Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
Για 71 λεπτά, μέχρι να βρεθεί πίσω στο σκορ με 2-1, διεκδικούσε τουλάχιστον την ισοπαλία στην έδρα της Λεβάντε. Την αδικεί το τελικό 4-1 που διαμορφώθηκε με γκολ στο 86’ και στις καθυστερήσεις.
Δεύτερη ήττα στα 3 τελευταία παιχνίδια, ικανότατη επιθετικά, έχει πετύχει 8 γκολ (μόνο σε ένα ματς δεν έχει σκοράρει) αλλά έχει δεχτεί 9. Δεν μπορεί να παίξει κλειστά και αυτό δείχνει να είναι προς το παρόν μια σημαντική αδυναμία.
Απέναντι στη Λούγκο είναι πιθανό να έχει πρόβλημα και στην επίθεση, διότι είναι από τις ομάδες που δύσκολα βγαίνουν από το καβούκι τους. Σταθερός στο 4-4-2 ο Μιγκέλ Αλβαρεθ, δεν πρόκειται να αλλάξει τακτική.
Τραυματίας ο στόπερ Αμπραχαμ Ντελ Μοράλ (1/0).
Αν και προηγήθηκε με τον συνήθη ύποπτο Κρις Ράμος (3 γκολ), δεν μπόρεσε στο τέλος να πάρει ούτε την ισοπαλία στο εντός με την Αλαβές. Ισοφαρίστηκε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και δέχτηκε δεύτερο γκολ στο 68’.
Κολακευτική η θέση που κατέχει στη βαθμολογία, προσπαθεί ακόμη να βρει την κατάλληλη χημεία διότι έχει πολλά νέα πρόσωπα στο ρόστερ. Μόνο εύκολη υπόθεση δεν θα είναι η παραμονή στην κατηγορία.
Από την άλλη παλεύει όλα τα ματς και δυσκολεύει κάθε αντίπαλο. Δεν είναι όμως αρκετό για να διεκδικήσει κάτι παραπάνω μέσα στο επόμενο διάστημα. Δύσκολη δουλειά για τον Ερνάν Πέρες που δείχνει διατεθειμένος να το παλέψει ώστε η ομάδα του να βρει την αγωνιστική ταυτότητα που της ταιριάζει.
Τιμωρημένος ο αμυντικός χαφ Ελ Χατσέν (3/0). Θα απουσιάσει ξανά ο δεξιός μπακ Αλεξ Πέρεθ που είναι τραυματίας.