Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΑΣΤΑΝΑ - ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Ζόρικη πάντοτε μια εξόρμηση στην Αστάνα, ωστόσο τη δεδομένη χρονική στιγμή οι γηπεδούχοι δεν τρομάζουν. Οι κάπως πιο αξιόπιστοι Βούλγαροι έχουν καλές πιθανότητες να επιστρέψουν στα θετικά, εκτός συνόρων αποτελέσματα. Θα επιλέξουμε το διπλό σε DNB για μεγαλύτερη κάλυψη.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΣΤΑΝΑ - ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ
Facts Αγώνα
* Αναμέτρηση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Η Αστάνα από το Καζακστάν υποδέχεται τη Λουντογκόρετς από τη Βουλγαρία. Ακολουθεί ρεβάνς την ερχόμενη εβδομάδα. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας στους δύο αγώνες ακολουθεί παράταση και, εφόσον χρειαστεί, πέναλτι.
* Οι γηπεδούχοι προέρχονται από 0-1-3 με γκολ 0-7.
* Οι Βούλγαροι προέρχονται από 4/5 over 2,5.
* Η Λουντογκόρετς έχει 0-2-7 στα τελευταία ευρωπαϊκά εκτός έδρας ματς.
* Σε γήπεδο με συνθετικό χλοοτάπητα η αναμέτρηση.
Συνεχίζει να μην πατάει καλά η πρωταθλήτρια Καζακστάν, που ηττήθηκε και στο δεύτερο ματς για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, αυτή τη φορά με 2-0, εντός έδρας.
Το 4-0 της Κροατίας ούτως ή άλλως είχε εξασφαλισμένους σε τεράστιο βαθμό τους φιλοξενούμενους, που έκαναν το 2/2 σκοράροντας στο 24’ και στο 88’.
Ο αγώνας αυτός ήταν ο τέταρτος συνεχόμενος χωρίς γκολ για τους Καζάκους, που έχουν να σκοράρουν από τις 19/7, όταν και είχαν νικήσει 2-1 την Ντινάμο Τιφλίδας για τον 1ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.
Η αναμέτρηση πρωταθλήματος με την Οκζέτπες αναβλήθηκε ελέω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ομάδας του Γκριγκόρι Μπαμπαγιάν, που περιμένει να δει την επιθετική γραμμή του να… ξυπνά επιτέλους ενάντια στη Λουντογκόρετς.
Δεν μεσολαβεί άλλο ματς μέχρι τη ρεβάνς, στις 20/8 η επιστροφή στα εγχώρια, με εντός έδρας ματς κόντρα στην Καϊσάρ.
Αμφίβολη η συμμετοχή του στόπερ Αμάνοβιτς (27/0).
Άφησε πίσω της τον σοκαριστικό αποκλεισμό στη Λιουμπλιάνα, όπου δέχτηκε γκολ στο 90+2’ και εν συνεχεία έχασε πέναλτι με τον Ντεσπόντοφ στο… 90+12’, συντρίβοντας με 5-0 την Μπότεφ εκτός έδρας.
Ο Ρουάν σκόραρε στο ντεμπούτο του και άνοιξε το σκορ στο 9’, με τους γηπεδούχους να μένουν με δέκα παίκτες στο 17’ και την αποστολή των πρωταθλητών να απλουστεύεται.
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Σον (48’), Ναρέσι (62’), Βίτρι (64’) και Ντεσπόντοφ (72’) καθάρισαν με εντυπωσιακό τρόπο το ματς, με τη Λουντογκόρετς να απέχει πλέον τέσσερις βαθμούς από την κορυφή έχοντας ένα ματς λιγότερο.
«Η Αστάνα είναι δύσκολος αντίπαλος, ειδικά αμυντικά. Παίζει με το ίδιο στιλ εδώ και πολύ καιρό. Πρέπει να προσαρμοστούμε στον συνθετικό χλοοτάπητα και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα», τα λόγια του προπονητή των Βούλγαρων, Ιβάιλο Πέτεφ.
Ακολουθεί εντός έδρας ντέρμπι με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, στις 13/8.
Εκτός ο τιμωρημένος Σον (μπακ) και ο τραυματίας Ντουά (φορ), διαθέσιμοι οι Σόνκο (στόπερ) και Ρουάν (φορ), επιστρέφει ο Νεντέλεφ (μεσοεπιθετικός). Πάντοτε εκτός οι μπακ Νεντιάλκοφ και Γκρέπερ.