ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΟΦΗ
15:00
02.10

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΟΦΗ

Με σύμμαχο την παράδοση ο Αστέρας
Θεόδωρος Κολοκοτρώνης (6.700)
488
26° C Ηλιόλουστος
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΦΗ

Facts Αγώνα

* 9-8-6 υπέρ του Αστέρα η συνολική παράδοση στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων ανεξαρτήτως διοργάνωσης, 6-4-1 υπέρ των Αρκάδων ο απολογισμός των αναμετρήσεων που έχουν γίνει στην Τρίπολη. Σε επίπεδο κορυφαίας κατηγορίας πρωταθλήματος, οι αντίστοιχες επιδόσεις είναι 9-8-4 και 6-4-0 υπέρ του Αστέρα (5 σερί νίκες), η μόνη ήττα του οποίου στην Τρίπολη από τον ΟΦΗ καταγράφηκε στην παρθενική αναμέτρηση των δύο ομάδων στην ιστορία, στις 9/12/1962, με 2-0, τότε στο πλαίσιο της Β’ Εθνικής.

* Σε 7 ματς με αντίπαλο τον Αστέρα, ο Νίκος Νιόπλιας μετράει 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες. Το πιο εντυπωσιακό όμως είναι ότι και τα 7 αυτά ματς είχαν 0-1 γκολ.

* Πρόπερσι, ο ΟΦΗ νίκησε τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό και στο αμέσως επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι του νίκησε στη Λάρισα. Πέρσι, νίκησε ξανά στο Πανθεσσαλικό και στο αμέσως επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι του νίκησε στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ. Φέτος, έχει ήδη νικήσει στο Πανθεσσαλικό…

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Ρεπορτάζ

Στην φετινή πρεμιέρα στο γήπεδο της Λιβαδειάς πρωταγωνιστής (υπενθύμισε πως) ήταν ο αέρας. Πιο απειλητικοί, χωρίς όμως ανάλογες φάσεις, στο πρώτο ημίωρο οι Αρκάδες, ανώτεροι και πιο δημιουργικοί στο τελευταίο τέταρτο του α’ ημιχρόνου οι Βοιωτοί.

Με δύο στατικές φάσεις στο πρώτο δεκάλεπτο του β’ μέρους οι δύο ομάδες βρήκαν δίχτυα (48’, 1-0, 54’, 1-1), αμφότερες έκτοτε έψαξαν το κάτι παραπάνω ως το τέλος του ματς (με τον Αστέρα να φαίνεται και πάλι πιο επικίνδυνος), συμβιβαζόμενοι όμως στο φινάλε με τον βαθμό (1-1).

Τέταρτη ισοπαλία στη σεζόν για τον Αστέρα, παραμένει χωρίς νίκη, συμπληρώνοντας αισίως 11 αγωνιστικές (από πέρυσι κρατάει το αρνητικό σερί) χωρίς νίκη. Και έτσι, εύλογα διατηρείται και η μουρμούρα και η φημολογία που σταθερά θέλει τον κόουτς Μεταξά υπό πίεση.

Αυτονόητα επιβεβλημένη μια νίκη για τους γηπεδούχους, πόσο μάλλον από την στιγμή που στην έδρα τους δεν έχουν επικρατήσει από τις αρχές Φεβρουαρίου μετρώντας από τότε 0-3-5. Κατά τη διάρκεια της διακοπής πήραν γεύση… νίκης, έστω φιλικής, επικρατώντας του Πανσερραϊκού με 3-1.

Αγωνιστικά Νέα

Νοκ-άουτ τέθηκε λόγω θλάσης ο Καρμόνα (δ. μπακ, 5/0), εκτός αποστολής είναι λόγω ίωσης ο Τασουλής (αρ. μπακ, 0/0), σταθερά εκτός δράσης οι Μουνάφο (χαφ, 2/0), Σίτο (μεσοεπιθετικός, 1/0), ντεμπουτάρει σε αποστολή για φέτος έχοντας αποθεραπευτεί ο Βαλιέντε (μεσοαμυντικός, 0/0), εκ νέου αποκλείστηκαν κατόπιν τεχνικής απόφασης οι προφανώς εκτός πλάνων χαφ Σανταφέ, Καπίγια, αλλά και ο Κανελλόπουλος, άπαντες χωρίς συμμετοχή φέτος (ο τελευταίος ταλαιπωρείται και από ίωση).

ΟΦΗ
Ρεπορτάζ

Με δύο ευκαιρίες ξεκίνησε τη φιλοξενία του ΠΑΟΚ, ο «δικέφαλος» όμως στην πρώτη καλή δική του στιγμή προηγήθηκε νωρίς (8’). Το ματς παρέμεινε ανοιχτό, η αλήθεια όμως είναι πως περισσότερο φλέρταρε με το 0-2 παρά με την ισοφάριση, κάτι που συνεχίστηκε και στο μεγαλύτερο μέρους του β’ ημιχρόνου.

Στο φινάλε όμως του παιχνιδιού, οι Κρητικοί έχοντας μείνει «ζωντανοί» και παίζοντας… ρέστα κατάφεραν στο δωδέκατο λεπτό των καθυστερήσεων να ισοφαρίσουν, κερδίζοντας τον βαθμό (1-1).

Σημαντικότατη ψυχολογικά και αγωνιστικά εξέλιξη για μια ομάδα που και δεν έδειχνε καλά στο γήπεδο, αλλά και εκτός αυτού, με αρκετές αλλαγές στο οργανόγραμμα, μπερδεμένο, ανολοκλήρωτο και καθυστερημένο (τουλάχιστον) μεταγραφικό σχεδιασμό, γενικά, πολλά προβλήματα.

Ο απολογισμός όμως των 4 βαθμών στην πρώτη διακοπή είναι – δεδομένων των όσων έχουν προηγηθεί – ικανοποιητική βάση για τους Κρητικούς, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις κινήσεις τους στο παζάρι αποκτώντας τον Μεσάκ Ντζου (23χρονος, αποδεσμεύτηκε από την Γουέστ Χαμ), ο οποίος και αντικατέστησε τον επίσης νιόφερτο Μεχντί Ζερκάν, μιας και ο δανεισμός του από την Μπορντό τερματίστηκε πριν ο Αλγερινός παίξει έστω και ένα λεπτό (ήταν πολύ πίσω σε επίπεδο ετοιμότητας).

Κατά τη διάρκεια της διακοπής οι Κρητικοί έδωσαν ένα φιλικό, επικρατώντας με 3-1 του Γιούχτα.

Αγωνιστικά Νέα

Ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και επιστρέφουν οι χαφ Τοράλ (2/0), Μπουζούκης (4/0), έγκαιρα επέστρεψε από τις διεθνείς του υποχρεώσεις ο Μπιφουμά (εξτρέμ, 1/0), δεν είχε τίποτα το ανησυχητικό και ταξίδεψε στην Τρίπολη ο Καμάου (εξτρέμ, 2/0), εκτός αποστολής έμεινε ο τελευταίος νεοαποκτηθέντας Ντζου (εξτρέμ), ανέτοιμοι ακόμη οι Νέιρα (χαφ, 2/1), Γιαννούλης (αρ. μπακ/στόπερ, 3/0), εκτός δράσης παραμένει και ο Τσιλιανίδης (εξτρέμ, 0/0).

Casino