ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΒΕΣΤΕΡΛΟ – ΟΥΝΙΟΝ ΣΕΝΤ ΓΚΙΛΟΥΑΖ
21:45
25.02

ΒΕΣΤΕΡΛΟ – ΟΥΝΙΟΝ ΣΕΝΤ ΓΚΙΛΟΥΑΖ

Αουτσάιντερ με προοπτικές
ΚΟΥΙΠΓΕ (8.035)
114
5° C Συννεφιασμένος
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΒΕΣΤΕΡΛΟ - ΟΥΝΙΟΝ ΣΕΝΤ-ΓΚΙΛΟΥΑΖ

Facts Αγώνα

* Η Ουνιόν βρίσκει δίχτυα στα 23 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ η Βέστερλο στα 19.

* Η Βέστερλο πέτυχε μίνιμουμ 2 γκολ στα 9 από τα 10 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

* Η Ουνιόν βρίσκει δίχτυα στα 23 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος.

* 2-1-6 η πρόσφατη παράδοση με γηπεδούχο τη Βέστερλο.

* Α’ Γύρος: Ουνιόν – Βέστερλο  1-1.

ΒΕΣΤΕΡΛΟ
Ρεπορτάζ

Έκανε ένα σημαντικό βήμα για την παρουσία της στα πλέι οφ βγάζοντας διπλό στην έδρα της Σιντ Τρούιντεν (1-0). Η φάση που ουσιαστικά έκρινε εν πολλοίς την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 35’ όταν κέρδισε πέναλτι και αποβολή. Στο δεύτερο μέρος επικεντρώθηκε στη διατήρηση του υπέρ της σκορ, κρατώντας με άνεση το προβάδισμα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Βρίσκεται πλέον σε θέση ισχύος όσον αφορά τα πλέι οφ της Ευρώπης (5-8), καθώς καμία από τις ομάδες που διεκδικούν τον ίδιο στόχο δεν κέρδισε την περασμένη αγωνιστική. Θεωρητικά μάλιστα μπορεί να ονειρεύεται και μία θέση στα πλέι οφ τίτλου (στο -4 από την 4η θέση) αν και το συγκεκριμένο σενάριο δείχνει αρκετά τραβηγμένο.

Σε κάθε περίπτωση η πορεία της ξεπερνάει κάθε προσδοκία, καθώς μιλάμε για μία ομάδα που μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στη δεύτερη κατηγορία. «Η παρουσία μας στα πλέι οφ θα ήταν μία καλή επιβράβευση για τους παίκτες μου. Σε κάθε περίπτωση με την καλή σεζόν που κάνουμε καταφέραμε να επαναφέρουμε τη Βέστερλο στον ποδοσφαιρικό χάρτη», σημείωσε ο τεχνικός Ντε Ρουκ.

Αγωνιστικά Νέα

Παραμένουν εκτός για διάφορους λόγους ο μεσοεπιθετικός Μπερνάτ (6 συμ., 3 ασίστ), ο αμυντικός χαφ Μινέιρο (9 συμ.) και ο φορ Ντάτσι (2/1). Επιστρέφει ο στόπερ Ταγκίρ (21 συμ.).

ΟΥΝΙΟΝ ΣΕΝΤ-ΓΚΙΛΟΥΑΖ
Ρεπορτάζ

Το αήττητο που διατηρούσε εντός συνόρων από τις 11 Σεπτέμβρη (21 ματς συνολικά, 17 πρωτάθλημα-4 Κύπελλο) τερματίστηκε στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Σταντάρ Λιέγης (2-4). Προβληματική η εικόνα της στο πρώτο ημίχρονο (1-2), ανέκαμψε στο δεύτερο μέρος και στο 66’ ισοφάρισε σε 2-2, ωστόσο στα λεπτά που απέμεναν όχι απλά δεν κατάφερε να κάνει την ανατροπή, αλλά απώλεσε και το αήττητο σερί της, δεχόμενη δύο γκολ στο 85’ και στο 90+8’.

Στο -7 η διαφορά της από την πρωτοπόρο Γκενκ, ενώ δεν αισθάνεται πλέον ασφαλής ούτε για τη 2η θέση, με την Αντβέρπ να την έχει πλησιάσει στους τρεις βαθμούς. Θέμα απουσίας της, πάντως, από τα πλέι οφ τίτλου (1-4) δεν τίθεται (στο +14 από την 5η θέση).

Πέρα από το πρωτάθλημα συνεχίζει κανονικά και στις άλλες δύο διοργανώσεις (Κύπελλο, Γιουρόπα Λιγκ). Την προσεχή Πέμπτη, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Αντβέρπ στη ρεβάνς του 1-0 με το οποίο είχε επικρατήσει στον πρώτο αγώνα.

Αγωνιστικά Νέα

Παραμένει τιμωρημένος ο στόπερ Βαν ντερ Χέιντεν (21/1), συνεχίζει εκτός ο φορ Αγενσά (7/2). Εξέτισε ο μέσος Αμανί (μέσος, 22/1, 6 ασίστ).

Casino