ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΘΕΛΤΑ
22:00
26.02

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΘΕΛΤΑ

Δρ. Τζέκιλ και Μίστερ Χάιντ η Ατλέτικο
ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝΟ (68.450)
590
13° C Συννεφιασμένος
Novasports 1
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΘΕΛΤΑ

Facts Αγώνα

* Α’ γύρος: Θέλτα – Ατλέτικο 1-2
* 15 χρόνια χωρίς διπλό η Θέλτα επί της Ατλέτικο, από τον Ιούνιο του 2006. Ισοπαλίες πέρσι και πρόπερσι.
* Η Θέλτα ηττήθηκε μόνο σε 1 από τις τελευταίες 11 εκτός έδρας υποχρεώσεις της με ομάδες της Μαδρίτης (7 ισοπαλίες, 3 νίκες).

Το Ατλέτικο Μ. – Θέλτα παίζει εδώ!

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
Ρεπορτάζ

Ανώτερη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο μεσοβδόμαδο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ, την αδικεί το 1-1. Νωρίς μπροστά στο σκορ με το γκολ του Ζοάο Φέλιξ, ήλεγξε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, δεν απειλήθηκε ποτέ, αλλά πλήρωσε μια στιγμή αδράνειας στο τελευταίο δεκάλεπτο. Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για τις 15 Μαρτίου στο «Ολντ Τράφορντ».

Στο πρωτάθλημα νίκησε με το πλασματικό 3-0 στην Παμπλόνα την Οσασούνα. Πλασματικό, γιατί η εμφάνισή της δεν ήταν καλή, έκανε τέσσερα σουτ on target και τα τρία πήγαν μέσα, ενώ η Οσασούνα είχε τον έλεγχο, κυριάρχησε και έφτιαξε φάσεις μπροστά στα καρέ του Ομπλακ.

«Τα θετικά αποτελέσματα κάνουν μια ομάδα πιο συμπαγή και της δίνουν αυτοπεποίθηση. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε την πρόοδο που δείξαμε στα δύο πιο τελευταία, να έχουμε μεγαλύτερη σταθερότητα και να βελτιωνόμαστε διαρκώς. Σας θυμίζω ότι την επόμενη χρονιά από το πρωτάθλημα του 2014, φτάσαμε τελευταία αγωνιστική για να εξασφαλίσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ…» έλεγε χθες ο Ντιέγκο Σιμεόνε.

Αγωνιστικά Νέα

Κάμποσες επιστροφές συγκριτικά με το ματς της περασμένης αγωνιστικής. Λείπουν με τραυματισμό οι Ντάνιελ Βας (μπακ, 1/0), Κόκε (χαφ, 21/0) και Ματέους Κούνια (φορ, 20/5).

ΘΕΛΤΑ
Ρεπορτάζ

Κατώτερη των περιστάσεων τη Δευτέρα στο «Μπαλαΐδος», παραχώρησε 1-1 στην ουραγό Λεβάντε. Δίκαιο σε γενικές γραμμές το αποτέλεσμα. Κινδύνεψε σοβαρά σε δύο περιπτώσεις, προηγήθηκε στο 67’ με τον Αργεντινό εξτρέμ Σέρβι, ισοφαρίστηκε στο 82’ και «άγγιξε» το δεύτερο γκολ πέντε λεπτά αργότερα.

Μόνο μία ήττα στα 9 τελευταία (4 νίκες, 4 ισοπαλίες), από τη Σοσιεδάδ στο Σαν Σεμπαστιάν, με 7 Under και 6 no goal στο ίδιο διάστημα. Επί της ουσίας σώθηκε, αν και δεν δείχνει ικανή να πάει πολύ ψηλότερα.

«Τους έχω αντιμετωπίσει δύο φορές, αμφότερα τα ματς ήταν ισορροπημένα, κάθε ομάδα προσπαθούσε να επιβάλλει το στυλ και τον ρυθμό της. Σκέφτομαι περισσότερο τι μπορεί να κάνει η Θέλτα, παρά τι μπορεί η Ατλέτικο» είπε ο Αργεντινός τεχνικός Εδουάρδο Κοουδέτ, ενώ μίλησε με κολακευτικά σχόλια για τον συμπατριώτη του. «Απόλυτος σεβασμός στον Σιμεόνε, είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο».

Αγωνιστικά Νέα

Για μία ακόμα εβδομάδα ο Κοουδέτ δεν αντιμετωπίζει απουσίες και ετοιμάζει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Casino