Ήρθεσ ισόπαλη 2-2 με την Γκρέμιο εντός έδρας. Έμεινε δυο φορές πίσω στο σκορ, αλλά κατάφερε να πάρει το βαθμό. Ο Μονσάλβε άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, αλλά ο Σάσα με πέναλτι ισοφάρισε. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Τζέμερσον έβαλε ξανά τους «Γκαούτσο» μπροστά στο σκορ, αλλά ο Βινισίνιο κατάφερε να ισοφαρίσει μετά από ένα όμορφο παιχνίδι.
«Δεχθήκαμε δυο γκολ που δεν έπρεπε να τα δεχθούμε. Πρέπει να εκτιμήσουμε την προσπάθεια που έκανε η ομάδα. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, αλλά αντιδράσαμε σωστά. Πρέπει να αποδεχτούμε ποιο ήταν το αποτέλεσμα, δεν είναι αυτό που θέλαμε, αλλά το σημαντικό είναι να ενεργούμε με τη νοοτροπία του νικητή. Αν είχαμε σκοράρει πρώτοι, το παιχνίδι θα ήταν διαφορετικό» επισήμανε ο προπονητής Καϊσίνια.
Έχει 31 βαθμούς και βρίσκεται όχι πολύ μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Χρειάζεται προσοχή μέχρι το τέλος, προκειμένου να…έχει το κεφάλι της ήσυχο. Θετικό το γεγονός ότι δεν έχει άλλες υποχρεώσεις σε άλλη διοργάνωση, αλλά και το ότι η σημερινή της αντίπαλος έχει το μυαλό της στη ρεβάνς του Κόπα Λιμπερταδόρες.