Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ - ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ
Facts Αγώνα
* Εχουν εσχάτως 9/10 G/G και 9/10 Over στα παιχνίδια τους, ανεξαρτήτως έδρας, στο πρωτάθλημα.
* Η Βέρντερ Βρέμης έχει πρόσφατο ρεκόρ 4-2-4 υποδεχόμενη την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης στην πρώτη κατηγορία. Τα πέντε πιο πρόσφατα ραντεβού τους τελείωσαν στο εύρος του 2-3 γκολ.
* Ο επιθετικός της Βέρντερ Βρέμης, Ολιβερ Μπερκ έχει επιχειρήσει δύο σουτ στο πρωτάθλημα. Και τα δύο στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, και τα δύο κατέληξαν σε γκολ.
* Ο προπονητής της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, Ολιβερ Γκλάζνερ γίνεται ο εκατοστός τεχνικός στην ιστορία της κατηγορίας που έχει παιχνίδι σε αυτή την ημέρα των γενεθλίων του (48). Το ρεκόρ των παλαιότερων εορταζόμενων είναι 42-28-29 σε αυτές τις περιπτώσεις.
Αποχώρησε νικήτρια με 3-2 από το Ντόρτμουντ. Η νίκη της ήρθε με τρία γκολ από το 89’ ως τη λήξη αλλά δεν είναι άδικη. Μόνο από μακρινά σουτ δέχτηκε τα δύο γκολ, σταθερά ήταν δραστήρια και τολμηρή και ειδικά στο δεύτερο 45λεπτο πάντα πιο κοντά στο να απειλήσει παρά στο να απειληθεί. «Τρελή» η ανατροπή αλλά την άξιζε.
Η ομάδα του Ολε Βέρνερ έφτασε στην πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα, παρέμεινε αήττητη (1-2-0) σε αυτό και έκανε το πρώτο «πλήρες» παιχνίδι της από πλευράς διάρκειας στην απόδοση και στην επιθετικότητα. Στις προηγούμενες δύο αγωνιστικές «έπεφτε» στο δεύτερο 45λεπτο. Τα σκορ των παιχνιδιών της καταδεικνύουν τη διασκεδαστική εικόνα που έχουν αυτά στα μεγαλύτερα διαστήματα τους.
Στατιστικό επίτευγμα το ότι έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία του γερμανικού πρωταθλήματος που ανατρέπει σκορ με τρία τέρματα μετά από το 89ο λεπτό.
Νέα απώλεια ο αναπληρωματικός επιθετικός Ντινκτσί (0/0). Είναι αμφίβολοι ο βασικός κεντρικός αμυντικός Φριντλ (3/0) και ο βασικός δεξιός μπακ Βάιζερ (3/0). Πέμπτο παιχνίδι στη σειρά χάνει ο αναπληρωματικός αμυντικός χαφ Σαλιφού (0/0), έκτο ο αναπληρωματικός δεξιός μπακ Εμπόμ (0/0).
Υποδέχτηκε την Κολωνία και ήρθε ισόπαλη με 1-1 εναντίον της. Βαρετό παιχνίδι στο πρώτο 45λεπτο με αδυναμία δημιουργίας και προσοχή στην άμυνα εκατέρωθεν. Στο δεύτερο 45λεπτο έπαιξε πιο επιθετικά και πιεστικά χωρίς όμως να βρίσκει καθαρή επεριορίστηκε για μεγάλα διαστήματα στην άμυνα, χωρίς να απειλείται, αλλά από στατική φάση δέχτηκε το γκολ (71’). Βγήκε μπροστά και μακρινό σουτ σε φάση διαρκείας της χάρισε το 1-1 στο 82’.
Η ομάδα του Ολιβερ Γκλάζνερ έμεινε δίχως νίκη και στο τέταρτο επίσημο παιχνίδι της στη σεζόν και τα πράγματα είναι απλά. Δεν ξέρει πώς να επιτεθεί. Η αποχώρηση του Φίλιπ Κόστιτς την έκανε σαν φοιτήτρια φιλολογίας που μπήκε σε αμφιθέατρο βιοχημείας. Ψάχνεται, δεν καταλαβαίνει τι πρέπει να κάνει, είναι προβλέψιμη, δεν έχει φαντασία.
Ναι, τις άλλες αρετές, δηλαδή την οργάνωση και την τακτική τις έχει, αλλά δίχως τον Σέρβο οι κλειστές άμυνες εξελίσσονται σε άλυτο γρίφο. Πρέπει να βρει νέο στιλ ο τεχνικός της, να αναδείξει νέους δημιουργούς και πιθανότατα νέο στιλ επιθέσεων. Ακραίους μεσοεπιθετικούς ώστε να παίζει όπως την περασμένη σεζόν, δεν έχει πλέον.
Απέναντι στην Κολωνία είδαμε φυσικά για πρώτη φορά διάταξη 4-2-3-1 και όχι τρία στόπερ, αλλά όπως είπαμε. Δεν έχει κλασσικούς ακραίους μεσοεπιθετικούς. Με τον Κολό Μουανί και με τον Λίντστρεμ έπαιξε σε αυτές τις θέσεις. Υπηρεσιακές επιλογές. Οχι πως έχει δεξιό μπακ. Ο αμυντικός χαφ Γιάκιτς κάλυψε τη θέση.
Στο ρόστερ της πρόσθεσε με δανεισμό από την Παρί Σεν Ζερμέν και τον χαφ Ερικ Ζουνιόρ Ντινά Εμπιμπέ. Δεν έχουμε εικόνα του ώστε να κρίνουμε.
Ουδέν νέο πρόβλημα. Δεύτερο παιχνίδι στη σειρά χάνει ο βασικός κεντρικός αμυντικός Τουρέ (2/0), πέμπτο ο δεξιός μπακ Μπουτά (0/0). Αρχισε προπονήσεις μετά από απουσία τεσσάρων παιχνιδιών ο κεντρικός αμυντικός Ονγκενέ (0/0). Ισως γυρίσει μετά από απουσία παιχνιδιού ο αναπληρωματικός χαφ Χρούστιτς (0/0).