Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ - ΔΕ ΣΤΡΟΝΓΚΕΣΤ
Facts Αγώνα
* Η Ατλέτικο Παραναένσε από την Βραζιλία υποδέχεται την Δε Στρόνγκεστ από την Βολιβία.
ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ
Στη φάση των «16» προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας, ενώ η τρίτη συνεχίζει στο Κόπα Σουνταμερικάνα. Κριτήρια ισοβαθμίας: 1) Καλύτερη διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Καλύτερη εκτός έδρας επίθεση.
Η βαριά ήττα που υπέστη με 4-0 από την Σάο Πάολο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος την Κυριακή, αλλά και γενικότερα το νωθρό ξεκίνημα στην σεζόν κόστισε την δουλειά στον Αλμπέρτο Βαλεντίμ, που βρίσκονταν σε αμφισβήτηση διαρκώς στις τάξεις των φιλάθλων της. Οικτρή η εικόνα της, χωρίς αρχή, μέση και τέλος σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Σε πανικό η άμυνά της, ενώ επιθετικά ήταν εντελώς ακίνδυνη.
Παραιτήθηκε επίσης και ο Λούτσο Γκονζάλες, που αρχικά είχε αποφασιστεί να καθοδηγήσει την ομάδα ως υπηρεσιακός. Ναυάγησαν οι συζητήσεις με τον πρώην τεχνικό της Κορίνθιανς, Σιλβίνιο και ο εκλεκτός είναι ο Φάμπιο Καρίλε, με τον οποίο υπέγραψε διετές συμβόλαιο και θα κάτσει κανονικά στον πάγκο της απόψε.
Ο πρώην τεχνικός της Σάντος έχει δουλέψει (ως δεξί χέρι) στο πλάι του κορυφαίου Τίτε, τον οποίο αντικατέστησε επάξια όταν αποχώρησε από την Κορίνθιανς για χάρη της Εθνικής. Ανακοινώθηκε και η αγορά του 17χρόνου wonderkid της Κρουζέιρο, Βίτορ Ρόκε, για τον οποίο έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη. Γιοα την ακρίβεια με το ποσό που επένδυσε πάνω του έγινε η ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας του συλλόγου.
Τραυματίας ο βασικός αμυντικός Τιάγκο Ελένο.
Δεν έμεινε ευχαριστημένη με το εντός έδρας 1-1 που έφερε κόντρα στη Λιμπερτάδ Ασουνσιόν για την πρεμιέρα των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες. Μπορεί να είχε το πάνω χέρι στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, αλλά δεν ήταν αρκετά ουσιαστική στις ευκαιρίες που δημιούργησε και δεν εκμεταλλεύτηκε το προβάδισμα που έχει στο μεγάλο υψόμετρο της Λα Παζ. Ανοιξε το σκορ στο 11’ και ισοφαρίστηκε τρία λεπτά αργότερα.
Συνέχισε έτσι την κακή παράδοση που κρατάει κόντρα στην ομάδα της Παραγουάης (0-2-3). Τα ξημερώματα της Τρίτης, δοκιμάστηκε στην Κοτσαμπάμπα, στην έδρα Αουρόρα για το πρωτάθλημα. Μέτρια η εμφάνιση που έκανε, δέχθηκε γκολ στο 82’ και ηττήθηκε 1-0. Συμπαθητική η παρουσία της έως τώρα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν Βολιβίας (4-2-2).
Κόντρα στην Ατλέτικο Παραναένσε, θα δοκιμαστεί για 16η φορά στη Βραζιλία σε Κόπα Λιμπερταδόρες. Κάκιστη η παράδοση που κρατάει εκεί, αφού έχει πετύχει μόλις μία νίκη (1-0-14). Το μοναδικό της τρίποντο το πέτυχε το 2016, κόντρα στη Σάο Πάολο με σκορ 0-1.
Εξέτισαν και επιστρέφουν ο χαφ Εσπάρσα (9/1) και ο πολύτιμος μεσοεπιθετικός Αμαράλ (10/4). Τραυματίας ο στόπερ Βενέγκας (8/0). Τιμωρημένος ο επιθετικός Προστ (11/3). Αμφίβολος ο βασικός μεσοεπιθετικός Χένρι Βάκα (11/1). Κλήθηκε στην αποστολή ο νεοφερμένος μέσος Χουάν Κασκίνι (Ακαντέμικα Κλιντσένι).