Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ
Facts Αγώνα
* Μόνο τα 2/20 επίσημα παιχνίδια τους είχαν πάνω από τρία γκολ. Τα 12/20 τελείωσαν με Under, τα 10/20 στο εύρος του 2-3 γκολ.
* Η Βόλφσμπουργκ μετράει εσχάτως 4-3-0, ανεξαρτήτως έδρας, στα παιχνίδια με την Αουγκσμπουργκ στο πρωτάθλημα.
* Η Αουγκσμπουργκ έχει συνολικό απολογισμό 3-5-2 στο Βόλφσμπουργκ και 2-2-1 πιο πρόσφατα εκεί.
Αποχώρησε νικήτρια με 2-0 από το Λέβερκουζεν. Σχεδόν απόλυτη η αφοσίωσή της στην άμυνα στο βαρετό πρώτο 45λεπτο. Μία φορά απείλησε, μία φορά απειλήθηκε. Εκανε το 2/2 στις ευκαιρίες της (48′, 51′) στο δεύτερο 45λεπτο, ταμπουρώθηκε και απλά με μερικές ανησυχίες μετά το 75′ που δεν στοίχισαν γκολ (ούτε σε πέναλτι στις καθυστερήσεις) κράτησε το προβάδισμα.
Την Τρίτη η Βόλφσμπουργκ νίκησε εντός έδρας με 2-1 τη Ζάλτσμπουργκ στο πλαίσιο των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Προηγήθηκε νωρίς (3′), έγινε αμέσως υπερβολικά παθητική, μόνιμα δέχονταν επιθέσεις και απειλές και από στατική φάση δέχτηκε και το 1-1. Σε ακόμα δύο περιπτώσεις απέφυγε να δεχτεί νέο γκολ και απ’ το πουθενά πέτυχε στο 60′ το 2-1. Καλύτερη ήταν αμυντικά στη συνέχεια μα και πάλι οι όποιες επικίνδυνες στιγμές στα καρέ της έγιναν.
Η ομάδα του Φλόριαν Κόφελντ έκανε το 2/2 με αυτόν στην τεχνική ηγεσία, πάλι με το 3-4-2-1 ως αρχική διάταξη. Από πλευράς ουσίας όλα καλά. Από πλευράς ποδοσφαίρου αφήστε το. Δεν παίζει όμορφα. Αμυνα, άμυνα και άμυνα, δίχως να αποφύγει τους μπελάδες στη συνάντηση με τη Ζάλτσμπουργκ, και απίστευτη αποτελεσματικότητα μπροστά. Ελάχιστες ευκαιρίες έφτιαξε αλλά τις αξιοποίησε σχεδόν όλες.
Την έχουμε δει συνεπώς δύο φορές με στιλ που θεωρούμε πως δεν θα είναι ιδανικό όταν θα πρέπει να παίξει με την πρωτοβουλία. Οταν θα έχει τον ρόλο του αουτσάιντερ ασφαλώς και θα ταιριάζει. Για να τη δούμε τώρα που αρχίζει θεωρητικά ως φαβορί.
Νέα απώλεια ο τιμωρημένος βασικός κεντρικός αμυντικός Λακρουά (9/0). Τρίτο παιχνίδι στη σειρά χάνει ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Κλίνγκερ (0/0), πέμπτο ο σπάνια βασικός μεσοεπιθετικός Βάλντσμιντ (5/1), εδώ και μεγάλο διάστημα απουσιάζουν ο λογιζόμενος ως βασικός αμυντικός χαφ Σλάγκερ (3/0), ο αναπληρωματικός δεξιός μπακ Γουίλιαμ (0/0) και ο αναπληρωματικός επιθετικός Μπιάλεκ (0/0). Είναι διαθέσιμος μετά από απουσία δύο παιχνιδιών ο αναπληρωματικός μεσοεπιθετικός Μεχμέντι (1/0). Ισως γυρίσει μετά από απουσία παιχνιδιού ο χρήσιμος αλλά σπάνια βασικός κεντρικός αμυντικός Μπορνό (6/0). Υπέρ του οι πιθανότητες.
Υποδέχτηκε τη Στουτγκάρδη και τη νίκησε με 4-1. Στο 7’ βρέθηκε πίσω στο σκορ, δεν πάταγε καλά, αλλά ισοφάρισε από στατική φάση στο 30’ και εξαιτίας συγκυριών πήρε το πάνω χέρι. Πάλι με όπλο τις στατικές φάσεις σημείωσε τα 2/3 επόμενα γκολ της, μα γενικά ήταν καλύτερη, πιο δραστήρια.
Η ομάδα του Μάρκους Βάιντσιρλ γύρισε στις νίκες μετά από τέσσερα παιχνίδια στο πρωτάθλημα και όπως κάνουμε πολλές φορές σε τέτοιες περιπτώσεις δεν βιαζόμαστε να κάνουμε λόγο για πρόοδο. Είχε θέληση, προσπάθησε, δεν αντιλέγουμε, μα υπήρξαν και μερικά προβλήματα στην αντίπαλό της που έπαιξαν ρόλο για την επικράτηση.
Για την ώρα χαρακτηρίζουμε τη συνάντηση ως εξαίρεση σε όσα μας έχει εμφανίσει στη σεζόν. Ηταν η πρώτη φορά που πέτυχε άνω του τέρματος σε παιχνίδι της, συνήθως έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα. Ειδικά αν πρέπει να παίξει με την πρωτοβουλία δεν το έχει, ενώ όταν αντεπιτίθεται τις περισσότερες φορές δεν έχει ακρίβεια.
Επιπλέον νέα σημείωση στο… ιστορικό της το ότι άρχισε για πρώτη φορά στη σεζόν με διάταξη 4-2-2-2. Το κρατάμε για το μέλλον, το πιο παραγωγικό παιχνίδι της έκανε αν μη τι άλλο με αυτό. Τρεις φορές άρχισε παιχνίδι της με διάταξη 4-2-3-1, τρεις ήττες με δώδεκα γκολ παθητικό μέτρησε. Στις άλλες περιπτώσεις που έπαιξε με σχήμα τριών στόπερ ήταν αν μη τι άλλο πιο σταθερή αμυντικά, μόνο στο Φράιμπουργκ δεν τα κατάφερε με αυτή την διάταξη στο ανασταλτικό κομμάτι.
Ουδέν νέο πρόβλημα. Δεύτερο παιχνίδι στη σειρά χάνουν ο αναπληρωματικός μεσοεπιθετικός Σαρενρέν-Μπαζί (5/0) και ο συνήθως βασικός αριστερός μπακ Ιάγκο (7/0), τρίτο ο αναπληρωματικός χαφ Τσιβέγια (0/0), ένατο ο λογιζόμενος ως βασικός κεντρικός αμυντικός Ουντούοκαϊ (3/0).