- Οι 30 ομάδες είναι χωρισμένες σε δύο ομίλους των 15. Η κάθε μία θα παίξει από μία φορά με όλες τις ομάδες του ομίλου της και δύο φορές με εκπροσώπους του άλλου ομίλου. Κατά συνέπεια η κανονική περίοδος θα έχει 16 αγωνιστικές. Οι πρώτες οκτώ κάθε ομίλου θα προκριθούν στα πλέι-οφ που θα διεξαχθούν με σύστημα νοκ-άουτ και σε μονά παιχνίδια. Γηπεδούχος θα είναι πάντα η ομάδα που τερμάτισε σε καλύτερη θέση στην κανονική περίοδο, με εξαίρεση τον τελικό που θα διεξαχθεί σε ουδέτερο έδαφος. Η πρωταθλήτρια θα κερδίσει απευθείας συμμετοχή στους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες 2026, κάτι που έχει ήδη εξασφαλίσει η Πλατένσε ως νικήτρια του Απερτούρα.
- Η Αρχεντίνος Τζούνιορς προέρχεται από 6/8 Over 2,5 σε όλες τις διοργανώσεις.
- Η Ουνιόν Σάντα Φε μετρά 6/6 Under 2,5 και 5/6 Under 1,5 σε όλες τις διοργανώσεις.
- Στο Απερτούρα: Ουνιόν Σάντα Φε – Αρχεντίνος Τζούνιορς 0-1
- Αποδόσεις
- Ανάλυση
- Εκτίμηση
- Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
Εταιρία | 1 | X | 2 | U 2.5 | O 2.5 | GG | NG |
---|
ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ - ΟΥΝΙΟΝ
Facts Αγώνα

ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ
Ρεπορτάζ
Δυσκολεύτηκε πολύ αλλά τελικά κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τους «8» του Κυπέλλου κερδίζοντας με 2-1 την Αλντοσίβι. Δέχτηκε πρώτη γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, κινδύνεψε και με δεύτερο στις αρχές της επανάληψης, όμως στη συνέχεια ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και εντέλει ισοφάρισε στο 78’ με τον μεσοεπιθετικό Λεσκάνο. Ένα πέναλτι στο 84’ που εκτέλεσε εύστοχα ο επιθετικός Μολίνα της χάρισε την πρόκριση.
Νωρίτερα στο πρωτάθλημα είχε μείνει στο 0-0 εκτός έδρας με την πρωταθλήτρια Πλατένσε και ακόμα δεν έχει νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές (0-2-1). Μάλιστα στο πρώτο ημίχρονο δέχτηκε μεγάλη πίεση και ήταν τυχερή που πήγε στα αποδυτήρια χωρίς να χάνει. Στην επανάληψη ανέβασε την απόδοσή της και είχε κάποιες ευκαιρίες.
Βάσει ρόστερ λογίζεται πάντως στις πιο ποιοτικές ομάδες της κατηγορίας και καλείται να το αποδείξει άμεσα προκειμένου να μην χαθεί κι άλλο έδαφος. Την ερχόμενη αγωνιστική θα φιλοξενηθεί από την Ουρακάν.
Αγωνιστικά νέα
Παραμένει τραυματίας ο δεξιός μπακ Κορονέλ (19/0).
(4-1-4-1): Ντιέγκο Ροντρίγκες – Λεάνδρο Λοσάνο, Φρανσίσκο Άλβαρες, Έρικ Γοδόι, Πριέτο – Φατόρι – Ερνάν Λόπες Μουνιός, Λεσκάνο, Ορός, Εμιλιάνο Βιβέρος – Τομάς Μολίνα.

ΟΥΝΙΟΝ
Ρεπορτάζ
Προέρχεται από εντός έδρας «λευκή» ισοπαλία με την Τίγκρε. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερη και μάλιστα βρήκε δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στην επανάληψη ανέλαβαν οι αντίπαλοί της την πρωτοβουλία των κινήσεων και την πίεσαν αρκετά.
Υπενθυμίζεται ότι στην πρεμιέρα είχε επιβληθεί με 1-0 της δυνατής Εστουδιάντες. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι στα δεκατρία τελευταία της παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις έχει κερδίσει μόλις μία φορά (1-7-5). Επίσης μέσα στο 2025 δεν έχει κερδίσει ως φιλοξενούμενη σε όλες τις διοργανώσεις (0-4-8). Θα χρειαστεί υπερπροσπάθεια και εξαιρετική πορεία εάν θέλει να προλάβει ένα διεθνές εισιτήριο.
Εν τω μεταξύ ο 19χρονος επιθετικός Χερόνιμο Ντόμινα (17/1) δεν έχει συμφωνήσει σε ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει τον Δεκέμβριο και υπάρχει μία κόντρα με τη διοίκηση.
Την ερχόμενη αγωνιστική θα φιλοξενηθεί από την Ινστιτούτο.
Αγωνιστικά νέα
Τιμωρημένος ο αριστερός μπακ-χαφ Φραγκαπάνε (26/1). Εξακολουθεί να απουσιάζει λόγω τραυματισμού ο αριστερός μπακ Μπρούνο Πιτόν (12/0).
(4-4-2): Ταλιαμόντε – Λαουτάρο Βάργκας, Λουντουένια (Μάισον Ροντρίγκες), Φασεντίνι, Φερνάντο Ντίας – Χουλιάν Παλάσιος, Μαουρίσιο Μαρτίνες, Μάουρο Πιτόν, Ντελ Μπλάνο – Γκάμπα, Ταραγόνα.
ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ - ΟΥΝΙΟΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
Βαθμολογία
Θ | ΟΜΑΔΑ | Β | ΑΓ | Ν | Ι | Η | ΓΚΟΛ | +/- |
---|
Προηγούμενοι αγώνες

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|
Επόμενοι αγώνες

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ |
---|

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ |
---|
Under / Over

GOAL | OVER | UNDER | ΑΓΩΝΕΣ |
---|

GOAL | OVER | UNDER | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
Goal / NoGoal

GOAL | NO GOAL | ΑΓΩΝΕΣ |
---|

GOAL | NO GOAL | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
Συνολικά Goal

0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ |
---|

0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ |
---|
Ημίχρονο/Τελικό

ΗΜ/ΤΕΛ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|

ΗΜ/ΤΕΛ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
Ακριβές σκορ

ΣΚΟΡ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|

ΣΚΟΡ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
Goals/15λεπτο

15ΛΕΠΤΟ | ΥΠΕΡ | ΚΑΤΑ |
---|

15ΛΕΠΤΟ | ΥΠΕΡ | ΚΑΤΑ |
---|
Παίκτες με περισσότερες κάρτες (κίτρινες / κόκκινες)

ΠΑΙΚΤΗΣ | ΚΙΤΡΙΝΕΣ | ΚΟΚΚΙΝΕΣ |
---|

ΠΑΙΚΤΗΣ | ΚΙΤΡΙΝΕΣ | ΚΟΚΚΙΝΕΣ |
---|
Παίκτες με περισσότερα goal

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL |
---|

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL |
---|
Top Scorers

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL | ΠΕΝΑΛΤΙ | 1ος ΣΚΟΡΕΡ |
---|

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL | ΠΕΝΑΛΤΙ | 1ος ΣΚΟΡΕΡ |
---|
H2H


ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|