Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Απρόσμενα υψηλές οι αποδόσεις στο Χ2, για μία ομάδα που τρέχει σερί δέκα αγώνων χωρίς ήττα απέναντι στην Άστον Βίλα. Ωστόσο, θα προτιμήσουμε τη λύση των γκολ. Τα παιχνίδια και των δύο ανοίγουν και ειδικά στο «Βίλα Παρκ» μπαίνουν πολλά γκολ. Η ποιότητά τους μπροστά είναι δεδομένη, τα αμυντικά κενά τους το ίδιο, πάμε λοιπόν με το G/G+Over.
Bet builder
G/G+Over 2,5+Over 0,5 Ημίχρονο
Ειδικά στοιχήματα
G/G+Over 0,5 Ημίχρονο
ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ
Facts Αγώνα
- Περισσότερες νίκες έχει σε αυτό το ζευγάρι η Γουέστ Χαμ (38-35-45).
- Αήττητη εδώ και δέκα αγώνες είναι η Γουέστ Χαμ απέναντι στην Άστον Βίλα (6-4-0).
- Στις επτά τελευταίες συναντήσεις τους το G/G έσπασε μόλις μία φορά.
- Σερί δέκα νικών τρέχει η Άστον Βίλα εντός έδρας στην Premier League.
- Τέσσερα παιχνίδια αήττητη είναι η Γουέστ Χαμ, η οποία έχει εννέα G/G σε έντεκα αγώνες.
Δείτε τα προγνωστικά Αγγλίας
Απόλαυση Premier League στο Betshop με Bet Builder. Και με δυνατότητα Cashout. 21+
Η βελτίωσή της με τον Ουνάι Έμερι είναι αλματώδης και αυτό που έχει καταφέρει τους τελευταίους μήνες στα εντός έδρας παιχνίδια της είναι απίστευτο. Τρέχει σερί δέκα νικών για την Premier League έχοντας παίξει μεταξύ άλλων με Τότεναμ και Νιούκαστλ. Φέτος έχει επικρατήσει των Έβερτον (4-0), Κρίσταλ Πάλας (3-1) και Μπράιτον (6-1) με τον συντελεστή τερμάτων να είναι 13-2! Πιέζει τον κάθε αντίπαλο, βγάζει φάσεις και εάν προηγηθεί, δεν υπάρχει επιστροφή. Σε αυτά τα δέκα νικηφόρα παιχνίδια πίσω στο σκορ βρέθηκε μόλις μία φορά και ήταν απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας. Εκεί ισοφάρισε στο 87′ και έβαλε τα άλλα δύο γκολ στο 90’+8 και στο 90’+11.
Παίκτες όπως οι Γουότκινς, Ντιαμπί και Μπέιλι μπορούν να ξεκλειδώσουν κάθε άμυνα, ενώ υπάρχουν και χαφ που δίνουν λύσεις στο σκοράρισμα. Το ψεγάδι είναι ένα, η αμυντική λειτουργία. Παλεύει για να το διορθώσει ο Έμερι. Αλλάζει σχηματισμούς, αλλά είτε με τετράδα είτε με τριάδα στα μετόπισθεν το αποτέλεσμα είναι ένα, να δέχεται γκολ. Μόνο με την Έβερτον και με την Τσέλσι κράτησε απαραβίαστη την εστία της, ενώ η ίδια δεν σκόραρε μόνο στο «Άνφιλντ». Έξι G/G σε οκτώ ματς, λοιπόν, και άλλα τόσα Over. Τέλος, στο πρόσφατο 1-1 με τη Γουλβς ως διά μαγείας δεν μπήκαν περισσότερα γκολ. Στο 53′ έμεινε πίσω στο σκορ, στο 55′ ισοφάρισε και έκτοτε έγινε χαμός. Δέχτηκε κλασικές ευκαιρίες και στο φινάλε έκανε εκείνη τουλάχιστον τρεις σημαντικές, με κορυφαία το δοκάρι του Γουότκινς.
Παρά την εμπλοκή του ονόματός του σε στοιχηματικό σκάνδαλο στην Ιταλία, ο Ζανιόλο (εξτρέμ, 6/0) είναι διαθέσιμος. Μορένο (αρ. μπακ, 0/0) και Ράμσεϊ (χαφ, 2/1) παραμένουν έξω, όπως φυσικά και οι μόνιμα τραυματίες Μινγκς (στόπερ, 1/0) και Μπουεντία (επ. χαφ, 0/0).
Όσο περνάει ο καιρός, πείθει και περισσότερο. Μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τον οποιονδήποτε. Επιθετικά έχει την ποιότητα να τα καταφέρει. Διαθέτει παίκτες που μπορούν να ταλαιπωρήσουν κάθε άμυνα. Το πρόβλημα ήταν και παραμένει η αμυντική της λειτουργία. Συνήθως το προσπερνά και αυτό και παίρνει βαθμούς ακόμη και όταν δέχεται γκολ. Μετά από οκτώ αγωνιστικές έχει δύο ήττες από Μάντσεστερ Σίτι (1-3) και Λίβερπουλ (3-1), ενώ η τελευταία απώλεια βαθμών ήταν απέναντι στη Νιούκαστλ (2-2). Αν μπορεί να θεωρηθεί στραβοπάτημα μία ισοπαλία με έναν αντίπαλο αυτού του επιπέδου. Στα υπόλοιπα παιχνίδια η Γουέστ Χαμ έχει μόνο νίκες, ανεξάρτητα από τη διοργάνωση.
Στην Premier League έχει επτά G/G σε οκτώ αγώνες και την εξήγηση τη δώσαμε προηγουμένως. Μεγάλη ποιότητα μπροστά, μεγάλα κενά πίσω. Έτσι βγήκαν και τα 6/8 Over. Μόνο από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ δεν δέχτηκε γκολ και αυτό λόγω της δυναμικής του αντιπάλου. Στο τελευταίο ματς πριν τη διακοπή με τη Νιούκαστλ προηγήθηκε νωρίς (8′), αλλά είδε σε ένα πεντάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο (57′ και 62′) να γίνεται η ανατροπή. Θα μπορούσε να δεχτεί και τρίτο γκολ. Δεν έγινε αυτό και στο 89′ πήρε τον βαθμό, ενώ στις καθυστερήσεις είχε τη δυνατότητα να κάνει και την ανατροπή. Όσο δεν βρίσκει αμυντική ισορροπία, δύσκολα δεν θα ανοίγουν οι αγώνες της.
Ο Ντέιβιντ Μόγιες είπε πως όσοι παίκτες του ήταν διεθνείς, υπολογίζονται κανονικά και έτσι τα μοναδικά προβλήματα είναι οι Κρέσγουελ (αρ. μπακ, 0/0) και Τζόνσον (δ. μπακ, 0/0).