Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΧΟΝΚΑ - ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ
Facts Αγώνα
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ – ΧΟΝΚΑ 1-2
* Τα 5 τελευταία τους ανεξαρτήτως έδρας ήταν συνδυασμός goal/goal και over. Τα 5 από τα 6 πιο πρόσφατα είχαν εύρος «2-3 γκολ».
Η μέτρια εμφάνιση και η ήττα από την KPV (0-1) την πείσμωσε και έτσι ήρθε εξαιρετικό «διπλό» στην πρωτεύουσα επί της Ελσίνκι με το ίδιο σκορ. Εχει υποστεί τρεις ήττες έως τώρα στο πρωτάθλημα, οι δύο εξ αυτών απέναντι στις θεωρητικά αδύναμες ΧΙΦΚ και KPV. Οι τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία της έχουν δώσει καλή ψυχολογία και βαθμολογικό αέρα. Χωρίς ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, βάζει ζωηρή υποψηφιότητα να γίνει ανταγωνιστική στη μάχη του τίτλου. Την ερχόμενη Κυριακή θα αγωνιστεί στο Μάριεχαμν.
Εξέτισε την ποινή του και παίρνει άμεσα φανέλα βασικού ο μέσος Τάμιλεχτο (10/0). Χάνει από την αρχή της σεζόν ο Λέβανεν (αρ. μπακ), ενώ εξακολουθεί εκτός ο Ισπανός μέσος Χάβι Ερβάς (10/1).
Μετά από μια δυάδα μέτριων εντός έδρας εμφανίσεων, ακολούθησε η δίκαιη νίκη στο Λάχτι με 1-2. Είχε προηγηθεί το 1-1 κόντρα στη Σέιναγιοεν και το 0-1 από την Ελσίνκι με τέρμα στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού. Κατέκτησε ευρωπαϊκό εισιτήριο την περσινή χρονιά και οι φετινές εκτιμήσεις την είχαν για ανάλογη πορεία. Το αντίθετο έως τώρα, αδυνατεί να βρει σταθερότητα και βρίσκεται από την αρχή του πρωταθλήματος σε θέσεις πλέι άουτ. Οι ευρωπαϊκές της περιπέτειες θα ξεκινήσουν σε 2.5 εβδομάδες όταν θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ με την Αμπερντίν από τη Σκωτία. Εως τότε θα παίξει κατά σειρά με Χόνκα, KPV και Μάριεχαμν.
Μακροχρόνια απουσιάζει ο νεαρός εξτρέμ Σταβίτσκι (0/0), στα πιτς ο «ταλαιπωρημένος» Κόκο (επιθετικός, 1/0), δεν είναι σε θέση να βοηθήσει ούτε ο νεαρός μέσος Πίνι (0/0). Με ενοχλήσεις τις τελευταίες ημέρες ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός Αγκνάλντο (11/0) πιθανότατα θα του στερήσει τη συμμετοχή. Με 16 παίκτες η αποστολή.