Έκανε την προσπάθειά της κόντρα στον Προμηθέα, αλλά δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του ελληνικού πρωταθλήματος για τα στατιστικά στοιχήματος. Το μόνο που μένει να δούμε πλέον είναι το πού θα καταλήξει στη βαθμολογική κατάταξη και σε ποια ευρωπαϊκή διοργάνωση θα παίξει τη σεζόν 2025-26.
Να σημειωθεί ότι ο Νίκος Παπανικολόπουλος θα κάθεται στον πάγκο της ομάδας της Καρδίτσας και την επόμενη σεζόν, σε μία είδηση που έκανε γνωστή η ομάδα με ανακοίνωσή της. Ο Καλαματιανός τεχνικός ήταν αυτός που ανέβασε την απόδοση της θεσσαλικής ομάδας και την έβαλε για πρώτη φορά στην ιστορία της στα playoffs.
Το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ βέβαια δεν είναι εύκολο, αλλά βλέπουμε μία ομάδα με βάθος που με το πέρασμα του χρόνου βελτιώνεται όλο και περισσότερο. Ακόμα και μετά τη φυγή του Γουότσον κατά Ισπανιά μεριά, είδαμε ότι ο Οκόρο βγήκε μπροστά και κάλυψε το κενό. Πρέπει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την κούραση, αλλά και τις απουσίες του ΠΑΟΚ.
Δεν πρέπει να δώσει πολλούς χώρους στον Μπάρτλεϊ, ο οποίος θα πάρει ακόμα περισσότερες προσπάθειες λόγω της απουσίας του Χέντερσον. Θέλει όσο τίποτα τη νίκη για να σπάσει το αρνητικό σερί που έχει χτίσει κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρά».