Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Β
Facts Αγώνα
* Α’ ΓΥΡΟΣ: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β – ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ 2-0
* 50% χωρητικότητα
* Δεν έχουν δικαίωμα ανόδου οι Β’ ομάδες, οι οποίες παράλληλα δεν υποβιβάζονται τις τρεις πρώτες σεζόν.
Διαιτητής: Ρηγόπουλος (Ηλείας)
Βοηθοί: Καραλής (Ηλείας) – Αθανασοπούλου (Μεσσηνίας)
Η τώρα ή ποτέ για την ομάδα του Βλαχιώτη. Την Παρασκευή κέρδισε στα χαρτιά οριστικά την υπόθεση με τη Ζάκυνθο, όπου πήρε τους τρεις βαθμούς. Ανέβηκε στους 18, με το όριο να είναι στους 21. Νέα νίκη, θα φέρει την ομάδα του Βελιτζέλου σε πλεονεκτική θέση, σε σχέση με αυτή που ήταν προ δύο μηνών.
Στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καλαμάτα (0-1) ήταν το αουτσάιντερ. Τελικά μπήκε στο τερέν και την κόντραρε στα ίσια. Ηταν καλύτερος στο πρώτο μέρος, δεν μπόρεσε να σκοράρει. Υποχώρησε στην επανάληψη και δέχθηκε τέρμα στο 54’. Πίεσε δίχως επιτυχία στο τελευταίο τέταρτο, όπου έπαιξε με παίκτη παραπάνω.
Στο ελάχιστο τα προβλήματα για τον Κώστα Βελιτζέλο. Επέστρεψε μετά από καιρό ο Λεωνιδόπουλους (χαφ, 12/0), αναμένεται να βοηθήσει με τη δουλειά που κάνει στα χαφ. Ανεβάζει ρυθμό μετά τον τραυματισμό του ο Φλένσμποργκ (επ., 7/3), ο οποίος όσο έπαιξε έδωσε λύσεις. Επέστρεψε ο Παπούλης (εξτρέμ., 20/0). Λίγες οι βοήθειες του Σιντορένκο (φπορ, 8/0) στην επίθεση. Από τον Δεκέμβριο απουσιάζει ο Ντούνης (εξτρέμ, 6/0).
Δεν μπόρεσε ως γηπεδούχος να κάμψει την αντίσταση του ελλιπέστατου Εργοτέλη (0-0). Αποδείχθηκε αρκετά «φιλόξενος», καθώς παρότι είχε τις ευκαιρίες, δεν σκόραρε απέναντι στον αντίπαλο των πολλών προβλημάτων. Ο ίδιος αγωνίστηκε πλήρης, είχε την πρωτοβουλία κινήσεων, ενώ έφτιαξε και έχασε ένα σωρό ευκαιρίες. Δεν ήταν προσεκτικός ωστόσο στην τελική προσπάθεια, καθώς σπατάλησε πάρα πολλές φάσεις.
Εξέτισε την τιμωρία του και επιστρέφει στην αποστολή ο Μαρτίνης (μπακ, 17/0). Από την άλλη ο Αντωνίου (στόπερ, 19/0) θα εκτίσει σε αυτό το παιχνίδι. Ο Κρυπαράκος (χαφ, 15/1) απουσιάζει λόγω ίωσης.
Οι ποδοσφαιριστές που πήρε ο Χαβιέρ Βάθκεθ είναι οι: Aθανασακόπουλος, Αλμπάνης, Δημητρίου, Ηλιάδης, Θεοχάρης, Καραμπάς, Καρβούνης, Κούτσιας, Μαραθωνίτης, Μαργκόνο, Μαρτίνης, Ματσαδές, Νταμπίζας, Ρόμπι, Σαρδέλης, Σερπέζης, Σουρδής, Τουρκοχωρίτης, Τσιριγώτης και Χριστογεώργος.