-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ - ΜΠΕΒΕΡΕΝ
Facts Αγώνα
* Α’ Γύρος: Σερκλ Μπριζ – Μπέβερεν 2-0
* Β’ Γύρος: Μπέβερεν – Σερκλ Μπριζ 1-1
* 1-2-0 η πρόσφατη παράδοση με γηπεδούχο την Σερκλ Μπριζ (2 Under – 1 Over, συνολικά τέρματα 3-2).
Χρειάστηκε να φτάσουμε στον Απρίλιο για να πανηγυρίσει την παρθενική της νίκη μέσα στο 2019, έπειτα από σχεδόν 3,5 μήνες «ανομβρίας». Εδειξε μάλιστα χαρακτήρα στο εκτός έδρας 3-2 επί της Μουσκρόν, ανατρέποντας στο τελευταίο ημίωρο το εις βάρος της 1-0.
Σε ρυθμούς γενεθλίων κύλησε η εβδομάδα καθώς συμπλήρωσε 120 χρόνια από την ίδρυσή της. «Βρισκόμαστε ακόμη μακριά από την πρώτη θέση, αλλά σίγουρα η νίκη κόντρα επί της Μουσκρόν μας δίνει αυτοπεποίθηση. Ελπίζω να κάνουμε το 2/2 κόντρα στην Μπέβερεν και να χαρίσουμε στους οπαδούς μας ένα δώρο γενεθλίων», επισήμανε ο τεχνικός Γκουγιό
.
Νοκ άουτ τέθηκε ο εξτρέμ Αζάρ (20/4), παραμένουν εκτός ο μεσοαμυντικός Τραορέ (7 συμ.) και ο χαφ Ομόλο (18/2). Πάγια εκτός ο φορ Καρντονά (20/6), επιστρέφει ο στόπερ Ταραβέλ (21 συμ.).
Το παιχνίδι στην έδρα της Ουνιόν ξεκίνησε ιδανικά γι’ αυτήν (1-0 στο 25’), αλλά είχε εφιαλτική κατάληξη (ήττα 5-1, δέχτηκε όλα τα γκολ στο διάστημα 28’-65’). «Για πρώτη φορά από τη στιγμή που ανέλαβα νιώσω τόσο άσχημα», τόνισε μετά τη λήξη του αγώνα ο τεχνικός Κούστοβιτς.
Γενικότερα δείχνει να κάνει αγγαρεία στα πλέι οφ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η μοναδική της νίκη μέσα στο 2019 σημειώθηκε πριν από περίπου δύο μήνες (1-5-6 συνολικά).
Δεν μπορεί να προγραμματίσει τη νέα σεζόν, καθώς περιμένει ακόμη το αποτέλεσμα της έρευνας για το περσινό Μαλίν-Μπέβερεν. Υπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί ότι το ματς ήταν στημένο, τότε θα υποβιβαστεί αυτόματα στη δεύτερη κατηγορία.
Παραμένει τιμωρημένος o εξτρέμ Αμπομά (24/7), τραυματίας ο στόπερ Γκαμπόα (3 συμ.), έμεινε εκτός για να πάρει ανάσες ο μέσος Βερστράτε (28/1). Αποθεραπεύτηκε ο εξτρέμ Βάνζο (17/2).