοτική ομάδα της κατηγορίας μεσοεπιθετικά, η αφέλειά της όμως στα μετόπισθεν είναι κάτι που δύσκολα περιγράφεται αλλά και χωνεύεται, ακόμα και για έναν παρατηρητή.
Ο Στεπίνσκι την έβαλε μπροστά στο σκορ στο 23’. Δέχτηκε τη ισοφάριση πέντε λεπτά αργότερα, ενώ στο 56’ ολοκληρώθηκε η ανατροπή. Δεν είχε το καθαρό μυαλό για να σώσει έστω το βαθμό. Μόλις μία νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια (1-4-1), 2-7-3 στα δώδεκα τελευταία, εξηγείται πως από διεκδικήτρια της απευθείας ανόδου έφτασε να βρίσκεται οριακά εντός οκτάδας.
Ουδέν νεότερο σε σχέση με την αποστολή κόντρα στην Ασκολι. Τραυματίες οι Λο Φάζο (επιθετικός, 1/0), Καλντερόνι (βασικός αριστερός μπακ, 15/1/1), Ντερμάκου (στόπερ, 6/1) και Λιστκόφσκι (επιτελικός μέσος, 16/0/2). Εχει τελειώσει η σεζόν για τον δεξιό μπακ Αντζαπόνγκ (19/0) που υπέστη ρήξη αχίλλειου. Δεν κλήθηκε ο Φελίτσι (αριστερός εξτρέμ).
Στο πρώτο ημίχρονο του ματς με την Τσιταντέλα έτριβα τα μάτια μου, καθώς δεν πίστευα αυτά που έκανε. Μιλάμε για Μπρέσια από τα παλιά! Εκπληκτική, μαγική, εκθαμβωτική και 3-0 για πλάκα με τέρματα των Αγιού (στο 7’ και στο 44’) και Ντοναρούμε (στο 28’).
Στο δεύτερο μέρος θυμήθηκε τον τραγικό φετινό εαυτό της και πέταξε τη νίκη στα σκουπίδια. Προσπάθησε να κάνει διαχείριση της ροής, το μόνο όμως που κατάφερε ήταν να μπερδευτεί στο τι έψαχνε μέσα στο γήπεδο, να κόψει την ορμή της και να αγχωθεί.
Αντί για θρίαμβο, αρκέστηκε στην ισοπαλία (3-3). Το ερώτημα είναι. Αν δεν μπορεί να κερδίσει ένα ματς που είναι μπροστά με τρία γκολ στο ημίχρονο, πότε θα κερδίσει; Αντε να πούμε ως καλό πως διέκοψε το σερί τεσσάρων ηττών που έτρεχε. Μόλις στο +1 από τα μπαράζ.
Τιμωρημένοι οι βασικοί Φαν ντε Λόολ (μέσος, 19/1/1) και Παπέτι (στόπερ, 14/1). Παραμένουν τραυματίες οι Εντόι (πολύτιμος μέσος, 4/2), Σεμπρίνι (δεξιός μπακ), Τσιστάνα (στόπερ), Κότνικ (δεύτερος τερματοφύλακας, χωρίς συμμετοχές) και Ραγκούζα (εξτρέμ, 15/2).
Επιστρέφει ο Μπιάρνασον (μέσος, 9/2).