Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΙΡΟ - ΜΠΑΪ́Α ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Τελευταία εντός έδρας νίκη της Ατλέτικο Μινέιρο για το πρωτάθλημα ήταν στις 14 Μαΐου κόντρα στην Ιντερνασιονάλ! Μπορεί να έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά την εκτός έδρας νίκη στη Σάο Πάολο και περισσότερη ποιότητα από την Μπαΐα, αλλά ο άσος σε τέτοιες αποδόσεις δεν αξίζει! Από την άλλη, ούτε οι φιλοξενούμενοι μας πειθούν για να τους στηρίξουμε, παρά τη νίκη που έκαναν κόντρα στην Αμέρικα.11/14 2-3 γκολ μετράνε οι γηπεδούχοι εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ οι φιλοξενούμενοι πέντε στα τελευταία επτά παιχνίδια. Μπορούν να φέρουν ακόμα ένα.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΙΡΟ - ΜΠΑΪ́Α
Facts Αγώνα
* Η Ατλέτικο Μινέιρο έχει 6 συνεχόμενα ματς εντός έδρας χωρίς νίκη.
* Στις τελευταίες 21 αναμετρήσεις, η Ατλέτικο Μινέιρο έχει κερδίσει 7 φορές, η Μπαΐα 4 ενώ έχουν φέρει και 10 ισοπαλίες. Η διαφορά τερμάτων είναι 26-20 υπέρ της Ατλέτικο Μινέιρο.
* Το πιο σύνηθες αποτέλεσμα μεταξύ των δύο είναι 1-1. 6 αγώνες έχουν τελειώσει με αυτό το σκορ.
Επιτέλους…χαμόγελα! Επικράτησε 2-0 στην έδρα της Σάο Πάολο και «ανάσανε» βαθμολογικά, πανηγυρίζοντας την πρώτη της νίκη μετά από δέκα αγώνες. Το ματς άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για την ίδια, όταν ο Χουλκ με μια απίστευτη γκολάρα με απευθείας εκτέλεση φάουλ από αρκετά μακρινή απόσταση έκανε το 1-0 στο 4’. Πάντως, η Σάο Πάολο άσκησε τεράστια πίεση και έχασε αρκετές φάσεις, ενώ ο Χουλκ λίγο έλειψε να σκοράρει ξανά, προς το τέλος του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος, ο νεοφερμένος Λούκας Μόουρα (πρώην παίκτης της Τότεναμ) μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για τους γηπεδούχους, δίνοντας πνοή στο επιθετικό παιχνίδι με ντρίμπλες, αξιόλογες επιθετικές ενέργειες και καλές εκτελέσεις φάουλ. Ωστόσο, αποδείχθηκε και μοιραίος καθώς υπέπεσε σε πέναλτι στον Πάτρικ, την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Παβόν για το 2-0. Προς το τέλος, ο Χουλκ έχασε μια ακόμα τεράστια ευκαιρία από τη μικρή περιοχή, ενώ η Σάο Πάολο δεν είχε άλλες ψυχικές και σωματικές δυνάμεις για να αντιδράσει. Ανέβηκε στους 24 βαθμούς.
Μεσοβδόμαδα, αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κόπα Λιμπερταδόρες, καθώς έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Παλμέιρας και δεν κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 0-1 του πρώτου αγώνα. Δέχθηκε ασφυκτική πίεση από τον αντίπαλο, αλλά έμεινε στο «παιχνίδι» της πρόκρισης μέχρι το τέλος. Τελικά, δεν κατάφερε να δημιουργήσει αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις προς την αντίπαλη εστία και αποκλείστηκε. Πάντως, λίγο έλειψε να πετύχει το πολυπόθητο γκολ, όταν ο Παουλίνιο πέρασε τον τερματοφύλακα Έβερτον, αλλά πλάσαρε άουτ, ενώ παραπονέθηκε για μη καταλογισμό πέναλτι σε χέρι του Γκάμπριελ. Πλέον επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα.
Την επόμενη αγωνιστική ταξιδεύει στην έδρα της Βάσκο.
Τραυματίας ο μέσος Χιοράν (11/2). Νέο μυϊκό πρόβλημα για τον μεσοεπιθετικό Σαράτσο (13/1).
Επιτέλους χαμόγελα. Επικράτησε 3-1 της Αμέρικα στην έδρα της και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Στο 27’ ο Εβεράλντο, ανενόχλητος από την μεγάλη περιοχή της, πλάσαρε ιδανικά για το 1-0 των γηπεδούχων. Προς στιγμήν ο Γκονζάλο Μαστριάνι με κεφαλιά, επίσης ανενόχλητος, στο 53’, έδωσε ελπίδες στην Αμέρικα, αλλά η συνέχεια ήταν αρκετά ευχάριστη για την ίδια. Ο Καϊλί με πολύ ωραίο σουτ έκανε το 2-1 οχτώ λεπτά αργότερα, ενώ έμεινε με 10 παίκτες μετά από αποβολή του Μπούργος. Όπως ήταν φυσικό, οι γηπεδούχοι «καθάρισαν» το ματς στο 71’ με τον Ρατάο. Ανάσανε βαθμολογικά και βγήκε οριακά από την επικίνδυνη ζώνη, έχοντας 18 βαθμούς.
Τερμάτισε ένα σερί με έξι αγώνες χωρίς νίκη. Ένας από τους βασικούς στον αγώνα της περασμένης Κυριακής, ο Ρεζέντε πιστεύει ότι η «Τρικολόρ» εξελίσσεται στη διοργάνωση και προβλέπει ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στη σημερινή αντίπαλο. « Αυτός ο θρίαμβος ήταν θεμελιώδης. Αφήσαμε τη ζώνη του υποβιβασμού, ολοκληρώσαμε τρία παιχνίδια χωρίς ήττα και αποκτήσαμε αυτοπεποίθηση. Εξελισσόμαστε και τα αποτελέσματα το δείχνουν. Στόχος μας είναι να ανέβουμε ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία, αλλά σκεφτόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι» επισήμανε ο μέσος της Μπαΐα.
Την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την Μπραγκαντίνο.
Ο επιθετικός Μπιέλ (7/2), ο τερματοφύλακας Ντανίλο Φερνάντες (1/0) και ο επιθετικός Τζακαρέ (7/1) υποβάλλονται ακόμα σε θεραπεία και δεν θα αγωνιστούν.