Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΙΝΤΕΡ
Facts Αγώνα
* Προπονητής της Ιντερ (Ιούνιος 2011 – Σεπτέμβριος 2011) ο τεχνικός της Αταλάντα, Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι.
* Ποδοσφαιριστής της Αταλάντα (2007-08, 19/0) ο προπονητής της Ιντερ, Σιμόνε Ιντζάγκι.
* 4-9-4 στα 17 τελευταία Αταλάντα – Ιντερ. Οι 7/9 ισοπαλίες με σκορ 1-1! Goal/goal τα 14/18 τελευταία και τα 19/24 πιο πρόσφατα.
* Η Ίντερ παραμένει αήττητη στα 7 τελευταία παιχνίδια της στη Σέριε Α με την Αταλάντα και στις δύο έδρες.
* Τελευταία φορά που η Αταλάντα υπέστη τουλάχιστον τρεις σερί εντός έδρας ήττες στη Σέριε Α ήταν τον Νοέμβριο του 1997. Ήδη μετρά δύο.
* Στα 6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της που έχουν ξεκινήσει αυτή την ώρα (μεσημέρι Κυριακής, 13.30) η Ίντερ έχει δεχτεί συνολικά 15 γκολ.
Πλήρωσε το υπερβολικό ροτέισον του προπονητή της, Γκασπερίνι και έτσι υπέστη την πρώτη φετινή εκτός έδρας ήττα της, 2-1 στο Λέτσε. Δέχτηκε δύο γκολ μέχρι το 30’ από δύο μεγάλα λάθη της άμυνας και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον επανακάμψαντα Σαπάτα στο 40’. Στο δεύτερο ημίχρονο πιο πιθανό έδειχνε το 3-1, αν και η ίδια είχε χαμένο τετ α τετ στο 84’ για να σώσει τουλάχιστον τον έναν βαθμό.
Έχασε σημαντικό έδαφος στη μάχη για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Παράλληλα προβληματίζει με τη συνεχιζόμενη αδυναμία της να εκμεταλλευτεί το Μπέργκαμο, στο οποίο έχασε παραδοσιακά πολύ δύσκολα βαθμούς.
«Θέλουμε να κλείσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτό το πρώτο μέρος της σεζόν. Αντίπαλες τίθενται δύο ομάδες που έχουν τους ίδιους πόντους. Το ποδόσφαιρο είναι ωραίο γιατί κάθε προπονητής δικαιούται να έχει τη δική του οπτική. Δέχομαι την οπτική του καθενός, όμως τη δική μου δεν την αλλάζω» ανέφερε ο Γκασπερίνι απαντώντας και σε σχόλια για το ροτέισον στο Λέτσε.
Τραυματίες ο μπακ-χαφ Τζαπακόστα (2/0) και ο φορ Μουριέλ (9/1). Νέα απώλεια ο χαφ Ντε Ρόουν (13/0). Με 3-4-1-2 οι «μπεργκαμάσκι» με τους Λούκμαν και Χόιλουντ επιθετικό δίδυμο και τον Πάσαλιτς σε ρόλο τρεκουαρτίστα.
Βρέθηκε να χάνει εντός έδρας από την Μπολόνια στο 22’ έχοντας γλιτώσει νωρίτερα και άλλες τρεις φορές την παραβίαση της εστίας της. Στη συνέχεια όμως ήταν καταιγιστική σκοράροντας έξι φορές έχοντας πέντε διαφορετικούς σκόρερ (Τζέκο 26’, Ντιμάρκο 36’, 48’, Μαρτίνες 42’, Τσαλχάνογλου 59’ πέναλτι, Γκόσενς 76’).
Έδωσε απαντήσεις για την ήττα από τη Γιουβέντους και μείωσε την απόστασή της από τη δεύτερη θέση στους τρεις βαθμούς. Καμπανάκι από τη διοίκηση πριν από το ματς προς τον Σιμόνε Ιντζάγκι ότι θα είναι καταστροφή η απώλεια του εισιτηρίου για το Τσάμπιονς Λιγκ.
«Πρέπει να βελτιώσουμε τις επιδόσεις μας στα ντέρμπι. Όλες οι ομάδες βράζουν πάνω κάτω στο ίδιο καζάνι με εξαίρεση τη Νάπολι. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο και τα πάντα μπορούν να συμβούν» ανέφερε ο τεχνικός των «νερατζούρι».
Τραυματίες ο μπακ-χαφ Νταρμιάν (10/0), ο μπακ-στόπερ Ντ’ Αμπρόζιο (4/0) και ο φορ Λουκάκου (3/1). Επιστρέφει Με 3-5-2 οι «νερατζούρι» με τους Τζέκο και Λαουτάρο Μαρτίνες επιθετικό δίδυμο.