Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
Facts Αγώνα
* Τοπική αναμέτρηση της Μαδρίτης.
* Α’ γύρος: Ρεάλ – Βαγιεκάνο 2-1
* 13 διπλά η Ρεάλ σε 18 ματς στο Βαγιέκας (4 ήττες, 1 ισοπαλία).
* Η Ρεάλ έχασε μόνο 1 από τα τελευταία 21 παιχνίδια της απέναντι στη συμπολίτισσα Ράγιο Βαγιεκάνο (19 νίκες, 1 ισοπαλία).
Το Βαγιεκάνο – Ρεάλ παίζει εδώ!
Αδικη ήττα στο «Μαρτίνεθ Βαλέρο» από την Ελτσε (2-1), με ανατροπή στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης. Σαφώς καλύτερη, κυριάρχησε και προηγήθηκε στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου. Είχε τον έλεγχο ώστε να διευρύνει το προβάδισμα, δεν το έκανε και το πλήρωσε σε δύο στιγμές αδράνειας στο φινάλε.
Τέσσερις σερί ήττες για το συγκρότημα του Αντονι Ιραόλα κι ενώ ακολουθεί η ρεβάνς με την Μπέτις (Πέμπτη) στα ημιτελικά του Κόπα ντελ Ρέι. Υπενθυμίζεται ότι στο πρώτο ματς στο «Βαγιέκας» είχε ηττηθεί 2-1. Στο γήπεδό της μετρά 7 Under στα 8 τελευταία.
«Δεν μπορούμε να αλλάξουμε αυτό που είμαστε, μπορούμε όμως να προσθέσουμε κάποιες πινελιές. Για να νικήσουμε τη Ρεάλ πρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα σωστά και οι λεπτομέρειες να είναι με το μέρος μας, όπως με την Μπαρτσελόνα. Απαγορεύονται τα λάθη, είδαμε πόσο μας κόστισαν με την Ελτσε. Όχι, δεν με απασχολεί το Κύπελλο, έχουμε πολύ χρόνο να το σκεφτούμε μετά», το σχόλιο του Βάσκου τεχνικού.
Διαθέσιμος ο συνήθως αναπληρωματικός Μάρας (στόπερ, 6/0), αμφίβολος ο Ουνάι Λόπεθ (χαφ, 18/0), πάγια έξω ο Μερκελάνθ (εξτρέμ, 4/0). Παίζεται μια θέση μπροστά ανάμεσα σε Φαλκάο, Σίλα και Γκουαρδιόλα.
Αναμενόμενη επιστροφή στις νίκες, 3-0 επί της Αλαβές στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου». Νωθρή στο πρώτο ημίχρονο, όλα έγιναν πιο εύκολα μετά το πρώτο γκολ, με το θαυμάσιο σουτ του Μάρκο Ασένσιο στο 63’. Διπλασίασε ο Βινίσιους στο 80’ σε μια φάση που κρύφτηκε η μπάλα και στο φινάλε σκόραρε με πέναλτι ο Καρίμ Μπενζεμά.
Τέσσερις νίκες στα οκτώ τελευταία, όχι και ο καλύτερος δυνατός απολογισμός, τουλάχιστον συγκριτικά με τα δικά της νούμερα στην αρχή της σεζόν. Τρία under και ισάριθμα no goal στις τελευταίες τέσσερις εξόδους της στο πρωτάθλημα. Ακολουθεί η Σοσιεδάδ την ερχόμενη εβδομάδα και ύστερα η ρεβάνς με την Παρί Σεν Ζερμέν στο Τσάμπιονς Λιγκ.
«Νομίζω ότι μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι, η Ράγιο έχει πάει πολύ καλά μέχρι στιγμής. Υποφέραμε το τελευταίο διάστημα για πολλούς και διάφορους λόγους, όμως τώρα θαρρώ ότι είμαστε σε καλύτερη κατάσταση. Απέναντι στην Αλαβές βγάλαμε καλή αντίδραση, μακάρι να δείξουμε το ίδιο και αύριο (σ.σ. σήμερα)» έλεγε χθες ο Ιταλός τεχνικός Κάρλο Αντσελότι.
Δεν υπολογίζονται Αλάμπα (στόπερ, 23/1) και Μπέιλ (εξτρέμ, 4/1), περισσότερο προφυλάσσονται ενόψει της συνέχειας. Ο Νάτσο θα παίξει στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Μιλιτάο.