Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
BW ΛΙΝΤΣ - ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Με την ψυχολογία στα ύψη μετά την πρόκριση, αλλά και το μυαλό στη Φιορεντίνα θα αγωνιστεί απόψε η Ραπίντ Βιέννης. Η Λιτς δεδομένα θα βρει κάποιες ευκαιρίες, όμως στερείται ποιότητας δύσκολα θα κάνει την έκπληξη. Ακόμα και rotation, οι φιλοξενούμενοι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη.
Κατώτερη των περιστάσεων ήταν στο ντέρμπι της πόλης του Λιτς με αντίπαλο τη συμπολίτισσα ΛΑΣΚ Λίντσερ και γνώρισε την ήττα με 2-0. Το γρήγορο γκολ που δέχτηκε μόλις στο 11’ έκοψε τα πόδια των παικτών της, οι οποίοι είχαν ρόλο κομπάρσου σε όλο το πρώτο ημίχρονο και στάθηκαν τυχεροί που δεν έγινε το 2-0. Η τύχη βέβαια τους εγκατέλειψε στο ξεκίνημα του β’ μέρους, αφού στο 50’ πληγώθηκαν για 2η φορά και ουσιαστικά το ματς κρίθηκε. Ως το φινάλε το σκορ δεν άλλαξε, παρότι η Λιτς έγινε πιο απειλητική και είχε 1-2 στιγμές.
Αναμενόμενα θα ήταν δύσκολο το ξεκίνημα στην Μπουντεσλίγκα και οι τρεις πρώτες εμφανίσεις της Μπλάου-Βάις το επιβεβαιώνουν. Μόλις ένα βαθμό έχει μαζέψει μετά από τρεις αναμετρήσεις η ομάδα του Σιμπλέχνερ (0-1-2), ενώ ακόμα αναζητά την πρώτη και ιστορική νίκη της. Παράλληλα, προβληματιζει έντονα η ευκολία με την οποία δέχεται γκολ.
Εκτός δράσης είναι ο Τουρς (χαφ), ετοιμοπόλεμος ο Πάσιτς (χαφ).
Καταιγιστική ήταν στην Ουγγαρία και την έδρα της Ντέμπρετσεν. Η Ραπίντ Βιέννης θριάμβευσε με σκορ 5-0 και πήρε μία πανηγυρική πρόκριση στα play off του Κόνφερενς Λιγκ. Εκεί θα συναντήσει τη Φιορεντίνα με έπαθλο μία θέση στους ομίλους.
Σε αντίθεση με το ματς της Βιέννης, η Ραπίντ αυτή τη φορά έδειξε περισσότερο συγκεντρωμένη στην τελική προσπάθεια και από νωρίς πήρε τα ηνία. Στο 15’ ο Σάιντλ έκανε το 1-0 και έκτοτε οι Αυστριακοί δεν κοίταξαν πίσω. Με αυτογκόλ στο 43’ πήγαν στα αποδυτήρια μπροστά με 2-0, ενώ στην επιστροφή ο Γκρουλ έκανε το 3-0 (52’). Ο Μπούργκσταλερ στο 72’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις ξανά με αυτογκόλ.
Την προηγούμενη Κυριακή αντιμετώπισε τη Χάρτμπεργκ για το πρωτάθλημα και γνώρισε την πρώτη της ήττα στη σεζόν. Ο Μπάρισιτς προέβη σε αρκετές αλλαγές προσώπων κυρίως για να καταπολεμήσει την κόπωση. Μόλις στο 2’ ο Κολσένικ σκόραρε, αλλά το γκολ δεν μέτρησε καθώς ο Μπουργκστάλερ ήταν σε θέση οφσάιντ νωρίτερα. Σε αντίθεση με το εκρηκτικό ξεκίνημα, η Ραπίντ δεν διατήρησε υψηλό ρυθμό και στη συνέχεια του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και δημιούργησαν με τη σειρά τους ευκαιρίες. Σε μία από αυτές, στο 68’, βρήκαν γκολ, το οποίο αποδείχθηκε εν τέλει γκολ-νίκης. Στο 77’ η Χάρτμπεργκ σκόραρε εκ νέου, αλλά από θέση οφσάιντ και το γκολ δεν μέτρησε. Η Ραπίντ έδειξε ανήμπορη να αντιδράσει ως το φινάλε και έτσι υπέστη την πρώτη της ήττα στη σεζόν.
Ερωτηματικό ο χαφ Γκρίγκιτς που πέρασε ίωση. Από ίωση ταλαιπωρείται και ο εξτρέμ Κουν και θα απουσιάσει. Μακροχρόνια εκτός δράσης ο χαφ Πέζιτς.